Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran double dragons gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Double Dragons

Producator

Yggdrasil

Rating

5/5 - 1 voturi

Joacă Double Dragons gratis și intră într-o luptă epică, mai veche decât omenirea! Aceasta a inspirat multe legende de-a lungul timpului. Numită lupta dintre bine și rău, întuneric și lumină sau ying și yang, aceasta este baza multor povești. În cazul nostru, este vorba de lupta dintre gheață și foc, elemente reprezentate de doi dragoni. 

În acest articol îți vom prezenta toate informațiile necesare despre jocul de păcănele Double Dragons. Dar, ar trebui să știi că pe Joc Păcănele vei găsi o mulțime de astfel de jocuri. Dacă ești un fan al tematicilor inedite și efectelor speciale, atunci îți recomandăm să răsfoiești pagina de păcănele noi

Double Dragons gratis, păcănele cu dragoni legendari

După cum am menționat și în introducere, Double Dragons gratis este un joc de păcănele ce a adoptat ca tematică lupta dintre foc și gheață. Vei putea observa această temă în toate elementele jocului. De cele mai multe ori aceasta va fi evidențiată cu ajutorul celor doi dragoni. Dar, sunt și elemente precum fundalul, unde aceștia nu sunt prezenți. Pe de altă parte, culorile imaginii de fundal sunt special alese pentru această temă. 

Jumătate din fundal are o tentă albăstruie, reprezentând gheața. Cealaltă parte pare să fie iluminată de flăcări, având o culoare roșiatică. În mijloc vei găsi tabela de joc, ce cuprinde cele 5 role și 3 rânduri. Aceasta este decorată cu motive ce amintesc de lupta celor doi dragoni. 

Păcănele Double Dragons: simboluri și plăți

În Double Dragons gratis vei câștiga atunci când, la sfârșitul unei rotiri, 3 sau mai multe simboluri identice vor nimeri pe o linie de plată. Atunci, tu vei fi răsplătit cu un anumit număr de credite. Valoarea câștigului este determinată de așa numita „plată” asociată simbolurilor. Noi ți-am pregătit o listă cu toate simbolurile din joc și plata lor:

  • Simbolul ochi mov: până la 125 de fise;
  • Simbolul ochi roșu: până la 100 de fise;
  • Simbolul ochi albastru: până la 90 de fise;
  • Simbolul ochi verde: până la 80 de fise;
  • Simbolurile pică și inimă: până la 50 de fise;
  • Simbolurile carou și treflă: până la 40 de fise.

Pe lângă acestea, Yggdrasil ți-a pregătit încă câteva simboluri. Acestea sunt legate de funcțiile speciale din Double Dragons online. Vom vorbi mai pe larg despre ele în secțiunea următoare.

Vrei să încerci o aventură în Egipt? Încearcă un slot clasic – Book of Ra!

Double Dragons online: funcții speciale

Double Dragons gratis are niște funcții speciale foarte faine. Acestea sunt menite să ajute jucătorul să câștige mai mult și mai des. Deci, sunt gândite în favoarea ta. Totuși, ele sunt declanșate aleatoriu, fie prin anumite simboluri sau prin câștiguri repetate. 

Simbolul Wild are puterea de a înlocui orice alt simbol atunci când poate forma o combinație câștigătoare. În Double Dragons online poți primi și simboluri Wild stivuite. Patru runde câștigătoare consecutive vor activa funcția celor doi dragoni. Aceștia vor adăuga două simboluri Wild stivuite pe două dintre cele cinci role de joc.

Capetele de dragon roșu pot converti 2 sau 3 simboluri normale în simboluri Wild. Va face acest lucru în mod aleatoriu, deci nu poți alege locația noilor Wild. Dar, poți colecta capete de dragoni. Poți vedea câte capete ai colectat până acum în partea dreaptă. La 9 capete de dragon roșu colectate vei primi 5 rotiri gratuite.

Capetele de dragon albastru acționează ca un multiplicator pentru câștigurile din acea rundă. Fiecare cap de dragon albastru va multiplica suma câștigată de două ori. În plus, poți colecta și aceste simboluri. La 9 capete de dragon albastru colectate vei primi, din nou, 5 rotiri gratuite.

Cum joci Double Dragons gratis?

Chiar dacă este vorba de o luptă legendară, e simplu să joci Double Dragons gratis. Primul și cel mai simplu pas este să apeși butonul „Joacă Gratis”. Va trebui să aștepți doar câteva secunde, apoi vei intra în joc. De aici, orientează-ți privirea în partea de jos. Aici vei găsi următoarele: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite. 

Întâi, fixează miza dorită. Vei face asta reglând valoarea fisei. Pariul final este determinat de rezultatul înmulțirii liniilor de plată cu valoarea fisei. Dar, dacă te simți norocos, poți apăsa butonul „Max Bet” și vei juca cu pariul maxim. Odată ce ești fericit cu miza, apasă butonul „Spin” pentru a începe rotirile.

Concluzii

În final, sperăm că ți-am prezentat toate informațiile de care ai nevoie pentru a te distra la maxim cu Double Dragons gratis. Unii jucători sunt de părere că acest joc este mai bun în cadrul unui cazino online. Dacă și tu crezi că te va ajuta un plus de adrenalină, atunci îți recomandăm să-l joci la Netbet. Acesta este un operator de top,  cu o bună reputație pe piața românească de jocuri de noroc. Iar dacă ești nou, atunci ar trebui să știi că au și o grămadă de bonusuri. Noi îți recomandăm să profiți de un bonus de bun venit Netbet, deoarece acesta te va ajuta să joci pentru mai mult timp, dar cu mai puțini bani.

Alte sloturi


Jungle Spirit
4/5 - 17 voturi
Incinerator
4.2/5 - 4 voturi
Ramses Book GDN
3.7/5 - 15 voturi
Hungry Shark
5/5 - 3 voturi
Scrooge Megaways
4.1/5 - 9 voturi
Asian Attraction
3.9/5 - 8 voturi