Play'n Go producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Pearls of India gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pearls of India

Producator

Play'n Go

Rating

Astăzi vei avea oportunitatea de a încerca unul dintre cele mai orientale jocuri produse de Play’n Go. Bineînțeles, este vorba despre nimeni altul decât: Pearls of India gratis. Cu un RTP de 96.87%, acest joc structurat pe 5 role și 3 rânduri este unul simplu, plin de adrenalină și de suspans. Aici există 20 de linii de plată fixe și un premiu maxim în valoare de 1.000.000 de credite.

Totuși, dacă ești nou în lumea jocurilor de noroc este normal să îți pui întrebări legate de modul de joc. Din acest motiv, noi îți vom oferi un micro-ghid introductiv în rândurile de mai jos.

Cum mă pot juca Pearls of India gratis?

Meniul acestui joc este unul clasic, deci îți vei putea alege din josul paginii liniile de plată pe care să pariezi și miza. Se poate opta și pentru caracteristica specială Autoplay pentru cei care vor să rotească în mod automat rolele.

Există și un buton verde pe care este inscripționat mesajul: „Paytable” – are rolul de a explica fiecare simbol în parte. După ce te-ai pus la curent cu aceste informații, tot ce îți va mai rămâne de făcut este să apeși pe tasta spin și să te bucuri de joc.

Cu fiecare rotire făcută, un jucător poate să pună mâna pe un număr avantajos de credite. Dacă rotirea va fi una a câștigătoare, atunci se va activ caracteristica Gamble și vei putea să îți dublez câștigul. Aici, jucătorul trebuie să ghicească culoarea corectă a cărții de joc puse cu fața în jos. Pur și simplu trebuie să alegi dintre roșu sau negru.

Atenție! Jucătorul care va ghici greșit cartea de joc va fi redirecționat către pagina principala a jocului Pearls of India.

Ce simboluri oferă acest joc?

Când vine vorba de simboluri inspirate din tematica orientală indiană, jocul Pearls of India gratis nu duce lipsă de ele. Dacă vei putea să prinzi 25 de simboluri bonus reprezentate de un templu de aur indian, vei putea declanșa jocul bonus care poate să multiplice de 250x miza depusă pe rotire.

Un alt simbol special al jocului Pearls of India gratis este cel scatter. Acesta poate să activeze o altă caracteristică specială reprezentată de rotirile gratuite. Un jucător poate să pună mâna pe un număr maxim de 10 rotiri gratuite.

Nu vor lipsi personajele reprezentate de zeități, animalele sacre sau pietrele prețioase. Pe lângă acestea, își vor mai face apariția și litere și cifre care îți vor oferi un număr modest de credite în funcție de norocul avut de utilizator.

Verdict

Jocul Perls of India gratis este unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale ale anului 2019. Fii și tu în trend și încearcă acest joc de natură orientală chiar de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Acumulează experiența dorită și joacă-te fără întreruperi.

Alte sloturi


Planet Fortune
Butterfly Staxx
Reel Steal
Million Coins Respin
The Dark Joker Rizes
Hidden Valley