iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
slot gratis Rambo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Rambo

Producator

iSoftBet

Rating

Rambo este unul dintre cele mai cunoscute personaje din filme, așa că nu e de mirare că a apărut și un joc de păcănele cu acesta. Cei de la iSoftbet au creat acest joc cu 720 de linii de plată și o interfață specială. Hai să vedem cum se joacă!

Rambo joc gratis – intră în acțiune și câștigă

Acțiunea din acest joc are joc în junglă. Vei vedea pe fundal un peisaj care ți se va părea cunoscut din film. De asemenea, îl vei vedea și pe Rambo, pregătit să intre în luptă.

Acest joc are simboluri inspirate din film, așa că vei găsi jeep-uri de armată, arme, grenade, pe Rambo etc. Slotul are o interfață aparte, cu 5 role și un număr variabil de rânduri. Structura de rânduri este 3-4-5-4-3. Există 720 de modalități de câștig și 4 jackpoturi progresive.
Simbolurile speciale sunt logo-ul jocului (wild), Rambo (scatter) și grenada (jackpot). Simbolul wild poate înlocui altele (în afara celor scatter și jackpot), pentru a ajuta la formarea câștigurilor.

Simbolul scatter aduce runda bonus atunci când prinzi 3, 4 sau 5 pe o linie câștigătoare. În funcție de numărul de simboluri scatter, vei primi 5, 10 sau 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri vei beneficia și de un simbol extensibil, care să te ajute să prinzi mai multe câștiguri.
Simbolul jackpot este grenada. În funcție de câte simboluri de acest tip prinzi, vei câștiga un anumit jackpot. 5 grenade îți aduc jackpotul cel mai mic, 6 îți aduc un jackpot mai mare, 7 unul și mai mare, iar 8 îți aduc jackpotul maxim.

Cu o rundă bonus cu rotiri gratuite și jackpoturi progresive ce pot fi câștigate simplu în timpul jocului, acest slot este cu siguranță atractiv.
Jocul are o rată de plată de 97.02% și o variație medie. Pariurile au valori între 0.50 și 50 RON.

Pentru a începe Rambo joc gratis, setează valoarea pariului apăsând pe suma dorită din colțul din dreapta-jos. Apasă apoi butonul Învârte și jocul va începe. Îți recomandăm să citești și tabela de plată, acolo unde găsești informații complete despre plăți.

Dacă vrei să joci pe bani reali, găsești slotul la Netbet. Nu uita că pe JocPacanele ai un bonus exclusiv la acest casino, de 150% până la 1000 RON + 50 rotiri gratuite. Găsești ofertă de bonus păcănele online în pagina Bonus, alături de multe alte oferte cu și fără depunere!

Alte sloturi


Batman
Book of Ra
Magic Crystals
Bumper Crop
Black Widow
Theme Park