Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran sevens and fruits gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sevens and Fruits

Producator

Playson

Rating

4.1/5 - 20 voturi

Sevens and Fruits gratis este jocul de păcănele 777 care îți oferă exact ce vrei. La fel cum sugerează și numele, principalele caracteristici ale jocului sunt șeptarii și fructele. Atunci când pornești Sevens and Fruits online, nu vei întâlni nimic mai mult de șeptari și fructe. Se poate spune că acest joc oferă o experiență transparentă, unde știi ce se întâmplă chiar din titlu. Deși se spune că nu e bine să judeci o carte după coperta, jocul de păcănele Sevens and Fruits este o excepție. Nu trebuie să ții cont de tot felul de funcții speciale și simboluri ce le înlocuiesc pe celelalte. Totuși, dacă ești un jucător ce preferă jocurile puțin mai complexe, îți recomandăm să arunci o privire pe pagina noastră de păcănele cu speciale.

Sevens and Fruits gratis, păcănele cu fructe tradiționale

Un jucător experimentat va putea vedea cu ușurință că Sevens and Fruits gratis este o versiune modernizată a primelor jocuri cu păcănele. Nu știm dacă primele jocuri de acest tip au devenit populare din cauza fructelor sau din cauza posibilelor câștiguri. Dar putem spune cu siguranță că în jocul de păcănele Sevens and Fruits vei avea parte de ambele. Poate mai puțin siguri despre câștiguri, dar la noi poți juca gratuit. Asta înseamnă că, deși nu câștigi bani reali, nu riști absolut nimic. Ce vei câștiga totuși, este experiența. Jucând Sevens and Fruits te vei familiariza cu modul de joc standard, folosit ca bază în dezvoltarea tuturor jocurilor cu păcănele 7777.

Păcănele Sevens and Fruits – simboluri și plăți

După cum am mai spus și până acum, Sevens and Fruits gratis este un joc simplu. Are două tipuri de simboluri, care îi dau și numele. Șeptarii și fructele sunt cele mai des întâlnite simboluri, iar acesta este și motivul pentru care am construit următoarea listă:

  • Simbolul 7: până la 100,000 de credite;
  • Simbolul pepene: până la 10,000 de credite;
  • Simbolul strugure: până la 10,000 de credite;
  • Simbolul Scatter: până la 5,000 de credite;
  • Simbolul prună: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul portocală: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul lămâie: până la 4,000 de credite;
  • Simbolul cireșe: până la 4,000 de credite.

Lista de mai sus conține toate simbolurile din Sevens and Fruits. Deși par multe la prima vedere, vei observa că sunt aranjate în 3 grupe de plată. Odată cu timpul, vei cunoaște simbolurile mai bine și vei putea deveni un cunoscător al jocului ca la aparate 777 cu fructe și șeptari, poate chiar un maestru. 

Dacă vrei încă un joc de păcănele cu fructe de la Playson, poți da câteva spinuri și la 3 Fruit Win gratis. Are un RTP de 96% și câteva speciale de care te vei îndrăgosti.

Sevens and Fruits – de ce să joci?

După cum am mai zis, Sevens and Fruits gratis oferă o experiență esențială. Cu cât joci mai mult, cu atât vei fi mai familiar cu structura jocului. Asta te va ajuta atunci când migrezi spre jocuri mai complexe. Mecanismul pe care este construit Sevens and Fruits online este fundația pentru toate jocurile populare de astăzi. Fie că ele au funcții speciale precum Wild, Scatter sau rotiri gratuite, baza rămâne aceeași. Pe lângă asta, RTP-ul de 96,31% îl face unul dintre cele mai atractive jocuri. 

Cum joci Sevens and Fruits gratis?

În momentul în care ai ales Sevens and Fruits gratis, ai ales o experiența de bază, fără risc. Pe site-ul nostru vei avea parte de asta și de mai mult. Deoarece ne dorim ca toți utilizatorii să fie informați, îți vom arăta și cum să joci. Pentru inițializarea jocului, trebuie să apeși pe „Joacă Acum”. După câteva secunde, vei avea în față ecranul de joc. 

În partea de jos vei găsi toate controalele de care ai nevoie. În ordine de la stânga la dreapta, ele sunt: butonul „Info”, afișajul „Credite”, afișajul „Miză”, butonul „Max”, butonul „Spin” și butonul „Joc automat”. Înainte de a porni runda, trebuie să setezi pariul. Vei putea face asta din butoanele din dreapta afișajului „Miză” sau din butonul „Max”. Odată ales pariul, rămâne doar să apeși „Spin”.

Concluzii

În concluzie, Sevens and Fruits gratis este perfect pentru jucătorii noi, dar și pentru cei experimentați. Fie că ești la începutul experienței tale cu jocurile de păcănele sau vrei ceva mai clasic, acest joc nu va dezamăgi. Sevens and Fruits online este doar unul din gama de jocuri a cazinoului Netbet. Dacă vrei să afli mai multe, inclusiv selecția de jocuri și bonusuri oferite, verifică pagina noastră dedicată recenziei Netbet.

Alte sloturi


Super Burning Wins
3.5/5 - 26 voturi
Wish Upon a Leprechaun Megaways
4.4/5 - 10 voturi
Aetherial Fortune
4/5 - 9 voturi
Turbo Roulette
3.6/5 - 14 voturi
Troll Hunters
3.3/5 - 3 voturi
Fruit Twist
3.4/5 - 28 voturi