NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Red Riding Hood

Producator

NetEnt

Rating

Jocul Red Riding Hood face parte din seria celor inspirate din basme –  pe care NetEnt a vrut să le readucă în actualitate…într-o manieră inedită. Bazat pe povestea clasică a Scufiţei Roşii care merge prin pădure  – către casa bunicii, şi pe care lupul plănuieşte să o mănânce, slotul Red Riding Hood păstrează spiritul de basm și oferă o experienţă vizuală incredibilă.

Red Riding Hood gratis – caracteristici, simboluri

Jocul are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Întreaga interfață de joc este animată; de fiecare dată când apeşi butonul Spin poţi urmări cum Scufița Roșie merge  spre casa bunicii sale. Coloana sonoră aduce reproduceri extrem de autentice ale sunetelor emise de păsări în pădure, iar majoritatea simbolurilor sunt  legate de temă. Pe lângă acestea, există şi patru dintre valorile standard mai mici ale cărților de joc: 10, J, Q, K și A.

Simbolurile asociate temei includ tot felul de obiecte de recuzita magice: coroana, cheia, trandafirul și cartea. Simbolul care plăteşte cel mai bine  este logo-ul jocului. Red Riding  Hood are simboluri  Wild şi Scatter, ambele foarte puternice, care generează câştiguri oriunde apar. Scufița Roșie este simbolul wild, aceasta aterizând doar pe tambururile din mijloc. Scatterul este reprezentat de coșul de comori, iar acest simbol va cădea doar pe tambururile 1, 3 și 5.

Aşa cum te-au obişnuit deja şi celelalte jocuri netent, ai şi de această dată opţiunea să joci Red Riding Hood gratis. Îl găseşti pe jocpăcănele.ro.

Două simboluri wild  unul lângă celălalt declanșează o re-rotire și rămân plasate în acelaşi loc. Practic, vei beneficia de o caracteristică specială, cu doar două simboluri  Wild în linie și un potențial de câștig mai mare, tocmai pentru  că acestea rămân pe loc în timpul unei rotiri gratuite. Totuşi, aceasta nu este principala caracteristică în Red Riding Hood, deoarece jocul are alte două runde bonus pentru care merită lăudat!

În caracteristicile Treasure Chest, jucătorii pot experimenta Beware the Wolf  – joc în care premiile includ monede și multiplicatori, rotiri gratuite și un premiu în valoare de 15x din miza totală. Celălalt set de caracteristici este cunoscut sub numele de Fairy Features – şi te întâmpină cu o serie de surprize magice.

Bonusuri Red Riding Hood gratis

Testează Red Riding Hood gratis şi bucură-te de mai multe şanse de câştig. Jocul de păcănele are bonusuri foarte ofertante, o mulțime de caracteristici creative și premii surpriză. Pe scurt, Red Hood Hood este visul oricărui împătimit de jocuri netent, care cunoaşte ce înseamnă un slot calitativ şi interactiv.

Jocurile lansate de  NetEnt vor fi la un nivel din ce în ce mai ridicat, îmbunătăţindu-şi funcţiile permanent, iar Red Riding Hood este un joc de mare succes în acest sens. Cu un RTP de 96,33% și o sumă de plată maximă de 400x, slotul a fost conceput special pentru jucătorii care caută relaxare şi distracţie.

Jocul este disponibil şi pentru varianta de mobil şi tabletă, aşa că nimic nu te mai poate împiedica să joci exact atunci când  vrei şi de unde vrei, fără a fi nevoit să aştepţi până ajungi în faţa laptopului.

Alte sloturi


Secrets of Atlantis
Jungle Spirit
Alice Adventure
Super Burning Wins
Pillars of Asgard
Stickers