NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wolf Cub

Producator

NetEnt

Rating

Dacă eşti fan al jocurilor de păcănele Netent, atunci cu siguranţă trebuie să încerci şi Wolf Cub, slotul care îţi aduce distracţie, adrenalină şi câştiguri pe măsura aşteptărilor.

Wolf Cub este un slot NetEnt cu 5 role și 20 de linii de plată. Conceput astfel încât să poate fi jucat Se pe toate dispozitivele, slotul  aduce o aventură amplasată într-o pădure acoperită de zăpadă și îţi prezintă 5 lupi. Acţiunea care se roteşte  în jurul puilor de lup face acest slot extrem de atractiv din punct de vedere vizual – conducându-te cu gândul la un desen animat.

Wolf cub gratis – funcţii şi caracteristici speciale

Dacă simţi că povestea te atrage, pe jocpăcănele.ro poţi juca Wolf Cub gratis. Experimentează, învaţă şi investeşte atunci când eşti sigur.

Simbolul wild este cel mai valoros simbol din Wolf Cub, pentru că îţi aduce 2.000 de monede (sau de 100 de ori miza plasată) pentru 5 simboluri pe o linie de plată. Totodată, acesta  înlocuiește toate simbolurile, cu excepția scatter-ului. Simbolul wild îl vei găsi sub forma  lupului înzăpezit, iar scatter sub formă de lună plină.

Simbolul lunii este scatter-ul care, la 3 sau mai multe apariţii oriunde pe ecran activează  funcția Free Spins. Toate rolele care conțin un simbol scatter se rotesc cu numere care înlocuiesc simbolurile de pe aceste role.

Mai mult, în Wolf Cub gratis există o caracteristică Blizzard care intră în joc în timpul funcției Free Spins – aceasta apare atunci când un simbol aterizează complet pe prima rolă (adică atunci când un simbol preia întreaga rolă).  Funcția Blizzard se activează atunci când un singur simbol umple rola 1. Toate celelalte simboluri potrivite se vor răspândi către rola 1, înlocuind alte simboluri cu cel care se potrivește acolo. Simbolul Wild va acționa în consecinţă – numai dacă se găsește rola tamburul 1.

Wolf Cub – simboluri generoase

Simbolurile cu plată redusă sunt: inimi, spade, diamante, toate având aceleași plăți. Simbolurile cu plată ridicată sunt reprezentate de bufniţă, linx, alune, ursul și puiul de lup. Simbolul cel mai valoros este cel wild, sub formă de picior de lup, iar Scatters sunt reprezentate de o lună plină.

Wolf Cub este un slot care sigur va ajunge în topul preferinţelor jucătorilor. Cu rotirile numeroase și un RTP de 96.34%,chiar nu ai vreun motiv pentru care să nu îl încerci. Pe jocpăcănele.ro poţi face asta gratuit. Urmărește pagina păcănele Netent gratis pentru a vedea și alte jocuri de top!

Dacă te-am convins şi crezi că Wolf Cub e pentru tine, eşti binevenit să îţi încerci norocul chiar pe această pagină – gratuit – şi să câştigi experienţa , asta pentru că atunci când joci pe bani reali…să ai numai de câştigat. Fiecare joc, fie el şi de noroc, presupune experimentare şi perseverenţa. Dacă le-ai dobândit pe acestea, fii sigur că eşti doar la un spin distanţă de câştig.

Alte sloturi


Imperial Fruits
Penguin Style
Pandamania
Witchcraft Academy
Football Star
Secrets of Atlantis