Novomatic producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Captain Venture Treasures of the Sea gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Captain Venture: Treasures of the Sea

Producator

Novomatic

Rating

Îmbarcă-te pentru o aventură plină de câștiguri cu Captain Venture: Treasures of the Sea gratis! În acest articol îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie. Captain Venture: Treasures of the Sea Novomatic este un joc distractiv iar, pe Joc Păcănele, îi poți testa toate funcțiile. Aici, aventurile nu se termină niciodată. Mai ales când poți continua cu jocul de păcănele Great Adventure demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,07% 5×3 10 Wild, Scatter Runde gratuite, Multiplicatori, Moduri Bonus

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis – cum joci?

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis se încadrează la păcănelele clasice când vine vorba de mod de joc. Sub role, ai la dispoziție toate butoanele de care ai nevoie. Apasă „Start” pentru pornirea rundelor sau butonul on/off pentru rotiri automate.

Butonul de meniu conține multe informații despre joc, simboluri și plăți. De asemenea, există separat și un buton de informații cu tabela de plăți. Captain Venture: Treasures of the Sea slot are un mod simplu de setare a pariului. Selectezi oricare dintre valorile prestabilite, de la 10 la 1.000.

Structura jocului este și ea una care se încadrează în categoria păcănelelor clasice, având 5 role și 3 rânduri. Coeficientul RTP al Captain Venture: Treasures of the Sea demo este de 95,07%.

Captain Venture: Treasures of the Sea NetBet – unde îl joci pe bani reali?

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis poate fi jucat cu miză reală la NetBet. Acesta este un nume foarte cunoscut printre consumatorii de jocuri de noroc. Motivele pentru care NetBet se bucură de o asemenea popularitate sunt multiple. 

Aici vei găsi o gamă foarte largă de promoții pentru toți. Oferta care iese în evidență este bonusul de bun venit, dar nici jucătorii mai vechi nu sunt lăsați în urmă.

De asemenea, aici te poți bucura de multe jocuri de tot felul, inclusiv păcănelele Novomatic. Captain Venture: Treasures of the Sea gratis este un astfel de joc. Sunt prezente și jocurile din cunoscuta serie Book of Ra, dar și jocuri clasice, cu fructe și șeptari. Dintre acestea putem menționa Fruitilicious și Jackpot Crown.

Despre Captain Venture: Treasures of the Sea Novomatic

După doar câteva rotiri cu Captain Venture: Treasures of the Sea gratis, vei fi captivat. Are o grafică plăcută și animații excelente. Simbolurile „se scufundă” în marea care se întinde pe fundalul jocului. Pe același fundal, în depărtare, poți vedea o corabie care traversează orizontul.

Și simbolurile se încadrează în această lume periculoasă a piraților. Sunt mai multe pietre prețioase, un cufăr, o ancoră și o sticlă cu rom. Alte simboluri sunt o femeie cu un cuțit și, desigur, pirații.

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis are 10 linii de plată fixe. Trebuie să formezi combinații de minim 2-3 simboluri similare per linie pentru câștig. Simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Femeia cu un cuțit și Piratul: până la 2.000 de credite. Se plătesc și când apar combinații de câte 2 simboluri;
 • Cufărul: până la 1.500;
 • Ancora și Sticla cu rom: până la 1.000;
 • A și K: până la 500;
 • Q, J și 10: până la 400;
 • 9: până la 400. Se plătește și când apare de 2 ori pe linia de câștig.

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis – speciale

Funcțiile speciale la Captain Venture: Treasures of the Sea gratis te vor convinge să joci pe bani reali. 

 • Simbolul Wild: ilustrat prin Captain Venture. Înlocuiește orice simbol standard. Aduce plăți de până la 5.000 de credite. În timpul reînvârtirilor „Aruncarea Ancorei”, nu substituie simbolul Ancoră, iar în timp bonusului „Comoară”, nu substituie Cufărul.
 • Schimbarea mării: se declanșează aleatoriu după o rundă. Rolele se scufundă în mare și apar cu simboluri diferite.
 • Reînvârtiri „Aruncarea Ancorei”: se poate declanșa după o rundă cu combinația câștigătoare cu simboluri Ancoră.
 • Bonusul „Comoară”: dacă simbolurile Cufăr formează o combinație câștigătoare, pot adăuga pe role simboluri pietre prețioase.
 • Simbolul Scatter: plătește oriunde pe role până la 3.750 de credite. 3 sau mai multe Scatter activează funcția de runde gratuite. Vor fi aplicați multiplicatori.
 • Harta comorilor: poate apărea în timpul unei rotiri. Simbolurile Wild declanșează funcția și se vor acorda reînvârtiri și multiplicatori.

Concluzii

Captain Venture: Treasures of the Sea gratis este o aventură în care descoperi comori prețioase. Sunt multe moduri de câștig, deci acesta nu este un slot cu care să te plictisești. Jocul de păcănele cu pirați Captain Venture: Treasures of the Sea are și o temă care îți va menține interesul. Tocmai de aceea, dezvoltatorii l-au optimizat și pentru jocul de pe mobil! În continuare, poți explora colecția noastră bogată de păcănele gratis!

Alte sloturi


Versailles Gold
Sparks
Rise of Egypt
Foxin Wins Football Fever
Pandamania
Super 7s