iSoftBet producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran the best witch gratus

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Best Witch

Producator

iSoftBet

Rating

4.7/5 - 6 voturi

Îți plac jocurile iSoftbet și vrei să încerci unul nou? Dacă ești fan al magiei, atunci te invităm să te joci și tu The Best Witch gratis! Acest slot te transpune în casa unei vrăjitoare, acolo unde vei putea face poțiuni pentru a atrage câștiguri. Sună bine? Atunci rămâi alături de noi ca să afli mai multe. Sau poți da direct pe Joacă Gratis de mai sus și descoperi singur despre ce e vorba – dacă ești genul de om care vrea să exploreze singur!

Cum se joacă The Best Witch gratis?

După cum poți observa, pe Joc Păcănele joci sloturi gratis. Așadar, vei juca la noi The Best Witch gratis, fără cont și fără înregistrare. Nu este deloc complicat.

 • Odată cu pornirea jocului, ți se va deschide un ecran interactiv care explică simbolurile speciale.
 • După cum vei putea observa și tu, există 3, 4 sau 5 simboluri bonus amplasate pe role.
 • Acestea sunt acompaniate și de pictogramele Scatter, care vor putea activa caracteristica specială Witches Battle (pentru două simboluri prinse pe linie).
 • Începe jocul alegând vrăjitoarea cu care să pariezi pe role. Fiecare vrăjitoare va putea să ofere premii și caracteristici speciale.
 • Plasează pariul. Poți miza de la 0.15 monede la 15 monede.
 • Dacă nu vrei să dai mereu Spin, alege Autoplay. De acolo vei seta numărul de runde automate. Tu va trebui doar să aștepți să curgă câștigurile.
 • Din meniu poți Opri/Porni sunetul. Îți recomandăm să lași coloana sonoră pe on, pentru că așa vei intra mai ușor în lumea magică și te vei bucura de tematica super.

Providerul iSoftBet are grijă să ne ofere doar jocuri de calitate. Păcănelele pe care ni le pune la dispoziție sunt toate optimizate pentru mobile, deci poți juca The Best Witch gratis sau pe bani de oriunde și oricând dorești. Dacă alegi să joci pe bani, într-un casino online, vezi că la înregistrare (dacă ești jucător nou) poți primi și bonusuri faine. Unele sunt în runde gratis, altele în bani bonus – majoritatea însă îmbină free spins cu banii bonus.

Caracteristici speciale în The Best Witch gratis

Jocul de păcănele The Best Witch gratis este unul dintre cele mai bune de la iSoftbet. Te vor cuceri grafica și caracteristicile sale “vrăjite”. Există și posibilitatea activării unei runde bonus, în care cele două vrăjitoare se vor lupta pentru a câștiga războiul. Aici vei putea pune mâna pe premii frumoase cu puțin noroc.

Rotirile gratuite din slotul The Best Witch online vor fi activate prin intermediul simbolului Scatter. Jucătorii norocoși vor putea primi până la 30 de rotiri gratuite. Vom dezvolta acest subiect în rândurile de mai jos. Pentru a putea activa runda specială jackpot cards este de recomandat să te joci pe mize mari. Doar așa îți vei putea crește șansele de câștig.

Simboluri norocoase în The Best Witch online

Iată ce trebuie să știi dacă vrei să joci The Best Witch gratis!

 • Poțiunea magică poate transforma restul simbolurilor în combinații câștigătoare și îți poate aduce 2.000 de monezi. Această pictogramă joacă rolul simbolului Wild.
 • Vei fi urmat apoi de un simbolul Scatter, reprezentat de vrăjitoare – acesta va deschide jocul Witch Battle, în care dacă vei deveni câștigător, vei putea câștiga 2.250 de credite și 30 de rotiri gratuite.
 • Pe lângă simbolurile speciale, mai există și alte cocktailuri magice, care îți pot aduce premii în valoare de 150 de credite.
 • Pe de altă parte, cărțile de vrăji îți vor șopti secretele lor antice și te vor face să câștigi un maxim de 200 de monede.
 • Fiind un joc inspirat din magie, nu era să lipsească bolul de cristal, care oferă premii de până la 750 de credite de credite.
 • Ca în orice joc de păcănele, mai există simboluri standard de cărți de joc. Acestea sunt reprezentate de literele: A,K,Q,J și valorează între 5 și 100 de credite pentru trei sau maxim cinci simboluri identice prinse de jucători.

Important! Jocul are un RTP de 95,01%. Are volatilitate medie și structură de 5 role și 15 linii de plată. Este bun și pentru începători și pentru cei cu experiență.

Concluzii

Jocul The Best Witch gratis este unul în care adrenalina și suspansul se îmbină cu cele mai simpatice personaje și cele mai periculoase vrăji. Pariază și tu chiar acum alături de caracterul preferat și testează-ți norocul! Dacă vrei să încerci un alt joc gratis cu tematică asemănătoare, îți recomandăm Magic Portals demo. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Rainbow Wilds Megaways
3.2/5 - 10 voturi
Black Widow
4.5/5 - 2 voturi
Blackjack Neo
4.2/5 - 6 voturi
Berryburst
4.7/5 - 10 voturi
Spellcast
5/5 - 1 voturi
Relic Hunters and the Book of Faith
3.9/5 - 8 voturi