NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Elements: The Awakening Gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Elements: The Awakening

Producator

NetEnt

Rating

3.9/5 - 11 voturi

Elements: The Awakening gratis este un joc de pacanele 7777 cu speciale format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Jocul de cazino este apreciat pentru grafica sa de calitate, dar și pentru funcția Avalanche și cele 4 moduri diferite de jocuri bonus. Elements: The Awakening online, dar și altele pot fi testate chiar aici pe portalul Joc Păcănele, în secțiunea de jocuri gratis noi. Mai târziu, poate îl vei testa pe bani.

Elements: The Awakening gratis – elementele-cheie ale jocului cu speciale

Elements: The Awakening gratis este un joc de pacanele 777 care arată cât de mult au evoluat jocurile de pacanele online. Cu o grafică foarte avansată, elemente speciale și câștiguri pe măsură, acest joc de pacanele merită toată atenția. Elements este unul dintre cele mai complexe jocuri de pacanele lansate de cei de la NetEnt. Jocul are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Acesta este plin de elemente care aduc șanse de câștig la tot pasul.

Pe fundalul jocului Elements: The Awakening online se află o coloană sonoră foarte relaxantă. La nivel visual, fundalul închis la culoare creează o atmosferă spațială. În spate de tot se pot vedea un vulcan și piscuri înghețate de munți. Jocul Elements: The Awakening gratis este presărat cu simboluri wild. Acestea apar sub forma unei cutii metalice și pot apărea pe oricare dintre rolele 2-5. Atunci când se completează o linie de plată, elementele explodează și dispar, făcând loc pentru altele.

Este de urmărit indicele pentru avalanșă, care crește pe măsură ce se obțin mai multe câștiguri. Atunci când se obțin 4 cristale pe indicele pentru avalanșă se declanșează automat runda bonus.

Elements: The Awakening gratis – simboluri

Simbolurile din Elements: The Awakening gratis au formă de pietre prețioase și sunt împărțite la nivel de culoare pe categorii în funcție de valoarea lor. Pentru reper, culoarea cea mai puțin valoroasă este albastrul, urmată apoi de mov, verde și galben. Pietrele aurii care reprezintă focul au valoarea cea mai mare. Spre deosebire de alte jocuri de pacanele 7777, în Elements simbolurile se rotesc direct, fără a fi încadrate vizual pe niște role.

Fără să includem specialele, în Elements: The Awakening gratis poți câștiga până la 1,500 de fise cu o singură combinație de simboluri. Valoarea acestor fise o alegi chiar tu, înainte de a plasa pariul. O fisă poate valora 0,01 credite, 0,02, 0,05 sau 0,10. Câștigurile tale vor fi influențate de valoarea fisei, nivelul mizei plasate, natura simbolurilor, numărul de simboluri din combinație, dar, cel mai important, de noroc!

Elements: The Awakening gratis – speciale

Runda bonus în Elements: The Awakening gratis are 4 jocuri diferite. Există astfel câte un joc pentru fiecare element (apă, foc, pământ, aer). Urmează să joci jocul care se potrivește cu elementul predominant pe role când s-a umplul indicele de avalanșă. Punctul comun pentru fiecare din cele 4 jocuri bonus din acest joc este faptul că îți aduc 10 rotiri gratuite. Apoi, fiecare joc în parte are propriile funcții speciale care îți măresc câștigurile.

  • Jocul caracteristic focului are simboluri wild specifice, care pot apărea pe rolele 2,3 și 4. Acestea vor schimba 2 simboluri vecine pe orice direcție în simboluri wild.
  • Jocul caracteristic aerului aduce 2 simboluri wild specific aleatoriu pe role. Acestea rămân fixate în acea poziție pe tot parcursul rotirilor gratuite, ajutând la formarea de linii câștigătoare.
  • Jocul caracteristic pământului are simboluri wild specifice care apar doar pe rolele 2,3 și 4 și pot înlocui orice alte simboluri. Simbolurile wild din jocul de pământ rămân în aceeași poziție până când ajută la formarea unei linii câștigătoare.
  • Jocul caracteristic apei aduce simboluri wild extensibile. Acestea acoperă rolele pe verticală și înlocuiesc toate simbolurile de pe o coloană pentru a ajuta la formarea de câștiguri. Simbolurile wild specifice jocului de apă apar doar pe rolele 2,3 și 4.

Concluzii

Elements: The Awakening gratis are câte o specială pentru fiecare fenomen natural. Așadar, să tot joci jocuri de pacanele cu speciale de acest tip! Câștigurile sunt la tot pasul! Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Dacă îți plac jocurile de pacanele 7777 gratis cu speciale, fii pe fază pentru că în fiecare zi adăugăm unele noi! Dacă dimpotrivă îți plac jocurile clasice, gama noastră cuprinde faimoasele pacanele 777 Lady Charm, Dolphin’s Pearl Deluxe gratis, Sizzling Hot, Book of Ra și multe altele!

Alte sloturi


Wild Walker
3/5 - 5 voturi
Sugar Rush
4.7/5 - 4 voturi
The Best Witch
4.7/5 - 6 voturi
Second Strike
3.8/5 - 11 voturi
Gold Lab
4.3/5 - 3 voturi
Blue Heart
4/5 - 15 voturi