EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Great Adventure

Producator

EGT

Rating

Ești pregătit să dai tonul distracției alături de unul dintre cele mai bune jocuri produse de EGT? Furnizat încă din anul 2014, Great Adventure este un slot ideal care oferă o plată foarte avantajoasă, în valoare de: 96.44%.

O aventură de care te vei îndrăgosti

Iubești adrenalina și vrei să afli mai multe detalii legate de regatul Egiptului antic? Dacă răspunsul tău este da, atunci Great Adventure gratis este jocul ideal pentru tine. Fii și tu un Indiana Jones modern și descoperă cele mai mari comori ale faraonilor de mult pierduți. Acest joc poate fi accesat în versiunea fără plată pe jocpacanele.ro.

Grafica  jocului este cât se poate de realistă și exprimă fără doar și poate antichitatea vechiului Egipt.

Dă și tu drumul distracției chiar din confortul casei tale jucând acest joc structurat pe cinci tambururi și trei role. Great Adventure gratis este format din 25 de linii de plată fixe. Pentru a te putea juca, setezi miza cu care să te joci. Aceasta poate să fie în valoare de: 25, 50, 125, 250 și 500 de monede.

Vezi mai multe jocuri EGT gratis!

Caracteristici speciale în Great Adventure gratis

Printre principalele caracteristici speciale oferite de jocul Great Adventure gratis se numără și:

Autoplay – în care îți poți seta un număr prestabilit de rotiri pe care să le folosești în mod automat. Acestea pot să fie oprite oricând și poți relua jocul în modul manual.

Gamble – dacă ai obținut un câștig și vrei să îl dublezi, folosește caracteristica Gamble. Alege culoarea corectă a cărții de joc și începe să îți dublezi câștigurile. Totuși, dacă vei fi ghinionist, premiul pe care l-ai câștigat anterior se va anula.

Jackpot progresiv – nu trebuie să uităm că un Jackpot este extrem de atractiv pentru jucătorii care vor să se joace pe mize mari. Acesta este acordat în mod aleator.

O altă caracteristică specială este cea a rotirilor gratuite care pot fi disponibile doar atunci când jucătorul va prinde trei simboluri scatter (reprezentate de un jurnal). Acest simbol îți poate oferi și credite în număr de maxim 1.250 pentru cinci simboluri prinse pe liniile de plată.

Simboluri

Acest joc nu prezintă lipsă de simboluri bine plătitoare. Arheologul va oferi un maxim de 1.000 de monezi, în timp ce partenera sa va acorda norocoșilor 500 de diamante pentru cinci simboluri. Alte simboluri care plătesc foarte bine sunt reprezentate de Scarabeul de Aur și de masca lui Tutankamon.

Verdict

Pot spune că jocul Great Adventure este perfect pentru cei care sunt întotdeauna în căutarea aventurii. Dacă îndrăgești istoria Egiptului Antic, trebuie să încerci cel măcar odată acest joc de noroc! Descoperă faraonii pierduți, comorile celor mai mari războinici și misterul unei antichități care a reușit să aducă întrebări istoriei moderne. Alături de acest joc EGT nu vei pierde timpul și te vei putea distra la cote maxime. Joacă-l în versiune demo sau pe bani reali în unele dintre cele mai bune cazinouri online din România cu un singur click.

Alte sloturi


Lucky Lady Charm
Fruit Case
Wins of fortune
Football Star
American Roulette
Shining Crown