Stakelogic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
serengeti wilds gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Serengeti Wilds

Producator

Stakelogic

Rating

4.5/5 - 8 voturi

Serengeti Wilds gratis este o aventură în lumea sălbatică și exotică a savanei. Vei putea vedea pe role hiene, elefanți, rinoceri și lei, în habitatul lor natural, la fel ca într-un documentar Discovery.

Dar, mai mult decât atât, vei avea șansa să câștigi sume frumoase cu jocul de păcănele cu animale free marca Stakelogic. Datorită funcțiilor sale speciale și a modului interactiv de joc plictiseala este un concept străin. Și cireașa de pe tort – poți cumpăra câte runde gratuite vrei în Serengeti Wilds demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×4 25 Wild Multiplicator, Cumpără speciala

Serengeti Wilds gratis – cum joci?

Modul de funcționare al păcănelei Serengeti Wilds gratis este intuitiv datorită butoanelor din jurul ecranului. Pentru distracție, trebuie să faci următoarele:

 • Setează pariul dorit cu ajutorul „-” și „+”. Poți alege între 0,25 și 125 de fise. Pariul poate fi setat și din butonul din stânga ecranului, cel care ilustrează o rotiță.
 • Apasă butonul de spin din partea dreaptă – cel ilustrat prin două săgeți circulare. Așa vei porni o rundă la Serengeti Wilds free.
 • Dacă dorești să joci automat, apasă pe butonul din stânga jos. Setează numărul dorit de runde și câteva limite de câștig singular și pierdere.
 • Apasă pe butonul din colțul din stânga sus pentru a deschide meniul jocului Serengeti Wilds gratis. Citește informațiile și fă-ți o strategie bună de pariere!

Aventura la Serengeti Wilds free este atât de simplă precum am descris-o mai sus. Structura jocului de 5×4 te ajută să te descurci fără probleme în călătoria magnifică în savană. Un alt joc captivant, recent adăugat, este Gods of Death gratis. Încearcă-l și pe acesta pe Joc Păcănele, tot fără înregistrare și fără download!

Păcănele Serengeti Wilds demo – plăți

Coeficientul RTP al slotului Serengeti Wilds gratis este de 96%. Deci ai încă un argument pentru jocul cu miză reală! Alături de tema sa, care inspiră aventură, și de grafica excelentă, simbolurile aduc plăți foarte bune. Hai să ne convingem că păcăneaua merită jucată!

 • Leul: până la 12.550 de fise;
 • Rinocerul: până la 5.000;
 • Elefantul: până la 2.500;
 • Hiena: până la 2.500;
 • Inima roșie: până la 1.000;
 • Frunza: până la 500;
 • Trifoiul: până la 375;
 • Rombul: până la 250.

Slotul Serengeti Wilds online are 25 de linii de plată fixe și poate plăti în avalanșă. Simbolurile câștigătoare dispar și fac loc altora, care pot forma la rândul lor alte combinații cu premii. La fiecare plată nouă multiplicatorul de câștig crește cu 1x.

Speciale la Serengeti Wilds gratis

Jocul de aparate online Serengeti Wilds gratis are speciale extrem de interesante și avantajoase, după cum vezi în cele ce urmează:

 • Simbolul Wild: substituie orice simbol (mai puțin pe cel Diamant) pentru a da combinații câștigătoare. Este reprezentat de frumosul peisaj. 
 • Simbolul Diamant: simbolurile Diamant apar numai pe rolele 1, 2 și 5 din Serengeti Wilds gratis. 3 simboluri declanșează secvența de 10 învârtiri gratuite.
 • Multiplicatori: multiplicatorul de câștig începe de la 3x și crește la fiecare plată în avalanșă. Adună simboluri cu animale pentru a le transforma în Wilds și pentru a primi câte 2 simboluri suplimentare. 
 • Cumpără speciala: poți cumpăra speciala în Serengeti Wilds online. Apasă butonul ”Buy” din dreapta jos pentru a cumpăra 10 rotiri gratuite pentru o sumă de 100 x miza.
 • Transformă simbolurile cu animale în Wild: simbolurile cu animale pot fi transformate și în timpul jocului de bază. Realizează combinații câștigătoare cu acestea pentru a crește contorul până la 100 pentru fiecare animal. Combinații de 3 = 4 puncte; combinații de 4 = 8 puncte; combinații de 5 = 12 puncte.

Joacă Serengeti Wilds slot cu bani reali!

Știi că poți juca Serengeti Wilds gratis și la cazinouri? Ei bine, ți-am adus o veste minunată! NetBet are acest joc, deci poți câștiga pe bune din aventura ta în savană! Intră pe site-ul cazinoului, deschide-ți un cont, depune bani și profită de bonusul de bun venit! Cu acesta joci practic gratis multe păcănele.

Jocul se găsește la furnizorul Stakelogic. La o simplă privire peste portofoliul de păcănele al providerului vei realiza că ai de unde alege. Vei descoperi că orice joc Stakelogic este unic și captivant în felul său. Producătorul se axează pe jocuri tematice și abordează teme precum natura, istoria și mitologia. Dacă îți place Serengeti Wilds Stakelogic, Big 5 Jungle și Wolf Reels vor fi, cu siguranță, alte jocuri pe gustul tău.

Dacă alegi să faci parte din comunitatea Netbet te vei bucura de foarte multe avantaje. Pe lângă oferta la înregistrare, ai parte mereu de promoții frumoase, cum ar fi cele cu multe free spins și turneele de sloturi. Cazinoul îți oferă, de asemenea, și consiliere de top. Deci, pentru orice informație, alege una din metodele de contact Netbet și lasă specialiștii să te ajute!

Concluzii

Jocul de păcănele ca la aparate cu elefanți Serengeti Wilds gratis are toate șansele să devină preferatul tău. Oferă câștiguri tari de tot, distracție cât cuprinde și merge strună! Încearcă-l și tu de pe desktop, laptop, tabletă sau mobil! Funcționează la fel de bine de pe orice dispozitiv, datorită optimizării sale de top. După ce ai jucat ore bune, continuă aventura pe Joc Păcănele cu Farah’s Adventure demo free!

Alte sloturi


Magic 27
3.7/5 - 13 voturi
Lucky 3
4.2/5 - 8 voturi
Volcano Wealth
4.2/5 - 9 voturi
Super Lion
2.7/5 - 8 voturi
Rainbow Luck
4.2/5 - 4 voturi
Cash Connection Charming Lady
3.2/5 - 9 voturi