Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
păcănele 9 Tigers gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

9 Tigers

Producator

Wazdan

Rating

3.9/5 - 10 voturi

Tigrii din jocul de păcănele 9 Tigers gratis te așteaptă! Încearcă jocul acum și descoperă o lume plină de distracție, inspirată din cultura Chinei. Frumoasele culori și animații te vor cuceri din prima, la fel ca și modul de joc inedit. În cele ce urmează îți vom prezenta tot ce ține de slot, de la grafică și animații până la cum joci și speciale.

Iar dacă jocurile cu tematică asiatică îți fac cu ochiul, te invităm să încerci și Dragon Fury gratis pe Joc Păcănele! Asta după ce te-a uimit 9 Tigers demo cu grafica, bineînțeles.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,19% 3×3 8 Ying Yang Tiger Bonus, Dublaje

Păcănele 9 Tigers gratis: cum se joacă?

Să te distrezi la păcănele 9 Tigers gratis e foarte simplu. Totuși, nu te aștepta ca îmblânzitul tigrilor să fie la fel de simple. Vei avea nevoie de ceva exercițiu până înțelegi fiecare aspect al jocului. Dar, până atunci, hai să vedem care sunt pașii cu care începi!

  1. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să dai click pe „Joacă Gratis”. E butonul verde de mai sus și, odată ce-l apeși, se va încărca jocul de păcănele 9 Tigers gratis.
  2. Apoi, odată ce ai intrat, e timpul să-ți alegi pariul. Pentru asta, uită-te în partea de jos a ecranului și alege o valoare din cele prestabilite. Dacă nu găsești una potrivită, folosește „+” și „-”. Poți alege să joci cu mize cuprinse între 0,2 și 100 de credite.
  3. Setează volatilitatea și viteza. În jocul de păcănele 9 Tigers gratis poți face asta, cu ajutorul butonului cu ardei și a celui cu țestoasă. 
  4. Dă spin! Odată ce ai făcut toate setările, dă click pe butonul de rotire și începe prima ta rundă! E cel cu două săgeți, una albastră și una portocalie. Nu ai cum să-l ratezi!

9 Tigers slot free – detalii tehnice

În jocul de păcănele 9 Tigers gratis structura e ușor diferită. Sunt 3 role, 3 rânduri și 8 linii de plată – 5 orizontale și 3 verticale. RTP-ul este mai mult decât bun, de 96,19%, iar volatilitatea și viteza le poți seta tu oricând.

Asemenea setări întâlnești în mai toate jocurile producătorului, deci poți să personalizezi experiența. Încearcă și Butterfly Lovers Wazdan pentru a te convinge!

Dar, înapoi la păcănele 9 Tigers gratis! Dacă te-ai săturat să dai mereu spin, poți să joci automat. Astfel, doar privești animațiile și rundele câștigătoare. Iar dacă vrei să fii tu cel care declanșează câștigul, vezi că e un buton cu un coș de cumpărături. 

Dacă dai click pe acesta, jocul 9 Tigers demo te lasă să cumperi speciala bonus. Așadar, poți s-o declanșezi oricând dorești.

Despre păcănele 9 Tigers gratis

Jocul de păcănele 9 Tigers gratis are o pronunțată temă orientală. Pe role vei vedea cei doi tigri care reprezintă focul și apa. Cele două părți opuse din punctul de vedere al elementelor îți vor aminti sigur de Yin și Yang, simbolistica fiind prezentă în întregul joc. Rolele sunt situate pe o poartă tori, pe un pod situat pe apă. Pe fundalul îndepărtat vezi copaci și lampioane luminate.

Simbolurile din 9 Tigers Wazdan

Cât despre simbolurile din păcănele 9 Tigers gratis, ele sunt două. Da, știm că după nume te-ai fi gândit că sunt mai multe. Dar, vei vedea că și numele are o semnificație. Până atunci, hai să întâlnim cele două simboluri!

  • Tigrul de foc – plătește până la 1600 de credite
  • Tigrul de apă – plătește până la 1600 de credite

Acum, să revenim la numele jocului de păcănele 9 Tigers gratis. Când nimerești un tablou, adică 9 tigri de un fel, se va declanșa funcția bonus. Despre ce este și cum te ajută vorbim în secțiunea următoare.

Păcănele 9 Tigers gratis – speciale

Jocul de păcănele 9 Tigers gratis pare simplist la prima vedere, pentru că nu ai o largă varietate de simboluri. Dar, specialele schimbă drastic situația. Hai să vedem care sunt ele!

  • Tiger Bonus – se declanșează când când nimerești un tablou, așa cum menționat anterior. Acordă 9 rotiri gratis. Atunci când bonusul este activat, simbolurile deja extrase rămân pe role. În timpul rotirilor, vei vedea dacă nimerești încă un tigru pe lângă cei rămași. Dacă o faci, atunci se transformă în yin yang.
  • Yin yang – apare în 9 Tigers online când se unesc simbolurile tigru de apă și tigru de foc. Vei vrea să nimerești cât mai multe, deoarece pot plăti până la 100,000 de credite o dată.
  • Dublaje – la orice câștig poți încasa sau risca pentru dublarea câștigului. Tot ce trebuie să faci este să alegi între roșu sau negru. Dacă ghicești, atunci se dublează suma. Dacă nu, atunci o pierzi.

Unde joci 9 Tigers online pe bani reali?

Să spunem că ai jucat deja păcănele 9 Tigers gratis și îți plac mult, dar ai vrea să încerci să câștigi ceva bani din el. Ei bine, dacă vrei să faci asta, va trebui să alegi un casino online în care să joci. Dar, trebuie să fie unul cu licență, în care să joci în siguranță, dar care să aibă și slotul în portofoliu.

Un astfel de exemplu este NetBet, unul din cei mai apreciați operatori de la noi. Aici poți juca jocuri ca la aparate și plasa pariuri după bunul plac, platforma fiind foarte bine implementată și dezvoltată. În plus, noile conturi beneficiază de bonusuri de bun venit generoase. Ai mai multe fonduri să joci la păcănele asiatice 9 Tigers, în căutarea tabloului de tigri, dar și să încerci o mulțime de alte sloturi.

Concluzie

Jocul de păcănele 9 Tigers gratis te încântă cu animații interesante și câștiguri pe măsură. Este un joc foarte distractiv, care te va prinde încă de la primele rotiri. Încearcă-l, distrează-te, apoi vezi și alte păcănele cazino noi am mai adăugat!

Alte sloturi


Horus Temple
3.5/5 - 4 voturi
Golden Sevens
4.3/5 - 78 voturi
Emperor’s Palace
3.4/5 - 11 voturi
Hidden Valley
5/5 - 2 voturi
Sizzling 777
3.8/5 - 20 voturi
Star Bounty
4/5 - 4 voturi