GAMING1 producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Astro The Great Race gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Astro The Great Race

Producator

GAMING1

Rating

3.1/5 - 8 voturi

Astăzi îți vom prezenta unul dintre cele mai interactive jocuri de păcănele online: Astro The Great Race gratis. Acesta are o sumedenie de funcții speciale și, așa cum spune și titlul, este o cursă frumoasă după câștiguri. Recenzia de față își propune să prezinte succint toate aspectele jocului ca la aparate, inclusiv unde poți să-l joci pentru bani adevărați. 

După ce vezi textul de mai jos, poți juca și tu slotul Astro The Great Race free pe Joc Păcănele! Totodată, la noi găsești o colecție bogată de păcănele Gaming1 gratis. Poți cerceta chiar acum gama și descoperi noi distracții gratuite, care să-ți facă zilele mai frumoase! 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,85% 5×3 99 Wild Moduri Bonus, Rotiri Gratuite

Joc Astro The Great Race gratis – cum te distrezi?

La prima vedere, mai ales dacă până acum ai jucat doar păcănele clasice, Astro The Great Race gratis poate părea complicat. Să știi însă că-i tare simplu să-l joci. Iată cum pornești distracția! 

 • Înainte de a începe, alege simbolul Wild dorit din semnele zodiacului chinezesc. Toate simbolurile funcționează la fel.
 • Butoanele – și + stabilesc pariul din Astro The Great Race demo. Poți alege mai multe valori, între 0,40 și 400 de fise.
 • Butonul mare, cu o săgeată circulară, este butonul de spin. De aici pornești rundele manual.
 • Lângă el se află butonul de joc automat. Acesta are și câteva funcții avansate, în afară de opțiunea de setare a numărului de runde.
 • În stânga jos, găsești butonul „i” – este cel de informații. Citește-le înainte de a juca, pentru a afla ce simboluri sunt și cum plătesc. 
 • În colțul din stânga jos, poți modifica simbolul Wild.

Cine a creat Astro The Great Race slot?

Așa cum am promis, la acest joc slot free nu vei găsi ceva complicat. Structura Astro The Great Race gratis este 5×3, deci cea simplă și clasică. Coeficientul RTP este și el super bun, de 95,85%, unul care te va convinge să joci păcăneaua și pe bani reali.

Gaming1 este creatorul jocului și nu se dezminte, venind din nou cu ceva inedit. Furnizorul este cunoscut pentru jocuri care surprind cu funcțiile sale și putem da o sumedenie de exemple care să susțină asta. Horus Temple, Dragon Fury și Mystic Pyramid sunt doar câteva dintre acestea – chiar îți recomandăm să le încerci. 

Un alt joc de păcănele casino gratis, care credem că îți va plăcea poate la fel de mult ca Astro The Great Race online, este Choco Reels free. Și acesta este ideal pentru începători datorită modului său extrem de simplu de funcționare.

Astro The Great Race online – unde joci pe bani?

Câștigurile foarte bune și modul interactiv te vor convinge să joci Astro The Great Race gratis, dar și cu miză reală. Locul ideal pentru asta este platforma NetBet. Nu numai că merge strună, ci îți pune și nenumărate jocuri la dispoziție. Doar o simplă privire pe site-ul cazinoului și te vei convinge că nu ai cum să te plictisești! 

Dacă jocurile sunt un argument bun pentru crearea unui cont, stai să vezi cum sunt promoțiile. Bonusul de bun venit îți aduce mii de lei și nenumărate rotiri gratuite. Turneele Netbet sunt și ele ceva cu care te vei tot întâlni în aventura ta pe platforma operatorului de jocuri de noroc. Așadar, nu ezita și deschide-ți un cont. Chiar și înregistrarea este distractivă – apoi poți juca Astro The Great Race slot cât vrei tu!

Păcănele Astro The Great Race gratis – cum plătește jocul?

Astro The Great Race gratis are 99 de direcții de plată, deci nu e chiar clasic în ceea ce privește paylines. Simbolurile sale îți vor aduce următoarele câștiguri maxime:

 • Împărat: 10.000 de fise;
 • Phoenix: 6.000;
 • Dragon: 4.000;
 • Tigru: 2.000;
 • Broască Țestoasă: 1.000;
 • A și K: 400;
 • Q, J și 10: 200.

Poți observa și singur că plățile pe simbolurile de bază din Astro The Great Race gratis sunt foarte bune. Dacă adaugi în această ecuație și RTP-ul generos, obții sigur câștiguri. Dar, surprizele nu se opresc aici!

Astro The Great Race free – funcții speciale

Specialele reprezintă, credem noi, atracția principală la Astro The Great Race gratis. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Simbolul Wild: alege una dintre cele 12 zodii din zodiacul chinezesc. Simbolul va înlocui restul simbolurilor pe liniile de plată.
 • Cursa Astral Race: după orice rundă câștigătoare, ți se va oferi un fursec. Acesta are un număr de la 0 la 6. Numărul simbolizează câți pași vei face pe pista care înconjoară ecranul de joc din Astro The Great Race demo. Pe aceasta se văd 10 bonusuri diferite. Jetonul mutat trebuie să aterizeze fix pe un bonus pentru a-l declanșa. Fiecare dintre aceste 10 bonusuri este diferit și are un mod propriu de funcționare. Pot fi rotiri gratuite, roata norocului, încercări sau alte mini-jocuri inedite. Acestea se numesc: Festinul, La Piscină, Toate Laolaltă, Roata Dublă, La Jumătatea Drumului, Zborul Celest, Din Salt în Salt, Înotul Forțat, Roată Crescătoare și Anul Nou.
 • Anul Nou: dintre toate, ne vom concentra puțin pe Anul Nou, întrucât acesta este capătul cursei. Aici ai 15 rotiri gratuite cu câștiguri în cascadă. Astfel, simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora. Un simbol Împărat plătește cât miza. Aceste mini jocuri sunt extrem de distractive și nu te lasă deloc să te plictisești! 

Concluzii

Slotul online Gaming1 Astro The Great Race gratis are multe funcții nemaiîntâlnite, dar care se potrivesc perfect cu tematica faină. Plățile din păcănea sunt excelente și, practic, câștigurile se pot găsi la fiecare pas. Poți juca acest slot și de pe telefon sau tabletă, fiind optimizat și pentru dispozitivele cu ecrane mici. Nu-i nevoie să te înregistrezi sau să descarci ceva. 

Dacă ești novice și jocul de păcănele Astro The Great Race demo ți se pare greu, nu trebuie să-ți faci griji. Vezi mai multe sfaturi la păcănele și transformă-te într-un cunoscător slot machine cât ai zice… Joc Păcănele!

Alte sloturi


Mayan Spirit
3.8/5 - 16 voturi
The Magnificent Seven
3.2/5 - 5 voturi
Captain Boom
4.1/5 - 8 voturi
Crystal Mania
3.3/5 - 15 voturi
Siberian Storm
4.3/5 - 3 voturi
Kobushi
4/5 - 4 voturi