Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran columbus deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Columbus Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

3.9/5 - 16 voturi

Unul dintre cele mai faine jocuri de păcănele online gratis este acum disponibil și la noi pe site. Vorbim de Columbus Deluxe gratis de la Novomatic, un joc demo ce ne prezintă pe role povestea captivantă a faimosului explorator Cristofor Columb! Da, este vorba de navigatorul ce a descoperit America – care este personajul central din acest slot video free. Dar hai să vedem mai multe!

Columbus Deluxe gratis, o aventură pe 5 role și 3 rânduri

Columbus Deluxe gratis poate fi văzut ca un joc ca la aparate clasic, deoarece are structura de 5×3 cu care ne-am obișnuit. Și numărul de linii de plată este mic, de 10, deci poți să-l joci chiar dacă nu ai prea multă experiență.

După cum știi, Novomatic pune accentul pe accesibilitate. De aceea vei găsi rapid tot ce te interesează. Spinul îți e la îndemână. Paytable-ul e simplu de găsit. Setarea pariurilor se face în doi timpi și trei mișcări. Legat de pariu, vezi că în jocul de păcănele online gratis Columbus Deluxe pariul minim pe învârtire este de 0.10. Plasează pariuri mici la început, pentru a vedea mai exact modul de joc.

Unde joci Columbus Deluxe slot pe bani?

Jocul de păcănele online Columbus Deluxe poate fi jucat pe bani reali la NetBet și la Maxbet. Ambele cazinouri sunt în topul preferințelor românilor, oferind servicii de cea mai bună calitate.

Dacă nu ai conturi la aceste două cazinouri online, ai toate motivele să-ți faci chiar acum. Asta pentru că la ele găsești cele mai frumoase bonusuri de bun venit, atât cu, cât și fără depunere. Totuși, înainte de a te aventura după câștiguri reale, exersează jucând Columbus Deluxe gratis la noi pe site. O poți face oricând și de oriunde vrei, pentru că slotul e optimizat și pentru telefonul mobil. Pe Joc Păcănele joci fără înregistrare, fără download, direct în browser!

Columbus Deluxe gratis – despre joc, în general

Dacă nu ai timp să cauți mai multe informații și vrei să joci Columbus Deluxe gratis cât mai repede, ține cont de informațiile următoare!

  • Are structură de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată.
  • Are Min Bet 0.10 și Max Bet de 1.00.
  • Are RTP de 95,02% și volatilitate medie.
  • Are simboluri Scatter și Wild.
  • Are funcție cu Free Spins și funcție Gamble.
  • Este un slot cu tematică istorică/ de călătorii.
  • A fost lansat în anul 2008, pe 19 martie.

În Columbus Deluxe demo ai parte de o grafică impecabilă, simbolurile construind instant o poveste din care sigur nu vei vrea să ieși prea curând. Vizualul este însoțit de o coloană sonoră plăcută, ce contribuie și ea din plin la crearea atmosferei ușor misterioase.

Păcănele online gratis Columbus Deluxe: simboluri și funcții

Jocul de păcănele online Columbus Deluxe gratis te invită într-o călătorie ce îți aduce premii de top. La nivel grafic, slotul este net superior versiunii sale anterioare. Simbolurile sunt mai detaliate și mai animate, însă totuși păstrează interfața ușor retro, pe care o știm din săli.

Simbolurile din Columbus Deluxe slot free includ un sextant, un colier din aur, nave și cărți de joc. Importante sunt toate, dar cele mai râvnite sunt Columb și regina Spaniei. Nici simbolurile cărți, de la 10 la A, nu plătesc rău deloc, să știi!

Columb, navigatorul, este personajul principal. El este în Columbus Deluxe demo și simbol Wild, ce poate înlocui alte simboluri și crea super combinații. Alte simboluri în afară de Scatter, desigur – navele lui Columb. Când prinzi 3 nave pe ecranul de joc se va activa runda aia pe care o așteptăm adesea, cu free spins. În acest slot gratuit putem primi 10 runde bonus ce ne răsfață cu mai multe comori.

În acest joc de păcănele online gratis vei găsi și funcția Gamble. Așadar, ai șansa să îți dublezi orice câștig, pe un pariu de totul sau nimic. Ghicești culoarea cărții de joc, iar norocul tău se va dubla!

Concluzii

Per ansamblu, păcăneaua Columbus Deluxe gratis este un joc clasic care place cu siguranță jucătorilor cu experiență. Aceștia îl vor recunoaște imediat. Columbus Deluxe are un payout foarte bun și plătește prin urmare bine și des. Jocul are și simboluri speciale și rundă bonus, așa că oferă o experiență foarte atractivă de joc. Povestea este în același timp captivantă, așa că jocul merită pe deplin încercat. Vezi și alte păcănele după tematică la noi pe site!

 

Alte sloturi


Fruits and Jokers
2.7/5 - 6 voturi
Imperial Fruits
3.7/5 - 10 voturi
Indian Spirit
5/5 - 3 voturi
Unicorn Legend
5/5 - 1 voturi
Wild Chase
3.5/5 - 4 voturi
Book of Ra Magic
4/5 - 8 voturi