Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
The Pearl Game gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Pearl Game

Producator

Skywind

Rating

5/5 - 4 voturi

Încearcă experiența unică a jocului The Pearl Game gratis! Te vei putea bucura de un slot tip „Play it your way”, cu modalități alternative de joc și câștig. Nu numai că este super ofertant, dar mai e și distractiv. Vei intra imediat în povestea splendidă a mării și a sirenelor, care te vor îmbia să învârți rolele.

Slotul face parte din seria de jocuri cu perle ca la aparate, pe care le poți încerca gratis la noi pe site. În acel top vei putea vedea ce joc are perlele mai strălucitoare. Dar, hai să vedem cum stă The Pearl Game gratis la acest aspect!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,59%11×589Pearl Scatter, Simbol MisteriosFree Spins

The Pearl Game gratis – detalii despre joc

The Pearl Game gratis folosește o tematica acvatică, unde diferite sirenele îți vor apărea pe măsură ce învârți rolele. Jocul vine de la Skywind, un reputat provider din industria iGaming. Păcănelele acestuia sunt populare pentru caracterul inedit, specialele unice și tematicile spectaculoase.

La fel s-a întâmplat și de această dată, când simbolurile câștigătoare sunt perlele. Jocul are și sirene, care apar la rotirile gratis, pentru a anima slotul. Fundalul are corali și alge, fiind relativ întunecat, amintind de fundul oceanului.

RTP-ul lui The Pearl Game online este unul bun, chiar mare, de 96,59%. Volatilitatea este mare, iar asta înseamnă că jocul te va încânta cu premii generoase, dar care vor apărea puțin mai rar. Câștigurile se contorizează doar de la stânga la dreapta, la minim trei simboluri identice. Miza este multiplicată de simboluri, mai puțin câștigul misterios, care plătește separat.

The Pearl Game gratis – cum joci?

Primul lucru care îți va atrage atenția la The Pearl Game gratis este structura de joc. Sunt 11 rânduri și 5 role, dintre care sunt active rândurile 5, 6 și 7. Cele mai importante sunt simbolurile care apar în această zonă, deoarece ele pot deschide și alte rânduri dacă apar perle cu +1, +2, +3, +4 sau +5.

Funcția specială aduce unicitate jocului și pentru că poți alege să joci runde gratuite, un premiu misterios sau să pariezi pentru un nivel mai mare. Pentru că e un joc special, are și 89 linii de plată fixe. Deși pare complicat, The Pearl Game gratis se joacă foarte ușor. Iată ce trebuie să faci!

 1. Stabilește miza. Pentru asta, găsește butoanele „–” și „+” în dreapta jos. De aici, crește sau scade pariul până când ești fericit cu suma afișată.
 2. Fă setările jocului. Tot cu butoanele din dreapta, vei putea alege viteza cu care se desfășoară fiecare rotire. De asemenea, poți activa Autoplay, adică poți face ca rundele să meargă fără să dai tu click.
 3. Dă spin! Cu toate setările făcute, acum mai trebuie să începi runda de The Pearl Game gratis. Doar dă click pe butonul mare din dreapta jos!

Dacă vrei să mai încerci un alt joc interesant, tot cu perle, unde vei putea descoperi diferite comori, noi îți recomandăm Pearls of India free de la Play N Go!

The Pearl Game gratis – simboluri

După cum spuneam, în The Pearl Game gratis vei câștiga cu ajutorul perlelor și sirenelor. Întrebarea este cât vei câștiga, mai exact. Ei bine,  cu asta te putem ajuta noi. Odată ce ai trecut de perle și ai intrat în jocul cu sirene, te poți aștepta la plăți precum următoarele:

 • Sirena albastră – până la 20 credite
 • Sirena portocalie – până la 30 credite
 • Sirena mov – până la 40 credite
 • Sirena roz – până la 50 credite
 • Sirena roșie – până la 100 credite
 • Sirena aurie – până la 200 credite
 • Simbolul de aur misterios – până la 1000 credite

Ultimele trei simboluri menționate au posibilitatea de a oferi câștiguri și la minim 2 apariții pe liniile de plată. Deci, putem spune că sunt și mai generoase cu premiile. Jocul de păcănele The Pearl Game gratis poate fi și mai generos, mai ales când luăm în calcul specialele. Vorbim și de acestea imediat, dar, întâi, hai să vedem în ce cazinouri îl găsești!

Unde joci The Pearl Game slot cu mize reale?

Pe Joc Păcănele vei găsi The Pearl Game gratis. Gratis înseamnă că joci fără să scoți vreun ban din buzunar, dar și câștigurile înregistrate în joc sunt virtuale. Deci, poți să testezi tot felul de strategii. Apoi, odată ce ai găsit una care merge, ai toată libertatea să-ți încerci norocul pe bani reali.

Poți face asta în aproape orice casino online care are și jocul în cauză. Dar, cel mai bine e să joci la un cazino legal, cu licență de la ONJN. Noi recomandăm să încerci la NetBet, Maxbet, Betano, Magic Jackpot și alte cazinouri pe care le găsești pe site-ul nostru. Nu numai că sunt 100% sigure și legale, dar au și bonusuri profitabile, special pentru jucătorii noi.

The Pearl Game gratis – funcții și simboluri speciale

Deja știi multe despre The Pearl Game gratis, dar ce spui și despre câteva informații despre speciale? Știi tu, acele simboluri de care am vorbit și mai devreme, când spuneam că îți pot aduce câștiguri uimitoare. Hai să vedem!

 • Pearl Scatter – declanșează funcția „Play it your way”, unde alegi între runde gratis, câștiguri mistery sau pariuri pentru nivelul următor.
 • Free spins – jucătorul poate alege rundele gratis la slotul The Pearl Game gratuit după orice spin. Rundele gratis se redeclanșează când în timpul celor existente strângi 50 de perle pe liniile active.
 • Simbol misterios – apare doar la jocurile gratis. Acesta va dezvălui o perlă sau una din sirene, care pot completa multe linii de plată pe ecran.

Concluzie

Valurile calme și adâncurile mării din The Pearl Game gratis nu ar trebui să te păcălească. Vei fi surprins de cât de generoase vor fi sirenele, venind cu o mulțime de premii extraordinare. Asta îți va aduce un val de distracție atât când joci pe gratis, cât și cu mize reale, în cazinouri. Un alt slot pe care-l recomandăm, cu o tematică asemănătoare, este Sea of Pearls gratis. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Los Muertos
3.9/5 - 12 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins Extended
3.6/5 - 8 voturi
Ramesses Riches
4.5/5 - 2 voturi
Secret of the Stones
4.5/5 - 2 voturi
Fruitilicious
4.5/5 - 18 voturi
Rings of Fortune
4.7/5 - 3 voturi