NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran wolf cub gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wolf Cub

Producator

NetEnt

Rating

2/5 - 2 voturi

Animațiile și natura se îmbină perfect în jocul de păcănele online Wolf Cub gratis! Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri. Datorită câștigurilor sale mari și a modului de joc distractiv, nu are cum să te plictisească. Aici îți vom prezenta câteva aspecte generale ce țin de plăți, simboluri și funcții speciale. După ce ai încercat Wolf Cub slot demo, mai poți încerca și alte păcănele NetEnt gratis din colecția noastră de pe Joc Păcănele!

Păcănele online Wolf Cub gratis, un joc unde animalele pădurii te vor ghida către câștiguri

Cu grafica sa animată și în același timp excelentă, jocul de păcănele online Wolf Cub gratis te va fascina. În plus, îți va oferi posibilitatea să încerci un joc simplu și spectaculos! Fundalul jocului este și el un element care îți va atrage atenția, fiind o pădure în timpul unei nopți friguroase de iarnă, în care ninge liniștit.

Puiul de lup alb este personajul principal al Wolf Cub slot demo. Alături de prietenii săi, ursul, cerbul, râsul și bufnița, te vei bucura de o experiență de top. Șansele că vei dori să o repeți în varianta pe bani reali sunt destul de mari.

Jocul de păcănele Wolf Cub a fost creat de NetEnt, unul dintre cei mai renumiți furnizori de sloturi. Acesta este cunoscut pentru jocuri de păcănele tematice, cu grafică excelentă și funcții speciale avantajoase. În această categorie se încadrează și Berryburst free. Jocul păstrează însă o structură clasică, de 5 role și 3 rânduri, fiind ideal chiar și pentru jucătorii neexperimentați. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,34%, mai mult decât suficientă pentru a genera câștiguri importante.

Wolf Cub slot demo: simboluri și plăți

Jocul de păcănele online Wolf Cub gratis are 20 de linii de plată. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Ai nevoie de minim 3 simboluri similare pe o linie de plată pentru a genera câștiguri. Plățile aferente simbolurilor sunt următoarele:

  • Lupul: până la 6.000 de credite;
  • Ursul: până la 3.000;
  • Cerbul: până la 2.500;
  • Râsul: până la 2.000;
  • Bufnița: până la 1.500;
  • Suitele cărților de joc: până la 800.

Wolf Cub NetEnt: funcții speciale

La jocul de păcănele online Wolf Cub gratis, te bucuri de funcții și simboluri speciale, care îți vor mări considerabil câștigurile.

  • Simbolul Wild: poate apărea oriunde pe role și substituie orice alt simbol cu excepția Scatter. Generează plăți de până la 20.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: și el poate să apară oriunde pe role, iar 3 simboluri Scatter declanșează funcția de rotiri gratis.
  • Rotiri gratuite: după ce funcția Free Spins se activează, rolele cu Scatter vor avea simboluri cu numerele de runde gratuite pe ele. Suma acestora va fi numărul de rotiri gratuite acordate.
  • Funcția Blizzard: se activează în timpul rundelor gratis. Atunci când același simbol ajunge pe toate cele 3 poziții ale primei role, el se va extinde pe rânduri până ajunge la același simbol care se găsește pe prima rolă.

Păcănele online Wolf Cub gratis: cum joci?

Modul de joc din păcănele online Wolf Cub gratis este foarte ușor. Atât de ușor încât poate fi încercat și de cei care abia au descoperit păcănelele. Totate butoanele utile ale Wolf Cub slot demo se află în partea de jos. Poți juca manual sau automat. La jocul automat poți seta numărul de runde și câteva opțiuni prin care poți opri seria de jocuri dacă sunt pierderi sau câștiguri mari.

Setarea pariurilor se face prin stabilirea unui nivel de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fisei. De asemenea, în partea din stânga jos, Wolf Cub NetEnt îți pune la dispoziție o secțiune de informații prin care afli mai multe despre joc.

Concluzii

După cum poți vedea, jocul de păcănele online Wolf Cub gratis este foarte distractiv. Acesta are câteva funcții speciale care vor condimenta acțiunea și plăți foarte bune. Așadar, fă-ți curaj și încearcă și tu Wolf Cub slot demo pe Joc Păcănele! Apoi, dacă te simți pregătit, fă pasul cel mare și încearcă-l în unul dintre cazinourile online. Dacă nu știi prea multe despre cazinourile de pe internet, citește recenzia Vlad Cazino! Acolo vei descoperi una dintre cele mai atractive oferte de jocuri de noroc online și de bonusuri de nerefuzat!

Alte sloturi


Triple Tigers
3.6/5 - 10 voturi
Break Away
4.5/5 - 2 voturi
Classic Forties Quattro
3/5 - 11 voturi
Crystal Hot 40
3.7/5 - 16 voturi
Boost Racers
3.8/5 - 5 voturi
Grace of Cleopatra
3.8/5 - 13 voturi