Play'n Go producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran Pearls of India gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pearls of India

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 2 voturi

Jocul de păcănele online Pearls of India gratis îți aduce mai aproape o lume exotică, plină de mistere, în care zeitățile hinduse te vor ghida către cele mai mari comori! În acest text, îți vom prezenta câteva aspecte generale ce țin de modul de joc, funcții speciale și simboluri. Rămâne să încerci și tu varianta demo a Pearls of India slot pentru a cunoaște îndeaproape tot ceea ce are jocul de oferit. Pe Joc Păcănele, mai ai șansa să încerci și alte păcănele Play N Go demo, deci distracția va fi nelimitată!

Păcănele online Pearls of India gratis, jocul unde descoperi bogății și te distrezi

Jocul de păcănele online Pearls of India gratis este o experiență pe care cu siguranță ai vrea să o repeți și pe bani reali. Acesta impresionează prin modul său de joc dinamic, care creează posibilitatea de câștiguri în lanț, grafica și tematica sa atractivă. Structura clasică a jocului, pe numele său complet Rich Wilde and the Pearls of India, este de 5 coloane și 3 rânduri. Aceasta este umplută de tot felul de simboluri tematice, precum diferite zeități, precum Vishnu și Ganesh (elefantul), animale sacre (vaca), temple și palma cu un cristal. Nu lipsesc nici simbolurile clasice de cărți de joc: A, K, Q, J și 10.

Exploratorul Rich Wilde (simbolul Wild) este în căutarea perlelor de valoare inestimabilă ale Indiei. Având în vedere rata de câștig ridicată, de 96,87%, sunt șanse mari ca acesta să le descopere. Pearls of India slot este creat de Play N Go, un furnizor cunoscut pentru sloturile sale tematice, cu funcții speciale în strânsă legătură cu tematica și cu modul de joc alert, generator de plăți dese. Jocul nu are role în sensul propriu al cuvântului. Simbolurile se succed prin cădere, iar cele câștigătoare dispar și fac loc altora, generând câștiguri în lanț.

Pearls of India slot: simboluri și plăți

La jocul de păcănele online Pearls of india gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Acest lucru are loc dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe una dintre cele 20 de linii de plată ale jocului. Ele aduc următoarele plăți:

 • Vishnu: până la 750 de credite;
 • Ganesh: până la 500;
 • Vaca sacră: până la 250;
 • Mâna: până la 120;
 • A: până la 60;
 • K: până la 50;
 • Q: până la 40;
 • J: până la 30;
 • 10: până la 25.

Păcănele Pearls of India demo: funcții speciale

În afară de plățile obișnuite, la jocul de păcănele online Pearls of India gratis mai poți testa și simboluri și funcții speciale.

 • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus.
 • Simbolul Scatter: 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 oferă 10 runde gratuite.
 • Simbolul Bonus: reprezentat de un templu, poate apărea oriunde pe role. Se cuantifică până la 25, moment în care poți alege unul dintre cele 3 moduri de premiere: Statue of Vishnu, Wall of Shiva și Wheel of Brahma.
 • Multiplicatori: după fiecare rundă câștigătoare și după dispariția simbolurilor care au generat plată, are loc un respin. Acesta este momentul în care crește valoarea multiplicatorului. Poate crește de mai multe ori, progresiv, având valorile x2, x4, x6 și x10.
 • Funcția Gamble: după fiecare rundă câștigătoare (cu tot cu respin), poți juca funcția de dublaje. Aici îți multiplica plata dacă ghicești culoarea sau suita cărților alese aleatoriu dintr-un pachet.

Păcănele online Pearls of India gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Pearls of India gratis este foarte simplu. Toate butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos. Ai la dispoziție butonul de spin și două modalități de setare a pariului: prin stabilirea numărului de fise de la 1 la 5 sau prin stabilirea valorii fiselor în funcție de credit.

Poți consulta secțiunea de informații despre Pearls of India slot de la butonul ”Paytable” și dacă dorești mai multe detalii, apasă pe butonul ”?” din stânga jos.

Concluzii

Jocul de păcănele online Pearls of India gratis este de departe unul dintre cele mai interesante pe care le poți încerca. Așadar, nu ezita și joacă gratis Pearls of India pe Joc Păcănele pentru o experiență de top! Dacă ești un novice al sloturilor, atunci poți accesa și secțiunea noastră de trucuri păcănele!

Alte sloturi


Lucky Wild
3.9/5 - 78 voturi
Gold Lab
4.3/5 - 3 voturi
Calavera Bingo
5/5 - 1 voturi
Hot to Burn
3.9/5 - 8 voturi
Captain Venture
4.1/5 - 17 voturi
Dark Vortex
5/5 - 3 voturi