GAMING1 producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
dragon fury demo online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Fury

Producator

GAMING1

Rating

3.7/5 - 17 voturi

Dezlănțuie furia dragonilor cu jocul de păcănele Dragon Fury gratis! Acest joc slot distractiv va deveni unul dintre preferatele tale după ce vei citi ghidul nostru și-l vei juca. Mai jos, pe această pagină, am cuprins esențialul despre această păcănea cu dragoni, deci vei ști cum să joci și ce poți câștiga.  La noi, pe Joc Păcănele, distracția nu se termină niciodată! După ce te vei delecta cu slotul Dragon Fury free, îți propunem jocul de păcănele gratis Book of Dead.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,04% 5×3 20 Wild, Bonus, Jackpot Mini-jocuri, Moduri Bonus, Jackpoturi

Păcănele Dragon Fury gratis – cum joci acest joc?

Nu-i prima dată când joci la păcănele, așa-i? Ei bine, Dragon Fury gratis nu-ți va pune bețe-n roate, deoarece este simplu de jucat ca mai toate sloturile de la Gaming1. Da, e creat de Gaming1 – ți-am dezvăluit și producătorul cu ocazia asta. Dar hai să vedem cum te distrezi cu acest aparat online cu dragoni!

 • Cu butoanele – și + din stânga jos a ecranului setezi miza. Aceasta poate fi de la 0,40 la 400 de fise.
 • În mijlocul secțiunii de butoane se găsește butonul „Rotire”. Acesta redă rundele în mod manual.
 • Poți opta și pentru „Rotire Auto”, dacă dorești ca jocul Dragon Fury demo să ruleze fără intervenția ta. Funcția îți permite să stabilești numărul de runde și câteva condiții de oprire a seriei.
 • În colțul din stânga jos, este afișat butonul „?”, de unde poți consulta informații despre joc. Printre altele, aici găsești tabelul de plăți și regulile.

Nu-i așa că-i simplu? Un alt joc gratis cu dragoni care te va încânta prin simplitate și câștiguri este Double Dragons free. Desigur, îl găsești tot pe Joc Păcănele, fără înregistrare și fără download!

Despre jocul de păcănele Dragon Fury demo

La păcănele Dragon Fury gratis nu vei vedea role, ci coloane. Fiecare simbol este așezat într-un bloc, iar acesta aterizează pe ecranul de joc. Atunci când există simboluri câștigătoare, ele vor dispărea și vor lăsa loc altora. Cele noi pot genera și ele câștiguri și vor dispărea la rândul lor, după ce-și fac treaba. Astfel, se vor genera victorii în avalanșă! 

Jocul Dragon Fury free are 5 coloane, fiecare a câte 3 blocuri/simboluri. Deși nu e chiar clasic ca structură, îi vei învăța repede mersul. Și vei vedea că pofta de spinuri se va accentua din ce în ce mai mult, pe măsură ce joci. Poți juca păcăneaua cu dragoni și dacă ești începător, deci încă un plus pentru acest slot. 

Dragon Fury gratis este ilustrat extrem de frumos, cu multe elemente ale culturii asiatice. Acest gen de grafică este specific furnizorului de păcănele Gaming1, creatorul jocului. Providerul este renumit pentru astfel de distracții, unde tematica se vede în absolut orice aspect. Alte exemple în acest sens sunt jocurile: Feng Li Dragon, Mystic Pyramid și Horus Temple.

Dragon Fury online gratis – simboluri și plăți

Plățile la jocul de păcănele Dragon Fury gratis se fac pe cele 20 de linii de plată. Rata de plată este 96,04%, adică una foarte bună – poți să-l joci cu încredere și pe bani. Simbolurile jocului îți aduc următoarele plăți:

 • Efigie de jad: până la 20.000 de fise;
 • Maestrul Panda: până la 8.000;
 • Vas Ming: până la 4.000;
 • Mască: până la 4.000;
 • A, K și Q: până la 1.600;
 • J și 10: până la 800.

Păcănele Dragon Fury gratis – speciale

Jocul de păcănele Dragon Fury gratis are câteva caracteristici inedite, croite pentru tema sa. Iată cu ce te vei distra!

 • Simbolul Wild: ilustrat prin simbolul Dragon. Substituie toate simbolurile, dar nu și pe Star Jackpot și Bonus.
 • Simbolul Bonus: ilustrat prin Templu. 3 simboluri de acest fel activează bonusul Turnul Dragonului.
 • Simbolul Star Jackpot: 3 simboluri activează mini jocul Star Jackpot din Dragon Fury slot.
 • Turnul Dragonului: vei alege ușa care va determina proba. Proba constă într-un număr de scânduri pe care trebuie să le spargi cu propriile mâini. Dacă personajul tău reușește, vei urca în ierarhie. Dacă ajungi la medalia Dragonului, acesta va arde ușile și scândurile. Scândurile arse sunt adăugate la câștigul final. Numărul de uși pe care le deschizi este aleatoriu.
 • Mini-jocul Star Jackpot: sunt disponibile 4 jackpoturi în Dragon Fury gratis: de aur, de argint, de bronz și de cupru. Alege o carte dintre cele 15 disponibile. Sunt 8 cărți de cupru, 4 cărți de bronz, 2 cărți de argint și 1 carte de aur. Câștigurile sunt fantastice!

Unde joci Dragon Fury slot pe bani reali?

Slotul Dragon Fury gratis poate fi jucat și pe bani reali, în mai multe cazinouri Gaming1. Un loc ideal pentru a obține victorii reale din el este NetBet, o platformă de gambling online de 5 stele. Pe site-ul cazinoului ai absolut toate elementele pentru distracție maximă și câștiguri cât cuprinde. Găsești nenumărate jocuri de tot felul, de la cei mai buni furnizori din lume. De asemenea, promoțiile NetBet sunt extrem de avantajoase și îți pot aduce câștiguri frumoase.

Așadar, explorează colecția de jocuri! NetBet îți oferă o sumedenie de filtre pentru a ajunge exact la tipul de păcănele pe care îl preferi. Interfața este la fel de simplă și atunci când vei dori să te înscrii, dar și când vei efectua plăți. Plus că, la înregistrare, ai și unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit de pe piață. 

Concluzii

Jocul de păcănele Dragon Fury gratis este perfect pentru orice tip de jucător. Cei fără experiență se vor bucura de modul simplu de funcționare, dar și de grafică și funcțiile avantajoase. Mai mult, toți jucătorii vor aprecia cu siguranță faptul că merge perfect de pe mobil. Gaming1 își optimizează jocurile pentru telefoane și tablete, astfel că ecranele mai mici nu dăunează experienței de joc. Așadar, poți juca Dragon Fury gratuit și de pe telefon.

Pe Joc Păcănele aventura este neîntreruptă! Nu ne crezi?! Încearcă și Book of Adventure: Super Stake gratis!

Alte sloturi


Lovely Lady X-Mas
4.3/5 - 3 voturi
Queen Cleopatra
5/5 - 3 voturi
Batman
3.9/5 - 11 voturi
Classic Joker 6 Reels
5/5 - 5 voturi
Pharaoh’s Tomb
3.7/5 - 16 voturi
The Great Pigsby
3.5/5 - 4 voturi