NYX producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
stellar jackpots with silver lion gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Stellar Jackpots With Silver Lion

Producator

NYX

Rating

3.2/5 - 6 voturi

În Stellar Jackpots With Silver Lion gratis ai parte de numeroase surprize frumoase. Jocul de păcănele, produs în studiourile Lightning Box Games, te provoacă să te aventurezi în neîmblânzita Africa. Vei găsi runde gratis și super multiplicatori, în timp ce admiri frumoasele animale din savană. Iar coloana sonoră te va ajuta și ea să te bucuri de acest safari norocos! Desigur, scopul tău principal este să prinzi marele jackpot. Dacă vrei să câștigi pe bune, prinde o ofertă cu rotiri gratuite casino, creează-ți strategia norocoasă și dă play la distracție!

Stellar Jackpots With Silver Lion gratis: un joc ca la aparate profitabil

Începem descrierea jocului Stellar Jackpots With Silver Lion gratis așa: are un RTP foarte bun, de 96,13%. Ce înseamnă acest lucru? Că ai multe șanse să prinzi câștiguri frumoase. Totuși, știm că nu doar câștigurile contează, ci și experiența pe care un astfel de joc trebuie să o ofere. Păcănelele înseamnă relaxare, distracție, iar pentru a-și îndeplini scopurile trebuie să aibă, de asemenea, o poveste captivantă. Apoi, trebuie să ne surprindă cu funcții simple, dar avantajoase – iar jocul de păcănele Stellar Jackpots With Silver Lion are din plin toate atuurile pe care ni le dorim.

Structura acestui slot este simplă, de 5 role și 4 rânduri. Totuși, Stellar Silver Lion gratis are un număr mare de linii de plată, de 1024. Găsești în el atât un Wild generos, cât și un simbol Bonus ce-ți poate oferi un număr mare de runde gratis. Simbolurile plătesc și ele foarte bine, vei vedea imediat. Toate câștigurile se înmulțesc cu pariul multiplicator, câștigul cel mai mare fiind plătit pe fiecare combinație câștigătoare.

Păcănele Stellar Jackpots With Silver Lion: simboluri și plăți

Așa cum am spus mai sus, cu Stellar Jackpots With Silver Lion gratis vei pătrunde în inima sălbatică a Africii. Deci, simbolurile principale sunt reprezentate de elemente specifice acestui ținut magnific. Vei întâlni pe role:

  • Leul argintiu: îți poate multiplica pariul cu până la 250x;
  • Războinicul Masai: îți poate multiplica pariul cu până la 200x;
  • Hipopotamul: îți poate multiplica miza, de asemenea, cu până la 200x;
  • Zebre și suricate: îți pot multiplica miza cu până la 150x;
  • Cărți de joc: A și K îți pot aduce până la 140x pariul, Q și J până la 120x, iar 10 și 9 până la 100x.

Fundalul pe care se găsesc rolele este și el captivant. În spatele simbolurilor se găsește frumoasa savană, iar cerul violet oferă misterul de care are nevoie orice aventură bună.

Iar dacă îți plac jocurile de păcănele cu lei, atunci trebuie să încerci și unul de la Pragmatic Play. 5 Lions gratis este un joc cu RTP de 96,5%, ideal pentru pariuri cu mize reale.

Stellar Silver Lion gratis: caracteristici speciale

În Stellar Jackpots with Silver Lion gratis ai parte de un Wild sub formă de copac. Acesta înlocuiește toate simbolurile din acest joc ca la aparate, în afară de simbolul Bonus. Cel din urmă simbol este diamantul Silver Lion. El poate oferi 8, 15 sau 20 de rotiri gratis dacă apare de 3, 4, respectiv 5 ori pe rolele jocului. În timpul rundelor bonus câștigurile sunt înmulțite cu până la 27x. Tot în timpul lor, dacă prinzi alte două simboluri Bonus diamant, mai declanșezi încă 5 runde suplimentare. Aceste runde bonus gratis pot fi redeclanșate!

Desigur, cea mai interesantă funcție a jocului de păcănele Stellar Jackpots With Silver Lion gratis este Jackpots. Stellar Jackpots constă, de fapt, în 3 premii fixe: 3 simboluri Major declanșează Jackpotul Mare, 3 simboluri Minor declanșează Jackpotul Minor, iar 3 simboluri Mini declanșează Jackpotul Mini. Declanșarea unui Bonus Jackpot are loc atunci când prinzi 3 simboluri albastre nave spațiale.

Jackpotul nu depinde de valoarea pariului tău și constă în 6 niveluri de provocare. De asemenea, acest Bonus Jackpot constă și într-un Nivel Jackpot – pentru fiecare nivel trebuie să alegi una dintre pictogramele afișate. Fiecare alegere poate dezvălui un premiu, îți poate distruge o șansă sau te poate trece la nivelul următor. Dacă finalizezi toate cele 6 niveluri, alegi navele spațiale și declanșezi Jackpoturile Mini, Minor sau Major. Trebuie să găsești 3 nave la fel!

Cum joci Stellar Jackpots With Silver Lion gratis?

Despre cum joci Stellar Jackpots With Silver Lion gratis online nu sunt prea multe de spus. După ce dai pe butonul Joacă Gratis, vei vedea cât de intuitiv este acest joc de păcănele. Poți vedea informații despre el atât în butonul i afișat în stânga ecranului, cât și în meniul setări.

Butonul de Spin este în dreapta ecranului, iar deasupra lui îl găsești pe cel de Joc Automat. Poți seta până la 100 de runde automate. Pentru a pune pariul, accesează butonul setări și apoi iconița cu monede. Poți alege monede cu valori de la 0.10 L la 12.50 L. Sfatul nostru este să pariezi sume mici, astfel încât să te bucuri de distracție și să ai timp să prinzi un jackpot fain. Succes!

Concluzii

În concluzie, ai multe motive să joci Stellar Jackpots with Silver Lion gratis chiar acum. Jocul de păcănele are o grafică splendidă, o poveste frumoasă și, desigur, funcții ce-ți oferă o distracție pe cinste. După cum știi, poți juca și alte păcănele online gratis pe Joc Păcănele – descoperă gama noastră de jocuri gratis și bucură-te de relaxare!

Alte sloturi


Bounty Gold
3.9/5 - 11 voturi
Troll Hunters
3.3/5 - 3 voturi
Kingdom of Legend
4/5 - 2 voturi
Mojo Spin
3.1/5 - 8 voturi
Sakura Fortune
3.7/5 - 8 voturi
Legacy of Dead
4/5 - 6 voturi