Stakelogic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Super Wild Blaster demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super Wild Blaster

Producator

Stakelogic

Rating

3.2/5 - 30 voturi

Printre păcănelele cu fructe musai de încercat anul ăsta se află Super Wild Blaster gratis de la Stakelogic. Acest joc casino te va încânta cu tematica sa clasică, în format demo, la noi pe site. După aceea, vei vedea cât de bine funcționează strategiile formate anterior, când joci cu bani reali în cazinouri.

Iar când iei o pauză de la Super Wild Blaster free, vezi dacă îți place Totally Wild gratis, o altă ofertă de păcănea interesantă! Pe Joc Păcănele au sute de jocuri ca la aparate moca, fără cont și fără download!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri speciale
95,91%5×310Wild, Multiplicator

Super Wild Blaster gratis – cum se joacă?

Oricând ajungi pentru prima oară la un joc ca Super Wild Blaster gratis, pentru a te familiariza cu acesta apeși butonul de Meniu. Este cel cu trei linii orizontale pe el. Odată ajuns acolo, modifici setările de sunet sau verifici tabela de plăți și reguli. După care, urmezi pașii necesari desfășurării unei runde la slotul respectiv. 

Deci, hai să vedem și noi cum decurge o rundă de Super Wild Blaster demo, pornind cu etapele principale!

 1. Din dreapta, jos, alegi valoarea pariului. În cazul rundelor de Super Wild Blaster slot, pariul minim este de 0,1 credite și cel maxim de 40 credite. 
 2. Poți folosi autorotirile pentru mai multă distracție și mai puține griji. Butonul care permite setarea lor se află în stânga, pe ecranul optimizat. Alegi numărul de runde automate și limitele de pierdere și câștig, în special atunci când folosești bani adevărați pentru pariuri.
 3. Pentru rotirea rolelor apeși butonul mare din dreapta sau tasta „Spațiu”, dacă joci de pe desktop. Când rolele se opresc, vezi cât de mult noroc ai avut la runda respectivă.

Pentru experiențe variate, încearcă și câteva runde de Serengeti Wilds Stakelogic!

Despre Super Wild Blaster demo

Dacă-ți plac jocurile de aparate cu fructe, poți paria cu succes pe Super Wild Blaster gratis. Această nouă ofertă de la Stakelogic păstrează formatul familiar compus din trei rânduri și cinci role. Ai la dispoziție 10 linii de plată fixe, câștigurile dobândindu-se la minim trei simboluri identice acumulate de la stânga la dreapta.

Tematica jocului Super Wild Blaster demo se bazează pe un look retro, ce poate fi observat din prima. Fundalul folosește culori și lumini în nuanțe aprinse de albastru și mov. Pe role culorile vor fi vii și contrastante, simbolurile fiind desenate ușor simplist. Coloana sonoră formată din muzică jazz-funk păstrează atmosfera antrenantă și se potrivește cu estetica jocului.

Mai merită să știi rata teoretică de returnare la jucător, pentru perioadele în care joci cu mize reale. RTP Super Wild Blaster online are valoarea de de 95,91% și este însoțit de o volatilitate medie. Pentru tine, ca jucător, asta înseamnă echilibru între frecvența rundelor victorioase și valoarea plăților.

Simboluri în Super Wild Blaster slot

Ca și aspect al simbolurilor, Super Wild Blaster gratis se descurcă foarte bine. Dar hai să vedem și cum plătesc acestea la pariul maxim, când obții 3, 4 sau 5 simboluri identice pe o linie de plată!

 • Diamant – 40, 120, 320;
 • Cireașă, Lămâie – 80, 200, 400;
 • Portocală, Prună – 120, 320, 800;
 • BAR – 200, 600, 2.000;
 • Stele – 200, 600, 2.000;
 • Șeptar – 400, 2.000, 10.000.

La Super Wild Blaster Stakelogic, pe lângă simbolurile de bază pe care tocmai le-am prezentat, mai descoperi și câteva speciale. Deși cele de bază plătesc bine, stai să afli mai multe detalii despre funcții!

Joacă Super Wild Blaster gratis pentru speciale!

Aspectele speciale ale jocului Super Wild Blaster gratis sunt de mare interes pentru jucători. Iată despre ce vorbim!

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol. Poate apărea pe rolele 2, 3 sau 4 și se poate expanda. Orice combinație câștigătoare cu Wild pornește funcția de multiplicare la Super Wild Blaster gratuit.
 • Multiplicator – după extinderea fiecărui Wild, dacă o combinație câștigătoare include simbolul respectiv va porni bonusul de multiplicare. Maximul la care ajungi este 10x.

Unde joci păcănele Super Wild Blaster online pe mize reale?

Super Wild Blaster gratis ți-a atras atenția suficient de mult încât acum dorești să vezi cât de profitabil e pentru tine? După ce îl joci de câteva ori la noi pe site fără cont, vei merge la unul din cazinourile online apreciate de clienții români. În secțiunea de pe site-ul nostru, top cazinouri online, poți vedea câteva nume faimoase, precum: NetBet, Mr Bit sau Slot V.

Alegi un operator și îți faci cont pe platforma lui. Doar așa poți juca păcănele pe bani adevărați. Poți încerca jocuri de masă sau paria pe evenimente sportive. Și beneficiezi de bonusuri de-a lungul întregului an!

Concluzie

Cu jocul de păcănele online Super Wild Blaster gratis ești gata de distracție cu fructe și simboluri speciale de pe telefon și desktop. Joci gratuit sau pe bani reali cu aceeași pasiune, bucurându-te de fiecare Wild la păcănele apărut în calea ta. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Sticky Sevens Megaways
3.6/5 - 25 voturi
Xtra Hot
3.9/5 - 21 voturi
Asian Diamonds
4.1/5 - 12 voturi
Big Blox
4.5/5 - 4 voturi
Star Bounty
4/5 - 4 voturi
Legend of the White Snake Lady
4.7/5 - 3 voturi