King's Jester gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
26 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Joker, Joker x2, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
94%
Funcții
Rotiri gratuite
excelbet logo
Bonus Fără Depunere

111 Rotiri Gratuite Fără Depunere

King’s Jester

3.6/5 – (14 votes)

După cum ne-au obișnuit deja, cei de la Novomatic vin cu o nouă păcănea, anume King’s Jester gratis. Are un aspect care aduce aminte de vremuri care păreau de mult apuse, deci o să-l adori. Deși interfața poate părea una destul învechită, trebuie să știi că astfel de elemente retro sunt extrem de atractive pentru toate tipurile de jucători, indiferent de experiență. Ei bine, suntem siguri că și King’s Jester free va fi un joc ca la aparate pe placul tău, care te va absorbi încă de la primul spin.

Păcăneaua abordează o tematică destul de prietenoasă, totul fiind foarte colorat, iar personajul principal este reprezentat de un bufon. Este bine știut că în perioada medievală, majoritatea regilor aveau la curte o astfel de persoană, responsabilă să întrețină buna dispoziție. O altă păcănea cu o tematică asemănătoare, pe care o poți încerca pe site-ul nostru,  este Joker Jester gratis, produsă de către cei de la NYX. 

King’s Jester gratis – informații generale

Unul dintre cele mai bune lucruri despre slotul King’s Jester gratis, împreună cu alte particularități specifice producătorului de păcănele Novomatic, este că poate fi jucat foarte ușor. Interfața este intuitivă, iar modul de joc este simplu de înțeles, făcându-l perfect chiar dacă nu ai mai rotit niciodată rolele unei păcănele online. De asemenea, este perfect pentru a juca pe mobil și tabletă, precum și pe computer sau laptop, fiind foarte bine optimizat.

Simbolurile King’s Jester free sunt toate legate de lumea curților și ritualurilor medievale. Există instrumente muzicale la care bufonii obișnuiau să cânte, dar și cuplul regal care abia așteaptă să fie distrați după o zi grea. Există, de asemenea, doi bufoni de culori diferite, precum și pictograme tradiționale, ce reprezintă cărțile de joc. 

Structura păcănelei este una clasică, putând fi observate 5 role, 3 rânduri, cărora li se adaugă 10 linii de plată. Volatilitatea este la un nivel înalt, ceea ce înseamnă că plățile vor fi destul de rare. Totuși, de fiecare dată când va apărea pe role o combinație câștigătoare, aceasta îți va oferi un câștig consistent. Rămânând la capitolul plăți, RTP-ul are valoarea de 94%, ceea ce înseamnă că acest procent din suma pariată se va întoarce la tine. 

Cum joci King’s Jester gratis?

După cum am menționat ceva mai sus, King’s Jester gratis este o păcănea foarte ușor de jucat, întreg procesul fiind unul facil și intuitiv. În cele ce vor urma, îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să învârți rolele.

 1. Prima dată, dă-i click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca interfața păcănelei să se încarce. 
 2. După ce aceasta s-a încărcat, este voie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,20 și 80 de credite.
 3. Apoi, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de spin. De asemenea, te poți folosi de funcția de Autoplay(Autostart), pentru a avea o experiență de joc cât mai completă.

King’s Jester free – simboluri și plăți

Ceva mai devreme în acest articol, am menționat care sunt simbolurile păcănelei King’s Jester gratis, iar în această secțiune îți vom detalia și ce capacitate de plată au acestea, dacă vei juca pe o miză de 5 credite. Să vedem!

 • 9 – 2x(1,00), 3x(12,50), 4x(12,50), 5x(50,00); 
 • 10, J, Q – 3x(2,50), 4x(12,50), 5x(50,00); 
 • K, A – 3x(2,50), 4x(17,50), 5x(62,50); 
 • Cărți de joc – 3x(5,00), 4x(37,50), 5x(175,00); 
 • Nai, mandolină – 3x(5,00), 4x(25,00), 5x(125,00); 
 • Regele, Regina – 2x(1,00), 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(250,00).

King’s Jester gratis – speciale

Păcăneaua King’s Jester gratis este una foarte profitabilă și atractivă în jocul de bază. În continuare, îți vom prezenta principalele particularități speciale. Mai întâi haide să vedem care sunt simbolurile speciale ale acestui joc ca la aparate.

 • Joker – 2x(5,00), 3x(25,00), 4x(250,00), 5x(2500,43) și înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter-ului;
 • Joker x2 – 2x(10,00), 3x(50,00), 4x(500,00), 5x(5000,86) și înlocuiește toate simbolurile în afară de Scatter. 

Clopoțelul reprezintă simbolul Scatter al  King’s Jester free, iar trei sau mai multe dintre acestea îți vor aduce 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, bufonii vor apărea pe rola din mijloc, pentru a dubla câștigurile pe care le vei obține. Mai multe rotiri gratuite pot fi câștigate în timpul rundei de bonus în același mod în care le-ai câștigat inițial.

Unde poți juca King’s Jester online pe bani reali?

Jucând King’s Jester gratis pe site-ul nostru, suntem siguri că te-ai obișnuit cu toate aspectele păcănelei și că ai dezvoltat numeroase strategii câștigătoare. Dacă ai ajuns în acest punct, clar vei avea o experiența de joc cât mai plăcută. Acumulând cât mai multe cunoștințe, suntem siguri că vei fi pregătit să joci și pe bani reali. Ei bine, poți face acest lucru la Netbet Casino, unde te vei bucura de o varietate foarte mare de jocuri ca la aparate, gata să îți aducă un profit considerabil. Nu uita că dacă îți faci cont nou, poți lua și un super bonus de bun venit! Așadar, nu mai sta pe gânduri și dă-i drumul la joc!

Concluzii

În încheiere, sperăm ca păcăneaua King’s Jester gratis să fie pe placul tău și să te atragă încă de la prima rotire. Noi suntem siguri că acest joc îndeplinește toate condițiile pentru a fi unul dintre preferatele tale. Avantajul este că, jucând la noi, poți testa jocul și poți vedea cum sunt plățile, complet gratuit. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și nu uita să joci cât mai responsabil!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Caveman Bob
3.3/5 – (11 votes)
Pragmatic Play
Sweet Bonanza
4/5 – (160 votes)
EGT
Rich World 
4.1/5 – (12 votes)
Novomatic
Ghostly Towers
3/5 – (1 vote)