NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Copy Cats

Producator

NetEnt

Rating

Gata de distracţie la jocuri NetEent? Atunci roteşte rolele acestui slot online! Te asigur că nu vei avea ce să pierzi, din contră te vei distra şi vei avea parte de cea mai bună experienţă! Copy Cats gratis este jocul modern, creat special pentru cei mai mari iubitori de pisici. Şi tu eşti unul dintre ei? Atunci joacă-te cu cele mai simpatice feline şi pune mâna pe premii la fel de fierbinţi ca vara asta!

Simboluri şi caracteristici speciale în Copy Cats gratis

Dacă eşti fan al filmului The Aristrocats, produs de Walt Disney, un lucru este mai mult ca sigur! Te vei îndrăgosti de Copy Cats gratis în 2 timpi şi 3 mişcări!

Aici există patru simboluri care te vor plăti destul de bine în funcție de câte vei reuși să prinzi pe o linie. Fiecare din ele este reprezentat de o pisică, cel mai important fiind cel pe care este inscripționat mesajul:”WILD”. Dacă unul dintre aceste simboluri cu pisici va fi prezent pe o linie de câștig, atunci se va activa funcția specială a jocului. Acolo, fiecare simbol cu pisici apare pe rolele cu numărul 2,3,4,5 și schimbă toate simbolurile în unele identice.

Caracteristica bonus a jocului va fi activată de simbolul scatter care este reprezentat de un clopoțel. El poate să apară oriunde pe rolele 1, 3 şi 5 și îți va da 10 rotiri gratis. Dacă ești destul de norocos, în timpul rundei free spins mai poți pune mâna pe alte 10 rotiri gratis pentru alți 3 clopoței. Restul simbolurilor te vor plăti de la 5 la 200 de credite. Totul ține de noroc!

Cum pariez?

Fiind un joc produs de NetEnt, modalitatea de pariere este extrem de simplă. Alege numărul de linii pe care pariezi, dar și valoarea monedelor. Apoi apasă butonul mare și roșu din mijloc și începe jocul!

Nu uita să te folosești de Autoplay dacă vrei să nu mai rotești rolele în mod manual. Pur și simplu lasă jocul să funcționeze de la sine.

Verdict

Copy Cats gratis oferă o rată de plată care atinge un procent de 96.76%. Structurat pe 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe, jocul oferă bonusuri, simboluri Wild interesante și o experiență de neuitat! Cu siguranță că aceste feline domestice vor fi gata să își împartă comorile cu tine dacă le vei oferi în schimb un gram de noroc. Nu mai sta pe gânduri și distrează-te chiar din confortul casei tale, accesând acest joc de pe telefon, tabletă, laptop sau PC!

Alte sloturi


Spinata Grande
Bonanza
Great Adventure
Zeus II
Queen of Hearts Deluxe
Mermaid Diamond