NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Scruffy Duck

Producator

NetEnt

Rating

Scruffy Duck gratis este un joc de păcănele online care te va duce cu gândul la faimosul personaj din desenele animate Daffy Duck. La fel de amuzant și de simpatic, caracterul principal al acestui joc îți va pune zâmbetul pe buze cu caracteristici speciale pe care le poți încerca chiar acum!

Simboluri și speciale în Scruffy Duck gratis

Primul simbol special al acestui joc este reprezentat de Wild. Acesta se poate extinde pe un rând întreg astfel încât să se formeze combinații câștigătoare. În acest joc, rățușca poate să înlocuiască toate simbolurile, fară cele pe care este inscripționat mesajul:”Free Spins”. De ce? Pentru că „Free Spins” este simbolul scatter al jocului ce activează în mod automat rundele gratuite. Ele vor porni doar în momentul în care jucătorul va prinde cel puțin trei simboluri de acest fel pe rolele cu numărul 3,4,5.

Rotirile gratuite oferite sunt speciale. Ele pot să fie de mai multe feluri.

Multiplier Feature – această caracteristică aduce 15 free spins și îți va multiplica de trei ori miza.

Symbol Removal – fii pregătit să ți se șteargă simbolurile slabe și să fie înlocuite cu unele bune. Aici există doar 12 free spins.

Colossal Wild – este un simbol Wild expansiv care îți va umple ecranul și îți va oferi câștiguri destul de mari. În această rundă ți se vor acorda doar 10 rotiri gratuite.

Random Wild – simbolurile Wild vor fi puse în mod aleator pe role și vor putea să creeze combinații câștigătoare. Aici ai doar 8 rotiri gratuite.

Double Feature – în Double feature totul va fi multiplicat de ce puțin două ori și ți se vor oferi doar 6 rotiri gratis.

Nu trebuie să uităm de celelalte personaje simpatice ale acestui joc. Fiecare vor fi reprezentate de niște rățuște foarte amuzante ce pot să ofere între 10 și 400 de monezi. Fiind un joc destul de clasic și de modern, te vei întâlni și cu pictograme normale pe care le regăsești foarte des în jocurile online de noroc. Este vorba de literele: A,K,Q,J care te vor plăti de la 3 până la 70 de credite.

Cum pariez?

Pentru a putea paria la Scruffy Duck gratis, trebuie să îți alegi valoarea monezii, cuprinsă între 0,01 și 1 și numărul liniilor de plată pe care vei pune banii. Cu alte cuvinte, modul de joc este destul de simplu, sigur și rapid. Poți apela și la funcția specială autoplay dacă vrei să rotești rolele acestui joc în mod automat.

Verdict

Fiind un joc cu volatilitate medie, Scruffy Duck atinge un procent RTP de 96,38%. Dacă ți se pare interesant, te invit să încerci și tu unul dintre cele mai frumoase păcănele NetEnt! Jocul te va binedispune instant.

Alte sloturi


Book of Gold: Double Chance
Joker Jester
Zodiac Wheel
Temple of Nudges
Crazy Monkey
SunTide