NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran red riding hood gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Red Riding Hood

Producator

NetEnt

Rating

3/5 - 1 voturi

Dacă ți-a plăcut Scufița Roșie când erai copil, acum poți retrăi povestea cu jocul de păcănele online Red Riding Hood gratis! Aici poți testa toate funcționalitățile jocului pentru a ști la ce să te aștepți când îl vei juca pe bani. De asemenea, poți afla totul despre funcții, simboluri, reguli și plăți! Dacă îți plac jocurile cu genul acesta de temă, încearcă și Hansel & Gretel gratis pe Joc Păcănele!

Păcănele online Red Riding Hood gratis, un joc cu multă aventură și magie

La păcănele online Red Riding Hood gratis ai pachetul întreg de bucurii. Grafica este superbă, cu un fundal al unei păduri în timpul toamnei. Simbolurile sunt de tot felul. Vei întâlni cufere, cărți și trandafiri. Chiar și simbolurile cărților de joc arată excelent, fiind stilizate pentru a se potrivi cu tema Red Riding Hood slot.

În stânga rolelor se găsește chiar Scufița Roșie care merge atunci când rolele se învârt. Și bineînțeles, se bucură la fiecare câștig. Acesta este un joc din seria Fairytale Legends a furnizorului NetEnt care ilustrează poveștile celebre ale copilăriei. Acest producător ne-a obișnuit cu jocurile sale tematice și interactive, iar Red Riding Hood online nu este diferit. 

Chiar și așa, rămâne un joc simplu, ideal și pentru cei care abia au luat contact cu păcănelele. Jocul de păcănele cu speciale Red Riding Hood are 5 role și 3 rânduri. Câștigul teoretic (coeficientul RTP) este de 96,3%, unul mai mult decât decent.

Red Riding Hood NetEnt: simboluri și plăți

Jocul de păcănele online Red Riding Hood gratis are 20 de linii de plată. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta și au următoarele valori:

  • Sigla Fairytale Legends: până la 400 de fise;
  • Scutul: până la 250;
  • Cheia: până la 200;
  • Trandafirul: până la 150;
  • Cartea: până la 100;
  • A, K, Q, J și 10: până la 60.

Aceste valori sunt stabilite pentru pariul maxim, atunci când apar 5 simboluri similare pe o linie de plată.

Red Riding Hood slot: funcții speciale

La jocul de păcănele online Red Riding Hood gratis poți testa simbolurile și funcțiile speciale. Din fericire, acestea nu sunt deloc puține.

  • Simbolul Wild: reprezentat de Scufița Roșie și substituie orice alt simbol cu excepția Scatter. Apare pe rolele 2, 3 și 4 la jocul principal și pe toate rolele la rundele gratuite. Dacă apar cel puțin 2 Wild la jocul principal, se activează funcția de Sticky Wild Re-Spin. Simbolurile Wild rămân pe role și are lor o reînvârtire.
  • Funcții aleatorii: sunt activate la întâmplare în jocul principal. Acestea sunt Fairy Magic Spin, Fairy Surprise și Fairy Wild Spin. Vine zâna și modifică simbolurile pentru a da câștiguri mari.
  • Simbolul Scatter: ilustrat printr-un cufăr. Apare pe rolele 1, 3 și 5 și declanșează Funcțiile bonus.
  • Funcțiile bonus: trebuie să selectezi unul dintre cele trei cufere care au următoarele funcții bonus: Beware the Wolf Bonus, Free Spins și Coin Win.

Păcănele online Red Riding Hood gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Red Riding Hood gratis este mai simplu decât pare. La vedere ai butoanele de pornire rundă, joc automat, setarea pariului și informații. Setarea pariului la Red Riding Hood slot se face prin stabilirea nivelului de la 1 la 10. 

Poți stabili și valoarea fisei în funcție de credit. Aici ai la dispoziție valorile 0.01, 0.02, 0.05 și 0.10. Desigur, la varianta demo, creditul tău este virtual. Cu butonul „i”, afli mai multe despre reguli, plăți și funcții speciale. Îți recomandăm să citești și această secțiune pentru a cunoaște mai bine toate funcțiile jocului.

Concluzii

Jocul de păcănele online Red Riding Hood gratis este unul dintre cele mai interactive produse de la NetEnt. Și asta spune deja foarte multe! Este captivant și, pe deasupra, oferă multe șanse de câștig, mai ales dacă declanșezi o funcție specială. Așadar, nu mai aștepta și joacă-l pe bani reali pentru a profita din plin de Red Riding Hood slot! Revendică și un bonus fără depunere Maxbet casino pentru a-ți maximiza șansele de câștig!

Alte sloturi


Honey Rush
3/5 - 3 voturi
The Dark Joker Rizes
5/5 - 1 voturi
Great Rhino
5/5 - 1 voturi
Flowers
4.7/5 - 3 voturi
Illuminous
3/5 - 6 voturi
Wild O Tron 3000
3/5 - 2 voturi