sugar rush gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Speciale, Noi
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
20
RTP
96,52%
Funcții
Rotiri Gratuite
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

550 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 75 RON Bonus

Sugar Rush

La Sugar Rush gratis te așteaptă cele mai dulci câștiguri! În articolul de astăzi îți prezentăm aspectele pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să joci această păcănea colorată. Vei ști cât de bine plătește și ce funcții speciale îți stau la dispoziție. Apoi, o vei putea juca pe bani reali la un cazino, cu o strategie de pariere mai bună.

De asemenea, tot mai jos îți recomandăm un loc excelent unde poți juca Sugar Rush slot pe bani reali. Un alt slot cu aceeași temă pe care îl poți încerca pe Joc Păcănele este Sugar Cubes gratis. E de la Relax Gaming. Dacă vrei însă o altă păcănea de la providerul slotului de azi, poți da spin după spin la popularul Sweet Bonanza!

Sugar Rush gratis – cum se joacă?

De la prima vedere a Sugar Rush gratis te vei convinge că ai în față un slot simplu. Grafica reflectă tema jocului, deci așteaptă-te la simboluri în formă de bomboane și alte dulciuri delicioase. Structura jocului de păcănele este clasică, de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Butoanele jocului se află în partea de jos a ecranului:

 • Cu butoanele „+” și „-” poți stabili pariul dorit: fise pe linie, valoarea unei fise și miza totală. Mizele sunt între 20 și 200 de fise per rundă.
 • Apasă pe butonul cu două săgeți circulare pentru a începe o rundă din Sugar Rush demo.
 • Ai la dispoziție și modul de joc automat, care permite jocului să ruleze fără intervenția ta.
 • Apasă butonul „i” pentru a consulta informații și tabelul de plăți al jocului Sugar Rush free.
 • Deschide și secțiunea de setări de sistem din stânga butonului de informații.

Așa cum vezi, Sugar Rush gratis funcționează ușor, la fel ca toate păcănelele Pragmatic Play. Și cel de față provine de la acest producător, deci vei avea parte de o experiență de top. Păcăneaua impresionează și prin optimizarea pentru orice dispozitiv. Butoanele de joc se adaptează cerințelor pentru a da spin cât mai ușor. Descoperă și alte păcănele Pragmatic Play gratis pe Joc Păcănele!

Păcănele Sugar Rush demo – simboluri și plăți

Slotul online de la Pragmatic Play Sugar Rush gratis are 20 de linii de plată fixe și plătește de la minim 3 simboluri de un fel în sus. Mai jos vei vedea plățile simbolurilor de bază ale jocului la miza de 200 de fise:

 • Bomboană cu multe culori: până la 4.500 de fise;
 • Steluță: până la 2.500;
 • Bomboană mov: până la 2.000;
 • Bomboană verde: până la 1.500;
 • Bomboană roșie: până la 1.000;
 • A: până la 1.000;
 • K și Q: până la 750.

RTP-ul teoretic al jocului Sugar Rush demo este excelent, de 96,52%. După cum vei vedea în capitolul următor, mai sunt câteva modalități speciale de plată.

Sugar Rush free – speciale

Caracteristicile speciale de la jocul de păcănele online Sugar Rush gratis constau în următoarele:

 • Simbolul Wild: aduce până la 10.000 de fise și substituie simbolurile, exceptând Scatter și Bonus.
 • Simbolul Bonus: minim 3 simboluri bonus oriunde pe o linie de plată din Sugar Rush gratis declanșează secvența Bonus.
 • Secvența Bonus: pui prăjituri pentru a realiza construcții și aduni puncte cu fiecare nouă prăjitură. Poți strânge până la 9.000 de puncte bonus. Unele prăjituri sunt rele și îți vor sabota toată construcția. Dacă alegi o prăjitură de acest tip vei fi scos din joc și ți se vor acorda punctele acumulate până în acel moment.
 • Simbolul Scatter: minim 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite din Sugar Rush gratis. Cu 3 simboluri primești 10 jocuri, 4 simboluri ai 15 învârtiri și 5 simboluri ai 20 rotiri.
 • Rotiri gratuite: secvența se poate redeclanșa.

Unde joci Sugar Rush online pe bani reali?

Sugar Rush online poate fi încercat și pe bani reali pe NetBet Casino. Platforma este una dintre cele mai spectaculoase datorită portofoliului de jocuri de noroc. Vei găsi o sumedenie de păcănele Pragmatic Play, dar și de la alți furnizori, precum EGT, Novomatic, Skywind, Wazdan etc. De asemenea, cazinoul stă excelent în ceea ce privește promoțiile. Ai parte de bonusuri consistente pentru toate categoriile de jucători.

Așadar, poți juca Sugar Rush Pragmatic Play profitând în același timp și de un bonus. Poți participa apoi la o sumedenie de turnee cu bani reali și poți beneficia de premii surpriză. Este foarte simplu să profiți de toate acestea. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să depui o sumă (chiar și mică) de bani.

Concluzii

Jocul de păcănele ca la aparate Sugar Rush gratis este ca un desert de care nu te poți sătura. Vei avea parte de distracție cât cuprinde, dar și de câștiguri consistente. Secvențele speciale ale jocului se declanșează des.

Astfel, nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să petreci timp de calitate cu un joc de top. Păcănelele marca Pragmatic Play sunt cunoscute pentru temele captivante și modul simplu de joc. De la același furnizor, pe lângă Sugar Rush gratis îți mai recomandăm și The Hand of Midas demo. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Double Dice
3.8/5 – (10 votes)
1×2 Gaming
Branded Megaways
2.7/5 – (8 votes)
Playson
Super Burning Wins
3.6/5 – (29 votes)
Pragmatic Play
Jokers Jewels
3.9/5 – (10 votes)