NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Hook’s-Heroes

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hooks Heroes

Producator

NetEnt

Rating

Hook’s Heroes face parte din seria de jocuri cu pacanele pline de aventură! Pregătește-te astfel de efecte spectaculoase, elemente interactive de joc și câștiguri pe măsură.  Hook’s Heroes este inspirat din povestea lui Peter Pan și este unul dintre cele mai detaliate jocuri cu pacanele.

Jocuri cu pacanele profitabile

Jocul are o structură din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Hook’s Heroes are simboluri Wild, Scatter, Free Spins, 3 funcții diferite (Fairy Feature, Mermaid Feature și Pirate Feature – fiecare având caracteristici și valori), proprii și un mod Feature Spins, care activează o funcție aleatorie pentru o singură rotire.

Jocuri cu pacanele captivante

Partea atractivă la acest joc este că poți câștiga bonusuri încă de la primul SPIN. Înainte de a începe jocul, gândește-te ce echipă de pirați vrei să îți formezi. Fiecare personaj are o valoare diferită. Printre simboluri se numără inclusiv căpitanul Hook. Acesta are și rolul de simbol wild. Simbolul scatter este reprezentat de Peter Pan în costum de crocodil. 3 simboluri scatter declanșează funcțiile de rotiri gratuite.

Funcția Fairy Feature aduce 7 rotiri gratuite în tipul cărora 2-5 simboluri wild rămân pe aceleași poziții pentru a determina câștiguri consistente.

Funcția Mermaid aduce 10 rotiri gratuite în timpul cărora toate câștigurile se dublează, iar cele obținute cu ajutorul simbolurilor wild se multiplică de 4 ori!

Nu în ultimul rând, funcția Pirate aduce 15 rotiri gratuite în timpul cărora premiile se acordă în funcție de simbolurile de același tip aflate oriunde pe role.

Mai trebuie să știi că atunci când funcțiile de rotiri gratuite sunt declanșate de 4 simboluri scatter, poți să alegi să joci 2 din cele 3 disponibile. 5 simboluri scatter te lasă să joci toate cele 3 funcții.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Pentru a afla valoarea câștigului, se înmulțește valoarea pariului cu valoarea premiilor de pe linia de plată.

Ahoy! După cum poți vedea, Hook’s Heroes face parte din gama de jocuri cu pacanele care te captivează atât datorită poveștii și graficii, cât și datorită modalităților foarte numeroase de a prinde câștiguri mari.

Mult noroc!

Alte sloturi


Shooting Stars
Penguin Style
Super Fast Hot Hot
King of Slots
Lord of the ocean
Sevens High