Novomatic producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Columbus-deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Columbus Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

Columbus Deluxe face parte din portofoliul de pacanele online al celor de la Novomatic. Jocul aduce povestea captivantă a faimosului explorator Cristofor Columb și este în același timp foarte profitabil. Cu un payout de 97.03%, Columbus Deluxe plătește în același timp frecvent, așa că aduce câștiguri foarte bune.

Columb te invită să explorezi câștigurile la pacanele online

În jocul de pacanele online de față, Columb te invită să îl însoțești într-o călătorie ce îți aduce premii de top. Jocul reprezintă varianta îmbunătățită a originalului Columbus. Cel puțin la nivel grafic, există o diferență clară. Simbolurile din varianta Deluxe sunt mult mai detaliate și mai animate. Per ansamblu însă, jocul își păstrează o interfață retro. Interfața este de altfel aceeași ca în cazul jocului la aparate pe care îl găseam în sălile de joc. Te simți într-adevăr la fel ca în fața unui aparat de pacanele. Butoanele și ecranul arată exact la fel.

Simboluri atractive care complează povestea

Simbolurile includ un sextant, un colier din aur, nave, pe regina Spaniei și pe Columb. Găsim de asemenea simboluri de cărți de joc (10, J, Q, K, A). Columb și regina sunt simbolurile cele mai valoroase ale jocului. Simbolurile de cărți plătesc cel mai puțin.

Columb este și simbolul wild al jocului. Prin urmare, acesta poate înlocui orice alte simboluri (în afară de cel scatter). Simbolul scatter este reprezentat de navele lui Columb. Atunci când prinzi 3 nave pe ecran se activează runda bonus. Aceasta aduce 10 rotiri gratuite.

Jocul are de asemenea funcția gamble, care îți permite să îți dublezi orice câștig pe un pariu totul sau nimic. Ghicește culoarea unei cărți de joc și câștigul ți se va dubla. Folosește chibzuit funcția, întrucât șansele sunt 50/50 și poți și pierde câștigul.

Per ansamblu, jocul Columbus Deluxe este un joc clasic care place cu siguranță jucătorilor mai vechi. Aceștia îl vor recunoaște imediat. Columbus Deluxe are un payout foarte bun și plătește prin urmare bine și des. Jocul are și simboluri speciale și rundă bonus, așa că oferă o experiență foarte atractivă de joc. Povestea este în același timp captivantă, așa că jocul merită pe deplin încercat! Mult noroc!

Intră în link și vezi cele mai bune cazinouri pentru pacanele online!

Alte sloturi


Coyote Moon
Queen of Rio
Avalon
Jimi Hendrix
Cash Connection Charming Lady
Joker Poker