Royal Dynasty

Royal Dynasty gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Royal Dynasty gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
20
RTP
94%
Funcții
Rotiri gratuite
logo pokerstars romania
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Dacă ești fanul păcănelelor de calitate, care plătesc bine, acest review este tot ceea ce ai nevoie. În cele ce urmează îți vom prezenta toate caracteristicile Royal Dynasty gratis. Este un produs marca Novomatic, ceea ce înseamnă că te vei bucura de o experiență de joc la cel mai înalt nivel. La final, îți garantăm că acest joc ca la aparate nu va mai reprezenta o necunoscută pentru tine. Așadar, fii pe fază și nu rata nicio informație prețioasă!

Jocul Royal Dynasty online este un slot free cu regi. Dacă dai click pe linkul anterior, vei descoperi și alte păcănele din aceeași gamă, tot gratuite la noi pe site. De exemplu, pe Joc Păcănele mai poți juca Zeus Rush Fever demo, Sea God, Fruits Kingdom și King Solomon’s Mines.

Royal Dynasty gratis – păcănele cu regi și multe bogății

Per total, sunt prezente numeroase elemente ce scot în evidență opulența în Royal Dynasty demo. Novomatic nu este la prima păcănea cu această sursă de inspirație. Printre producțiile lui avem și King’s Jester slot, un joc casino gratis în care punctul central este reprezentat de un bufon, specific curților regale de pe vremuri.

Deși Novomatic nu pretinde a fi unul dintre inovatorii din industria păcănelelor, are o reputație solidă. Aceasta s-a creat prin capacitatea de a produce jocuri bine concepute, cu o mulțime de caracteristici suplimentare pe care jucătorii le iubesc, precum Royal Dynasty gratis. Multe dintre titlurile lor includ o funcție suplimentară, precum Gamble, care adaugă o doză de adrenalină. Putem spune că este o funcție perfectă pentru cei ce adoră riscul constant.

Vorbim azi despre un joc cu o tematică inspirată din lumea regală. Așa că, după cum te-ai aștepta, există o mulțime de simboluri relevante pe role ce îți amintesc că ești în prezența regalității. Vei observa, de asemenea, scuturi albastre și grămezi de monede de aur, precum și șoimi și lei de piatră impunători. Există chiar și un curtean impunător cu o pană albastră ondulată în șapcă.

Structura jocului de păcănele Royal Dynasty free este clasică, având 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. RTP-ul este de 94%, fiind o valoare ușor sub medie. Volatilitatea este medie, ceea ce înseamnă că nu vei întâmpina foarte multe fluctuații. Astfel, combinațiile câștigătoare vor apărea cu o frecvență medie. De asemenea, și valorile plăților vor fi în mare parte moderate. Cu toate acestea, ai șanse bune de a prinde o combinație consistentă.

Cum joci Royal Dynasty demo?

Din start, trebuie să menționăm că pentru a ajunge să dai Spin la Royal Dynasty gratis nu este nevoie să treci printr-un proces complicat. Vei avea de urmat pași foarte accesibili și ușor de reținut. Cu siguranță nu vei întâmpina dificultăți. Acum hai să vedem cu exactitate care sunt pașii!

 1. Dă-i click pe butonul Joacă Gratis, iar păcăneaua se va încărca imediat. 
 2. După aceea, este nevoie să alegi valoarea mizei pe care dorești să joci. O poți seta în funcție de buget și de riscurile pe care ești dispus să ți le asumi.
 3. Ultimul pas pe care îl mai ai de făcut este să apeși pe butonul de Start. Astfel, distracția la Royal Dynasty gratis va începe instant!

Royal Dynasty slot – simboluri și plăți

Simbolurile reprezintă un aspect foarte important atunci când vine vorba de păcănele. Royal Dynasty gratis nu face excepție de la acest lucru. Acestea sunt foarte colorate și contribuie la aspectul general foarte plăcut al jocului. În cele ce urmează îți vom prezenta și cum vor plăti, pe o miză de 10 credite.

 • 9, 10, J, Q – 3x(2,50), 4x(12,50), 5x(50,00); 
 • K, A – 3x(5,00), 4x(25,00), 5x(75,00); 
 • Monede – 3x(7,50), 4x(30,00), 5x(100,00); 
 • Vultur, Leu – 3x(10,00), 4x(40,00), 5x(150,00); 
 • Curtean – 3x(12,50), 4x(50,00), 5x(250,00); 
 • Rege – 2x(5,00), 3x(100,00), 4x(600,00), 5x(2500,00).

Royal Dynasty gratis – funcții speciale

Păcănelele cu speciale au întotdeauna un plus de atracție. Dinamismul și potențialele plăți pe care le pot oferi sunt la un nivel foarte bun. Royal Dynasty gratis dispune de unele funcții și simboluri care cu siguranță vor fi pe gustul tău. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Păcăneaua are două simboluri Scatter. Acestea sunt reprezentate de către un prinț și o prințesă. 
 • 3, 4 sau 5 simboluri bonusuri Scatter, oricare ar fi, îți pot oferi 25, 30, 35, 40 sau 45 de rotiri gratuite. 
 • În timpul jocului bonus, simbolul Scatter care nu a declanșat bonusul devine simbol Rege și va înlocui orice simbol în afara Scatter-ului. 
 • De asemenea, atunci când va apărea pe rolele Royal Dynasty gratis, acesta va plăti x2. În timpul free spins poți obține alte jocuri bonus, în același mod în care le-ai obținut inițial.

Unde poți juca Royal Dynasty pe bani reali?

După cum știi, pe Joc Păcănele te poți bucura de Royal Dynasty gratis oricând vrei. În acest mod vei avea oportunitatea să te obișnuiești cu toate particularitățile păcănelei. Astfel, vei ști la ce să te aștepți, iar nimic nu te va mai lua prin surprindere. Vei fi pregătit și pentru nivelul următor, reprezentat de jocul pe bani reali.

Vei putea face acest lucru la Netbet, unul dintre cele mai populare cazinouri din România. Așadar, te vei putea bucura de o experiență completă de joc. Pe lângă Royal Dynasty online, vei avea la un click distanță și alte sute de jocuri ca la aparate, foarte atractive. Tocmai de aceea, îți recomandăm să nu eziți și să nu ratezi ocazia de a da Spin.

Concluzii

Iată-ne ajunși la final! Cu siguranță Royal Dynasty gratis te va atrage prin plățile bune și prin grafica sa foarte bine pusă la punct. Este un slot destul de simplu la bază care, în pofida faptului că are un RTP sub medie, a oferit câștiguri bune jucătorilor până acum. Cam ca jocul Columbus Deluxe, de la același provider. Așadar, îți dorim mult noroc și cât mai mult spor!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Ruby Pearl
4/5 – (3 votes)
BF Games
Book of Gates
5/5 – (2 votes)
EGT
Virtual Roulette
3.7/5 – (27 votes)
1×2 Gaming
Christmas Megaways
4/5 – (9 votes)