Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Sun of Fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sun of Fortune

Producator

Wazdan

Rating

3.8/5 - 13 voturi

Te simți norocos? Atunci încearcă Sun of Fortune gratis pe Joc Păcănele! În recenzia de față îți prezentăm aspectele esențiale ale jocului, precum plățile și specialele. De asemenea, vei afla și unde poți juca păcăneaua pe bani reali! Un alt joc excelent, cu câștiguri foarte mari, este Golden Beauty gratis. Și pe acesta îl poți încerca în versiunea demo, fără download și fără înregistrare, la noi pe site!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,15%4×420Wild, BonusHold the Jackpot, Gamble

Despre Sun of Fortune gratis

Sunt foarte multe lucruri bune pe care le putem spune despre Sun of Fortune gratis. Începem cu ceea ce se vede: grafica. Aceasta este la un nivel excelent, așa cum obișnuiește Wazdan, creatorul jocului. Dacă ai ceva experiență în păcănele, suntem siguri că știi de acest furnizor. Are unele dintre cele mai interesante jocuri, cu teme inedite. Cel de față este inspirat din civilizația chineză.

Simbolurile sale sunt dispuse pe o structură de 4×4, iar în partea din dreapta poți vedea jackpoturile. Sub role găsești toate butoanele de care ai nevoie. O dispunere simplă și intuitivă este și pe mobil datorită optimizării Sun of Fortune gratis. Wazdan are câteva funcții de joc suplimentare față de alți furnizori, după cum poți vedea în capitolul următor.

Îți place această temă? Vezi mai multe jocuri de păcănele asiatice!

Cum joci Sun of Fortune demo?

Jocul de păcănele Sun of Fortune gratis este foarte simplu de jucat și are următoarele butoane:

 • Setarea pariului se face cu valorile din bara din mijloc și cu butoanele „-” și „+”. Poți seta valori cuprinse între 0,20 și 100 de fise.
 • Stabilește volatilitatea jocului Sun of Fortune demo cu ardeii iuți.
 • Alege viteza de rotire a rolelor cu butonul care ilustrează un animal.
 • Apasă butonul mare de spin sau butonul de spin automat pentru a începe jocul.
 • Dacă o rundă este câștigătoare, poți apăsa X2 pentru a pune câștigul la mini jocul de dublaje.
 • Consultă informații despre jocul Sun of Fortune gratis cu butoanele „?” și „i”.
 • Apasă pe butonul cu un coș de cumpărături pentru a cumpăra minijocul Hold the Jackpot.

Sun of Fortune slot – simboluri și plăți

Plățile la Sun of Fortune gratis au loc atunci când pe grilă se găsesc minim 8 simboluri de un fel. Poziția acestor simboluri nu este importantă, deci nu se plătește pe linii sau grupuri de simboluri adiacente. Plățile maxime, la 16 simboluri de un fel, sunt următoarele:

 • Dragonul: până la 20.000 de fise;
 • Pasărea: până la 10.000;
 • Țestoasa: până la 6.000;
 • Peștele: până la 4.000;
 • A: până la 2.500;
 • K: până la 1.500;
 • Q: până la 1.200;
 • J: până la 800.

Coeficientul RTP la jocul de păcănele Sun of Fortune gratis este de 96,15%, adică peste medie. Wazdan ne-a obișnuit deja cu jocuri cu rate mari de returnare, deci nu-i de mirare!

Sun of Fortune free – speciale

Știm că abia așteptai să vezi și funcțiile care fac experiența mai palpitantă. Ei bine, în Sun of Fortune gratis ai mai multe speciale faine, care te vor ajuta să câștigi mai bine. Hai să le vedem!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile pe grilă, mai puțin simbolul Bonus din Sun of Fortune gratis. Este simbolul auriu pe care scrie Wild. .
 • Simbolul Bonus: e ilustrat prin Soare și trebuie să apară de minim 6 ori pentru a declanșa secvența Hold the Jackpot. 3, 4 sau 5 simboluri în jocul de bază declanșează o reînvârtire cu aceste simboluri blocate pe role.
 • Hold the Jackpot: sunt prezente numai simboluri Bonus cu diferite valori pe ele. Au loc 3 rotiri, iar la fiecare apariție nouă a unui simbol Soare contorul este resetat. Secvența se termină când toate cele 16 poziții sunt acoperite sau nu mai apar alte simboluri Bonus. Jackpoturile Mini, Minor și Major pot apărea aleatoriu. Jackpotul Grand se acordă atunci când toate pozițiile sunt ocupate. Secvența poate fi cumpărată cu 70x pariul.
 • Gamble: după un câștig la Sun of Fortune free, suma plătită poate fi jucată la dublaje. Alege o culoare și dacă aceasta va corespunde cu cea a cărții, vei avea câștigul dublat.

Joacă Sun of Fortune online la casino!

Iar dacă alegi să iei o pauză de la păcănele, la cazino ai multe alte opțiuni: pariuri live, pariuri clasice, pariuri pe esports, pariuri virtuale etc.

Poți juca Sun of Fortune online și cu miză reală. Tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont la NetBet și să faci o depunere. Odată cu primul depozit vei beneficia și de un bonus de bun venit generos. Cu acesta te poți juca mai mult și poți câștiga sume mai frumoase. După rularea bonusului la înregistrare, te așteaptă și alte promoții excelente, precum turnee de păcănele pe care nu trebuie să le ratezi.

Colecția de jocuri NetBet este și ea impresionantă. Poți juca păcănele de la EGT, Wazdan, Relax Gaming și alți furnizori de top. Cert este că nu te vei plictisi.

Concluzii

Slotul Sun of Fortune gratis este unul simplu, cu un ritm alert al câștigurilor și cu animații spectaculoase. Jackpoturile îți pot aduce premii consistente și, de asemenea, poți cumpăra această funcție. De multe ori plata pentru cumpărare este mai mică decât câștigul, deci merită să apeși butonul cu coșul de cumpărături.

Încearcă și alt joc spectaculos, anume 9 Tigers Wazdan! La noi, pe Joc Păcănele, nu ai cum să te plictisești. Promitem să aducem și alte aparate online, la fel sau chiar mai bune decât Sun of Fortune demo. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Queen of Gold
3.8/5 - 15 voturi
Divine Fortune
4.2/5 - 6 voturi
Wicked 777
3.4/5 - 14 voturi
Doctor Love
4.5/5 - 2 voturi
Bigger Bass Bonanza
3.5/5 - 39 voturi
Boost Racers
3.8/5 - 5 voturi