Rambo

Autor: Cosmin

Actualizat: 25 aprilie 2024

ecran păcănele online Rambo gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran păcănele online Rambo gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (19 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.9/5 – (19 votes)

Pasionații de filmele din seria Rambo au acum șansa să se distreze cu jocul de păcănele online Rambo gratis! În acest articol, vom vorbi despre unul dintre cele mai distractive și palpitante sloturi și îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc, precum reguli, plăți, simboluri și funcții speciale. Dacă acest joc este pe placul tău, atunci sigur îți vor plăcea și alte păcănele noi demo de pe Joc Păcănele!

Păcănele online Rambo gratis: un slot plin de acțiune!

După doar câteva rotiri cu păcănele online Rambo gratis, vei observa că jocul nu este unul clasic, cu care te-ai obișnuit până acum. În primul rând, structura acestuia este diferită față de ceea ce cunoști. Rolele 1 și 5 au 3 simboluri, rolele 2 și 4 au câte 4 simboluri, iar rola 3 (cea din mijloc) are 5 simboluri.

În al doilea rând, funcțiile sale speciale conțin multe elemente interesante, inclusiv un jackpot progresiv, astfel încât rata de plată (coeficientul RTP) este mare, de 97,6%, una dintre cele mai ridicate pe care le poți întâlni.

Grafica este desigur inspirată din filmul de acțiune, cu simboluri specifice tematicii, precum gloanțe, macetă, jeep de armată și altele. Sunt prezente și simbolurile clasice de cărți de joc, dar acestea sunt plătite mai puțin față de cele tematice. Desigur, din lista de simboluri nu are cum să lipsească Rambo.

Jocul de păcănele Rambo demo este creat de iSoftBet, cunoscut pentru jocurile sale inovative, cu teme spectaculoase.

Rambo slot: simboluri și plăți

Simbolurile la păcănele online Rambo gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 720 de direcții de plată. Jocul nu are linii de câștig, iar simbolurile câștigătoare pot fi oriunde pe cel puțin 3 role consecutive de la stânga la dreapta. Dacă se află mai multe simboluri câștigătoare pe o rolă, se vor plăti toate, în funcție de combinațiile care ies. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Jeep-ul: până la 500 de credite;
  • Șarpele: până la 100;
  • Maceta și gloanțele: până la 50;
  • A, K și Q: până la 25;
  • J, 10 și 9: până la 20.

Iar dacă îți plac păcănelele de aventură și care plătesc bine, atunci trebuie neapărat să dai câteva spin-uri și lui Dead or Alive online. Are un RTP bun, este produs de NetEnt, iar asta înseamnă distracție și calitate maximă.

Păcănele gratis Rambo: funcții speciale

Funcțiile speciale la jocul de păcănele online Rambo gratis fac ca rata de câștig să fie extrem de mare.

  • Simbolul Wild: substituie oricare alt simbol cu excepția Scatter și Jackpot.
  • Simbolul Scatter: reprezentat prin Rambo, acesta declanșează până la 15 runde gratuite. Trebuie să apară de minim 3 ori oriunde pe ecran pentru a activa funcția.
  • Rotiri gratuite: înainte de începerea rotirilor, este ales un simbol în mod aleatoriu dintre cele 10 simboluri clasice. Acesta se poate extinde pe toată rola, acordând astfel plăți suplimentare. În timpul rotirilor gratuite, funcția se poate redeclanșa.
  • Jackpot: simbolul Jackpot, ilustrat printr-o grenadă, poate activa mai multe jackpoturi progresive: 5 simboluri vor declanșa jackpotul Rapiditate, 6 simboluri – Curaj, 7 simboluri – Onoare și 8 simboluri – Exploziv.

Păcănele online Rambo gratis: cum joci?

Deși jocul de păcănele online Rambo gratis nu este unul convențional, modul de joc este relativ simplu. Butoanele de care ai nevoie se găsesc în stânga și în dreapta tabelei de joc.

În stânga, găsești butonul „Acasă”, care te va scoate din joc și îți va deschide pagina principală. Sub el, se află butonul „Setări”, de unde poți stabili miza și modul de joc automat. Ultimul buton deschide fereastra secțiunii de informații. 

În partea dreaptă se găsește, mare, butonul de spin. Deasupra este butonul care mărește ecranul jocului, iar în partea de jos poți opri sau porni sunetul.

Concluzii

Jocul de păcănele online Rambo gratis are foarte multă acțiune! Simbolurile și funcțiile speciale îți vor aduce câștiguri mari, iar distracția este garantată! Pur și simplu, nu ai cum să te plictisești de un joc inovator, care pe deasupra te poate răsplăti cu un jackpot consistent! O altă veste bună pe care o avem pentru tine este aceea că avem o colecție bogată de păcănele iSoftBet din care ai ce să alegi!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Jackpot Crown
3.9/5 – (29 votes)
Amatic
Book of Lords
4/5 – (2 votes)
Push Gaming
Fat Banker
5/5 – (2 votes)
Quickspin
Hidden Valley
5/5 – (2 votes)
Autor