Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Mermaid's Pearl online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mermaids’s Pearl

Producator

Novomatic

Rating

4.2/5 - 4 voturi

Descoperă comorile adâncurilor cu Mermaid’s Pearl gratis! Avem pentru tine un joc care te va duce cu gândul atât la mare, cât și la legendele din jurul său. De data aceasta, cei de la Novomatic au hotărât să te trimită în căutarea neprețuitelor perle. Ce spui, ești gata pentru o aventură subacvatică? 

Pentru că tuturor ne plac perlele, am decis să adăugăm și Mermaid’s Pearl online în lista noastră. Acesta este departe de a fi singurul nostru slot cu temă acvatică! Spre exemplu, mai avem și The Pearl Game gratis. Are 20 linii de câștig și un super RTP, potrivit pentru iubitorii de aventură.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,21%5×320WildGamble, Rotiri gratuite

Despre Mermaid’s Pearl gratis

Revenind la Mermaid’s Pearl gratis, să vedem puțin despre ce este vorba! Jocul are o structură simplă, cu 20 linii de câștig. În acest caz poți să ajustezi numărul de linii în funcție de preferințele tale. De obicei, mai multe linii de câștig rezultă într-un RTP mai mare. Spunem asta pentru că RTP-ul este de 95,21%, fiind mediu pentru un joc de păcănele.

Aspectul 2D la jocul de păcănele Mermaid’s Pearl gratis este frumos, dar nu la fel ca funcțiile speciale. Nu doar simbolurile sunt bine plătitoare. Vei da și de multiplicatori, free spins și alte surprize, deci vei avea sigur partea ta de comoară. Până să ajungem la asta, să vedem cum joci!

Cum joci păcănele Mermaid’s Pearl free?

Comenzile la Mermaid’s Pearl gratis nu-ți vor da prea multă bătaie de cap. Novomatic este un producător cunoscut și, datorită acestui lucru, interfața păcănelelor este cât se poate de minimalistă, potrivită chiar și pentru începători. Iată de ce butoane te vei folosi!

 • Butoanele verzi sunt cele care conduc jocul. În dreapta ai butonul Start, iar în stânga pe cel de Autoplay;
 • În mijlocul barei de meniu îți poți ajusta pariul la Mermaid’s Pearl slot. Acesta poate varia mult, în funcție de preferințele tale. Bet-ul minim este de doar 20 credite pentru cele 20 linii de câștig. Dacă vrei să joci riscant, poți selecta chiar bet-ul maxim, de 2000 credite;
 • Poate ai nevoie de informații în timpul jocului. Butonul ”Paytable” îți va arăta atât simbolurile și plățile lor, cât și informații despre funcțiile speciale. Odată ce ești pe ecranul cu informații, butonul ”Gamble” se transformă în ”More info”.

Am văzut, deci, cum stă treaba cu comenzile la Mermaid’s Pearl demo. Dacă tot am menționat simbolurile și plățile lor, să ne uităm mai atent la ele! Următoarea secțiune din text este dedicată chiar acestora.

Simboluri și plăți Mermaid’s Pearl demo

Simbolurile Mermaid’s Pearl gratis sunt în conformitate cu tematica, fiind vorba despre multe viețuitoare acvatice. Desigur, te așteaptă și clasicele simboluri din cărțile de joc și chiar și niște speciale.

Iată ce plăți ai pentru bet-ul minim în Mermaid’s Pearl slot!

 • 9 – până la 20 credite;
 • J, Q, 10 – până la 20 credite;
 • A, K – până la 30 credite;
 • Calul de mare, Peștele albastru – până la 50 credite;
 • Peștele balon – până la 80 credite;
 • Țestoasa, Crevetele – până la 100 credite;
 • Sirena – simbol Wild, până la 2000 credite;
 • Cufărul – simbol Scatter, până la 10000 credite.

Și asta nu e tot! Mermaid’s Pearl gratis completează peisajul acesta generos și cu niște super funcții speciale. Dacă jocul de bază ți se pare interesant, stai doar să vezi ce te așteaptă mai încolo! De asemenea, dacă genul ăsta de simboluri acvatice sunt pe placul tău, mai avem o recomandare pentru tine. De data aceasta cei de la Blueprint Gaming ne aduc un super joc. Cu 15,615 linii de plată și un RTP de 96,10%, Fishin Frenzy Megaways demo ar putea fi și el pe gustul tău.

Funcții speciale Mermaid’s Pearl slot

Acum să vedem și ce funcții speciale ne așteaptă în Mermaid’s Pearl gratis! Ai câteva adaosuri la jocul de bază, care sigur îți vor face experiența mult mai plăcută. Iată ce-ți poate majora câștigurile!

 • Funcția Gamble: cu toții cunoaștem deja dublajul. Atunci când ai un câștig, trebuie să alegi culoarea potrivită a cărții. Dacă ghicești culoarea, câștigul tău se va dubla. În schimb, dacă greșești, vei pierde întregul câștig. Cu alte cuvinte, ai gijă!;
 • Combinațiile câștigătoare: sunt cele care sunt completate de simbolul Wild își dublează automat câștigul;
 • Wild: 3 simboluri Wild oriunde pe ecran îți aduc 15 rotiri gratuite. Poți câștiga mai multe free spins Mermaid’s Pearl gratis în timpul acestora;
 • Free Spins: ai mai multe rotiri gratuite dacă îți apare simbolul Scatter de 3, 4 sau 5 ori pe rolă. Poți câștiga între 40 și 60 rotiri gratuite.

Joacă Mermaid’s Pearl gratis sau pe bani reali!

Mermaid’s Pearl gratis are multe de oferit și nu ne-am mira dacă vei vrea să treci la nivelul următor. Asta înseamnă, desigur, să îl joci la un cazino online pe bani reali. Avem o recomandare bombă pentru tine!

Să zicem că vrei să treci de la păcănele Mermaid’s Pearl gratuite la versiunea pe bani reali. Cel mai bun loc unde poți face asta este cazinoul MozzartBet. Un mare plus la acest casino este faptul că procesul de verificare este mult mai simplu decât la alte cazinouri. De asemenea, ai destule păcănele cu care să te distrezi. Și, normal, și un super bonus MozzartBet din partea casei!

Concluzii

Jocul Mermaid’s Pearl gratis ne-a lăsat o super impresie. Tema este una populară, dar nu epuizată. Grafica este plăcută, interfața intuitivă, iar plățile de-a dreptul peste medie. De funcțiile speciale nici nu mai vorbim! Toate acestea fiind spuse, suntem 100% siguri că acest joc merită o șansă. Distracție plăcută!

Alte sloturi


It’s Time
3.6/5 - 16 voturi
Snake Arena
3.1/5 - 7 voturi
Aztec Luck
3/5 - 10 voturi
Bubble Craze
4/5 - 2 voturi
The Phantom’s Curse
4/5 - 2 voturi
Wins of Fortune
4.2/5 - 4 voturi