NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Elements

Producator

NetEnt

Rating

Elements: The Awakening este un joc de pacanele 7777 gratis cu speciale format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Jocul de cazino este apreciat pentru grafica sa de calitate, dar și pentru funcția Avalanche și cele 4 moduri diferite de jocuri bonus. Acest joc, dar și altele pot fi testate chiar aici pe portalul Joc Păcănele, în secțiunea de jocuri gratis. Mai târziu, poate îl vei testa pe bani.

Elements este un joc de pacanele 777 care arată cât de mult au evoluat jocurile de pacanele online. Cu o grafică foarte avansată, elemente speciale și câștiguri pe măsură, acest joc de pacanele merită toată atenția. Elements este unul dintre cele mai complexe jocuri de pacanele lansate de cei de la NetEnt. Jocul are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Acesta este plin de elemente care aduc șanse de câștig la tot pasul.

Elementele-cheie ale jocului de pacanele 7777 cu speciale

Pe fundalul jocului Elements se află o coloană sonoră foarte relaxantă. La nivel visual, fundalul închis la culoare creează o atmosferă spațială. În spate de tot se pot vedea un vulcan și piscuri înghețate de munți.

Simbolurile au formă de pietre prețioase și sunt împărțite la nivel de culoare pe categorii în funcție de valoarea lor. Pentru reper, culoarea cea mai puțin valoroasă este albastrul, urmată apoi de mov, verde și galben. Pietrele aurii care reprezintă focul au valoarea cea mai mare. Spre deosebire de alte jocuri de pacanele 7777, în Elements simbolurile se rotesc direct, fără a fi încadrate vizual pe niște role.

Jocul de pacanele 777 cu speciale este presărat cu simboluri wild. Acestea apar sub forma unei cutii metalice și pot apărea pe oricare dintre rolele 2-5. Atunci când se completează o linie de plată, elementele explodează și dispar, făcând loc pentru altele.

Este de urmărit indicele pentru avalanșă, care crește pe măsură ce se obțin mai multe câștiguri. Atunci când se obțin 4 cristale pe indicele pentru avalanșă se declanșează automat runda bonus.

Runda bonus în acest joc cu speciale are 4 jocuri diferite. Există astfel câte un joc pentru fiecare element (apă, foc, pământ, aer). Urmează să joci jocul care se potrivește cu elementul predominant pe role când s-a umplul indicele de avalanșă. Punctul comun pentru fiecare din cele 4 jocuri bonus din acest joc este faptul că îți aduc 10 rotiri gratuite. Apoi, fiecare joc în parte are propriile funcții speciale care îți măresc câștigurile.

Jocul caracteristic focului are simboluri wild specifice, care pot apărea pe rolele 2,3 și 4. Acestea vor schimba 2 simboluri vecine pe orice direcție în simboluri wild. Jocul caracteristic aerului aduce 2 simboluri wild specific aleatoriu pe role. Acestea rămân fixate în acea poziție pe tot parcursul rotirilor gratuite, ajutând la formarea de linii câștigătoare.

Jocul caracteristic pământului are simboluri wild specifice care apar doar pe rolele 2,3 și 4 și pot înlocui orice alte simboluri. Simbolurile wild din jocul de pământ rămân în aceeași poziție până când ajută la formarea unei linii câștigătoare.

Păcănele gratis de top

Nu în ultimul rând, jocul caracteristic apei aduce simboluri wild extensibile. Acestea acoperă rolele pe verticală și înlocuiesc toate simbolurile de pe o coloană pentru a ajuta la formarea de câștiguri. Simbolurile wild specifice jocului de apă apar doar pe rolele 2,3 și 4.

Așadar, să tot joci jocuri de pacanele cu speciale de acest tip! Câștigurile sunt la tot pasul!

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Dacă îți plac jocurile de pacanele 7777 gratis cu speciale, fii pe fază pentru că în fiecare zi adăugăm unele noi! Dacă dimpotrivă îți plac jocurile clasice, gama noastră cuprinde faimoasele pacanele 777 Lady Charm, Dolphin Pearl, Sizzling, Book of Ra și multe altele!

Alte sloturi


European Roulette
Astro Magic
Mystery Joker
Cats
5 Dazzling Hot
Classic Blackjack