iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Best Witch

Producator

iSoftBet

Rating

Îți plac jocurile iSoftbet și vrei să încerci unul nou? Dacă ești fan al magiei, atunci te invit să te joci și tu The Best Witch gratis! Acest slot te transpune în casa unei vrăjitoare, acolo unde vei putea face poțiuni pentru a atrage câștiguri.

Cum se joacă The Best Witch gratis?

După cum poţi vedea, pe jocpacanele.ro te poţi juca în varianta gratuită, direct în pagină, fără download.

Odată cu pornirea jocului, ți se va deschide un ecran interactiv care explică simbolurile speciale. După cum vei putea observa și tu, există 3,4 sau 5 simboluri bonus amplasate pe role. Acestea sunt acompaniate și de pictogramele scatter, care vor putea activa caracteristica specială Witches Battle (pentru două simboluri prinse pe linie).

Începe jocul alegând vrăjitoarea cu care să pariezi pe role. Fiecare vrăjitoare va putea să ofere premii și caracteristici speciale.

Caracteristici speciale

Acest joc este unul dintre cele mai bune păcănele iSoftbet. Te vor cuceri grafica și caracteristicile sale “vrăjite”. Există și posibilitatea activării unei runde bonus, în care cele două vrăjitoare se vor lupta pentru a câștiga războiul. Aici vei putea pune mâna pe premii frumoase cu puțin noroc.

Rotirile gratuite vor fi activate prin intermediul simbolului scatter. Jucătorii norocoși vor putea primi până la 30 de rotiri gratuite. Vom dezvolta acest subiect în rândurile de mai jos.

Pentru a putea activa runda specială jackpot cards, este de recomandat să te joci pe mize mari. Doar așa îți vei putea crește șansele de câștig.

Simboluri norocoase

Poțiunea magică poate transforma restul simbolurilor în combinații câștigătoare și îți poate aduce 2.000 de monezi. Această pictogramă joacă rolul simbolului Wild. Vei fi urmat apoi de un simbolul scatter, reprezentat de vrăjitoare – acesta va deschide jocul Witch Battle, în care dacă vei deveni câștigător, vei putea câștiga 2.250 de credite și 30 de rotiri gratuite. Pe lângă simbolurile speciale, mai există și alte cocktailuri magice, care îți pot aduce premii în valoare de 150 de credite. Pe de altă parte, cărțile de vrăji îți vor șopti secretele lor antice și te vor face să câștigi un maxim de 200 de monede. Fiind un joc inspirat din magie, nu era să lipsească bolul de cristal, care oferă premii de până la 750 de credite de credite.

Ca în orice joc de păcănele, mai există simboluri standard de cărți de joc. Acestea sunt reprezentate de literele: A,K,Q,J și valorează între 5 și 100 de credite pentru trei sau maxim cinci simboluri identice prinse de jucători.

Verdict

Jocul The Best Witch gratis este unul în care adrenalina și suspansul se îmbină cu cele mai simpatice personaje și cele mai periculoase vrăji. Pariază și tu chiar acum alături de caracterul preferat și testează- ți norocul!

Alte sloturi


Dice Roll
Hooks Heroes
Fairytale Legends
3 Fruits Win
Spinning Stars
Riches of ra