Hansel & Gretel

Hansel & Gretel slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Hansel & Gretel slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Casa Pariurilor
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 2100 RON + 500 Rotiri

4.7/5 – (4 votes)

Dacă îți este dor de copilărie, atunci încearcă jocul de păcănele online Hansel & Gretel gratis! Redescoperă lumea de basm a fraților Grimm și bucură-te de câștiguri mari! În acest articol îți vom prezenta toate informațiile relevante despre Hansel & Gretel slot, de la simboluri, plăți la funcții speciale. Atunci când te simți pregătit, deschide un cont la Maxbet Casino și încearcă jocul pe bani reali pentru o experiență completă!

Păcănele online Hansel & Gretel gratis, jocul cu câștiguri de basm

Jocul de păcănele online Hansel & Gretel gratis este unul dintre cele mai interesante pe care le poți întâlni. Cu o grafică superbă și cu animații spectaculoase, este unul dintre cele mai bine făcute jocuri de păcănele de la NetEnt. Și asta spune multe, având în vedere renumele furnizorului.

Fairytale Legends Hansel and Gretel te va fascina de la primele rotiri. Iar, pe măsură ce te joci, vei descoperi că funcțiile speciale sunt mai mult decât avantajoase. Dar toate la timpul lor, despre funcțiile Hansel & Gretel slot vom discuta într-o secțiune dedicată. Până atunci, dacă vrei să mai joci o păcănea cu tematică de basm, poți încerca Red Riding Hood demo

După cum poți vedea la jocul de păcănele Hansel & Gretel demo, acesta are o structură clasică, de 5 role și 3 rânduri. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,71%, suficient de mare astfel încât să te bucuri de câștiguri substanțiale. Aces lucru rămâne valabil atunci când vei decide să-l joci pe bani reali. Simbolurile sunt inițialele de la Fairytale Legends, personajele Hansel și Gretel. Apoi, cele cele cu plată mai mică, 4 bomboane de diferite culori: roșu, galben, mov și verde.

Fairytale Legends Hansel and Gretel: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele online Hansel & Gretel gratis se plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Sau chiar în rolele 2, 3 și 4, dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe una dintre cele 10 linii de câștig. Acestea aduc următoarele plăți:

  • Inițialele F și L (sigla jocului): până la 4.000 de credite;
  • Hansel și Gretel: până la 1.000;
  • Bomboanele: până la 400.

Valorile de mai sus sunt setate pentru nivelul 10 (maxim) de miză la Fairytale Legends Hansel and Gretel.

Hansel & Gretel slot: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale pe care le poți descoperi la jocul de păcănele online Hansel & Gretel gratis sunt numeroase și îți vor aduce multe câștiguri.

  • Stacked Wild: simbolurile pot apărea pe rolele 2 și 4 și vor acoperi toate cele 3 poziții. Dacă generează câștig, se declanșează un respin, unde pot apărea din nou pe rolele 1 și 5.
  • Fairy Wonder Spin: este o funcție aleatorie și declanșează apariția unui grup de 5-9 simboluri FL care se suprapun peste rolele din mijloc.
  • Fairy Surprise: în timpul unei runde necâștigătoare, este selectat la întâmplare un simbol de pe role, iar zâna le va transforma pe toate în acesta.
  • Fairy Wild Spin: ultima funcție aleatorie presupune apariția a 2 coloane cu simboluri Wild pe rolele 1, 2, 4 sau 5.
  • Simbolul Bonus: dacă apar 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 se activează una dintre cele 3 funcții Bonus: Candy House Bonus, Free Spins și Coin Win, fiecare având un mod unic de câștig.

Păcănele online Hansel & Gretel gratis: cum joci?

Modul de joc din păcănele online Hansel & Gretel gratis este destul de simplu, deși poate părea complicat la început. Butoanele de care ai nevoie în Hansel & Gretel slot se află în partea de jos. Poți începe rundele manual sau automat, iar mizele pot fi setate în funcție de nivel și de valoarea fiselor.

Mai multe informații despre toate elementele Fairytale Legends Hansel and Gretel găsești prin butonul „i” din stânga jos. Atunci când se activează funcția Bonus, trebuie să apeși pe unul dintre cele trei cufere pentru a afla ce tip de joc va fi declanșat.

Concluzii

Jocul de păcănele online Hansel & Gretel gratis este unul dintre cele mai fascinante datorită temei și a multitudinii de funcții speciale. Acestea spun povestea celor doi copii. Joacă gratis Hansel & Gretel slot pentru a te bucura și tu de magia basmului și încearcă-l și pe bani reali! Dacă faci acest pas, vei fi premiat cu un bonus Maxbet atractiv!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Big Catch
3.7/5 – (13 votes)
Yggdrasil
The Dark Joker Rizes
4.3/5 – (3 votes)
IGT
Siberian Storm
4.5/5 – (4 votes)
Novomatic
Goddess Rising
5/5 – (6 votes)