NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hansel & Gretel

Producator

NetEnt

Rating

Cine nu își dorește să dea timpul înapoi pentru câteva secunde și să fie din nou copil? În acest joc, produs de Net Entertainment, vei avea șansa de a redescoperi frumoasele povești ale copilăriei și de a face parte din ele.

Cu siguranță că ai auzit de atâtea ori de povestea lui Hansel și Gretel! Acum poți fi și tu un personaj într-un joc Hansel & Gretel gratis. Încearcă-l pe pagina noastră gratuit!

Ce caracteristici pot să găsesc în acest joc Hansel & Gretel gratis?

Una dintre cele mai căutate opțiuni în jocurile de păcănele noi este așa numita: „Stacked Wild Re-Spins”. Acest simbol va ocupa un rând întreg și îți va oferi o rotire gratuită din care vei putea să câștigi niște bani frumoși. Poate să apară pe rolele 2 şi 4 sau 1 şi 5 când te afli deja în re-spin.

Fiind un joc nou, nu e lipsit de caracteristicile declanșate în mod aleator. În Hansel & Gretel acesta poartă numele de: Fairy Wonder Spin, Fairy Surprise și Fairy Wild Spin. Ele sunt activate doar în timpul jocului normal și pot să ofere combinaţii foarte bune, mărindu-ți creditele cu care te joci.

Fairy Wonder Spin – este caracterizat de o piatră pe care este inscripționat mesajul: „FL”.

Fairy Surprise – activată așa cum am spus în mod aleatoriu, zâna va selecta orice simbol și va înlocui altele până când vei avea combinații câștigătoare.

Fairy Wild Spin – trage aer în piept și profită de această opțiune în care ți se vor oferi două simboluri wild care pot să apară pe rolele cu numărul: 1,2,4,5. După ce se va termina rotirea ți se va acorda și un re-spin.

Caracteristică bonus – aceasta este animată de un cufăr și poate să apară pe rola 1,2,5. Oferă trei tipuri de opțiuni, precum: Candy House Bonus, Free Spins și coin win.

Candy House Bonus – jucătorul trebuie să își aleagă 3 din 15 bomboane. În funcție de ele se vor primi multiplicatori și credite.

Free Spins – jucătorul poate să primească alături de această caracteristică specială un număr de 10 rotiri gratuite.

Coin Win – miza cu care te joci va fi multiplicată de 15 ori.

Restul simbolurilor acestui joc vor fi reprezentate de pietre prețioase și de cele două personaje; care te vor putea plăti de la 5 la 400 de credite.

Verdict

Acest joc Hansel & Gretel gratis este extrem de interactiv și plin de surprize! Având în vedere numărul mare de caracteristici speciale, te asigur că va deveni preferatul tău! Rata de plată a acestui joc este de 96,71%, iar volatilitatea sa este considerată a fi una medie. Pot spune că este unul dintre jocurile Net Entertainment care oferă o grafică de nota 10 și o coloană sonoră luată exact din povești. Încearcă-l și tu!

Alte sloturi


Merlins Money Burst
Joker Stacks
Jewels 4 All
Pizza Prize
Dragon Reels
Supreme Hot