EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran great adventure gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Great Adventure

Producator

EGT

Rating

3.6/5 - 11 voturi

Dacă ești o fire căreia îi place aventura, atunci trebuie să încerci jocul de păcănele online Great Adventure gratis. Acest slot cu tematică egipteană te va duce într-o călătorie în misterele Egiptului antic și vei descoperi multe comori! În acest text, îți vom face o prezentare generală a mai multor aspecte ale slotului, precum grafica, simbolurile, plățile, funcțiile și modul de joc. Pe Joc Păcănele avem foarte multe jocuri spectaculoase, așa că încearcă și tu păcănele EGT gratis!

Păcănele online Great Adventure gratis, un joc cu multă aventură

Deși tematica slotului este extrem de răspândită la jocurile de acest gen, aceste păcănele online Great Adventure gratis reușesc să aducă ceva în plus. Este produs de EGT, unul dintre cele mai mari nume în industria jocurilor de noroc, și așa cum ne-a obișnuit acest furnizor, și acesta are un mod extrem de simplu de joc, ideal pentru cei care abia au descoperit păcănelele.  De asemenea, structura sa clasică de 5 role și 3 rânduri fac ca jocul să decurgă ușor, fără să inducă în eroare utilizatorul.

Simbolurile sale sunt pictograme specifice unei aventuri în lumea Egiptului antic: scarabeul sacru, desenat în auriu, masca unui faraon, un jurnal cu o hartă și un arheolog (care aduce a Indiana Jones) și partenera sa. În afară de acestea, există și simbolurile clasice ale cărților de joc, dar și ele sunt desenate într-un font inspirat din cultura egipteană.

Păcănele Great Adventure: simboluri și plăți

La păcănele online Great Adventure gratis, simbolurile se plătesc de la stanga la dreapta și trebuie să fie minim 3 simboluri pe linie de plată pentru câștig. Excepțiile de la această regulă sunt arheologii, unde este nevoie de doar 2 simboluri pentru plată. Jocul are în total 25 de linii de plată, dar numărul se poate reduce la 20, 10, 5 sau una singură. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Arheologul: până la 20.000 de credite;
  • Partenera: până la 10.000;
  • Masca de faraon și scarabeul de aur: până la 6.000;
  • A: până la 3.000;
  • K, Q și J: până la 2.000.

Great Adventure demo: funcții speciale

În afară de câștigurile tradiționale, generate din linii de plată, la jocul de păcănele online Great Adventure gratis poți vedea că există și alte funcții și simboluri care pot aduce câștiguri chiar mai mari.

  • Simbolul Scatter: reprezentat de un jurnal cu o hartă, 3 sau mai multe simboluri oriunde pe role aduc între 3 și 10 rotiri gratuite. De asemenea, simbolul poate aduce până la 25.000 de credite.
  • Funcția Statuie: când apar 3 sau mai multe simboluri Scatter, vei fi trimis la o fereastră unde trebuie să alegi una dintre cele 5 statui ale zeilor. În funcție de alegere, câștigi 3-10 runde gratuite și unele dintre simbolurile jocului vor deveni Wild Gold. Acestea substituie toate simbolurile, cu excepția Scatter. Funcția poate fi declanșată din nou în timpul rotirilor gratuite.
  • Funcția Gamble: după fiecare câștig, vei avea posibilitatea să-ți dublezi suma dacă ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet.
  • Jackpot progresiv: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la dispoziție.

Păcănele online Great Adventure gratis: cum joci?

Jocul la păcănele online Great Adventure gratis este simplu și intuitiv. Poți porni runda de la unul dintre cele 5 butoane de jos care arată miza. Dacă dorești să joci automat, poți apăsa butonul portocaliu din stânga acestora. Apoi, mai în stânga, vei găsi butonul de informații, cu care poți afla mai multe despre regulile jocului, simbolurile, plățile și funcțiile speciale.

În partea dreaptă a ecranului de joc din Great Adventure slot gratis va fi afișat câștigul din ultima rundă. Sub el vei găsi butonul funcției Gamble. Se va deschide o fereastră în care trebuie să ghicești culoarea cărții pentru a-ți dubla câștigul. Dar trebuie atenție, pentru că alegerea incorectă va duce la pierderea întregului câștig. Numărul de linii de plată se stabilește din coloanele laterale ale ecranului. 

Concluzii

La păcănele online Great Adventure gratis, distracția și câștigurile mari sunt garantate. Explorează lumea fascinantă a Egiptului antic și încearcă și alte jocuri ca la aparate gratis de pe Joc Păcănele.

Alte sloturi


Cool Jewels
5/5 - 3 voturi
Golden Ark
5/5 - 2 voturi
Sevens and Fruits
3.8/5 - 18 voturi
Spellcast
5/5 - 1 voturi
Bubble Craze
4/5 - 2 voturi
Hooks Heroes
5/5 - 1 voturi