NextGen producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ramesses riches gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Ramesses Riches

Producator

NextGen

Rating

4.5/5 - 2 voturi

Astăzi vom vorbi mai pe larg despre Ramesses Riches gratis, un joc de păcănele NextGen Gaming cu o tematică interesantă. Înainte însă, trebuie să prezentăm puțin personajul principal al slotului. Ramesses al II-lea, cunoscut și sub numele de Ramesses cel Mare (Ramses cel Mare) este unul dintre cei mai cunoscuți faraoni ai Egiptului Antic. A condus Egiptul timp de 66 de ani, perioadă în care a întreprins expediții în Nubia și a construit diverse orașe, temple și monumente. Astfel, datorită contribuțiilor lui, a ajuns să fie îndrăgit de către popor, fiind numit cu drag Sese sau Marele Predecesor, de către acesta.

Deci păcănelele Ramesses Riches au ca punct central acest faraon arhicunoscut, iar acțiunea se petrece, desigur, în bogatul Egipt. Totuși, Ramesses rămâne doar simbolul Wild al jocului. Pe lângă el se află alte simboluri valoroase și funcții bonus ce te provoacă să cauți mai multe câștiguri. Tot un joc cu tematică egipteană splendid conceput este și Pyramid, de la NetEnt. Deci nu ezita să-l testezi, dacă nu ai făcut-o deja!

Ramesses Riches gratis, un joc pentru cei ce iubesc civilizațiile antice

Tematica specială este cea care te provoacă de la început să joci păcănele Ramesses Riches gratis. Slotul, produs de NextGen, te poartă în Egiptul Antic unde îl vei întâlni pe marele faraon Ramses, dar și alte simboluri egiptene, precum:

  • Ankh: este un simbol sub formă de cheia vieții ce reprezintă viața în general;
  • Bastet: este zeița-pisică egipteană a protecției și sănătății;
  • Isis: este zeița egipteană a magiei, vieții și căsătoriei, simbolul fidelității și armoniei matrimoniale;
  • Ochiul lui Horus: este un simbol antic al puterii regale și al protecției divine;
  • Pergamente: au fost folosite în Egiptul Antic pe post de hârtie, fiind fabricate din piele de animal prelucrată special.

Pe lângă aceste simboluri, în păcănelele Ramesses Riches se mai găsesc și simboluri clasice de cărți de joc. Acestea sunt, așa cum probabil ai intuit, cele ce plătesc cel mai puțin, însă nu atât de puțin încât să le treci cu vederea. Vom vorbi însă despre plăți și funcții imediat. Trebuie doar să mai adăugăm faptul că grafica deosebită este însoțită de o coloană sonoră misterioasă. Așadar, slotul oferă o experiență unică și reușește să te conducă cu succes într-o aventură fără cusur.

Ramesses Riches gratis: plăți și funcții speciale

Jocul de păcănele Ramesses Riches gratis poate fi considerat unul simplu, cu 3 rânduri și 5 role. Are un RTP de 95,42%, 20 de linii de plată ajustabile și este considerat un slot cu volatilitate medie spre mare.

Plăți în păcănelele Ramesses Riches

Cel mai valoros simbol, pe lângă cel Wild și cel Scatter care sunt considerate de regulă speciale, este zeița Isis. Această frumoasă femeie îți poate aduce până la 1000 de monede. Pe listă urmează Bastet, simbol sub formă de pisică, ce poate să-ți ofere până la 250 monede. Apoi urmează pergamentele, ce aduc până la 200 de monede.

Simbolurile mai puțin valoroase, dar care contează și ele, sunt cărțile de joc. A și K îți pot oferi până la 150 de monede, Q și J până la 125 monede, iar 10 și 9 până la 100 monede. Deci plătesc binișor! Toate aceste simboluri plătesc de la stânga la dreapta, doar cel Scatter plătește în orice direcție.

Funcții speciale joc Ramesses Riches

Așa cum am spus, simbolul Wild al acestui joc de păcănele este însuși Ramses. Acesta va înlocui toate celelalte simboluri, fără Ankh, și, dacă apare de 5 ori pe linie atunci oferă un câștig de 5000x. De asemenea, tot acest simbol dublează și victoriile, deci este cu adevărat demn de atenția jucătorilor.

Păcănelele Ramesses Riches au și un simbol Scatter, cel reprezentat de Ankh. 5 astfel de simboluri vor aduce un câștig de 100x, iar dacă prinzi mai mult de 3 pe role vei declanșa 20 de runde bonus. Pentru fiecare Scatter suplimentar vei mai primi încă 4 runde bonus.

Mod de joc Ramesses Riches

Meniul de joc al slotului Ramesses Riches este intuitiv. Ai butonul Paytable unde poți vedea combinațiile câștigătoare și detalii generale despre joc, butonul Autoplay unde poți seta numărul de rotiri automate și pe cel de unde setezi pariul.

Pentru a seta pariul ai la dispoziție un număr de 20 de linii de plată și monede cu valori între 0.01 și 10. Alege de fiecare dată numărul maxim de linii, pentru cele mai frumoase câștiguri. A juca păcănele gratis online este un mod simplu prin care poți câștiga experiență, necesară pentru momentul în care vei juca pe bani reali. Citește mai multe despre avantajele jocului demo!

Concluzii

Ramesses Riches gratis este un alt joc de păcănele cu grafică frumoasă și funcții aparte, ce îți oferă șanse la câștiguri mari. Dacă totuși tematica egipteană nu este chiar cea pe care o dorești astăzi, te invităm să descoperi gama de păcănele cu speciale. În aceasta vei găsi cu siguranță un număr mare de sloturi cu tematici variate și, de ce nu, acel slot care să-ți facă această zi mai frumoasă. Spor la spinuri cu noroc!

Alte sloturi


Wish Upon a Jackpot
4.5/5 - 6 voturi
Cats
3.8/5 - 32 voturi
Horus Temple
3.5/5 - 4 voturi
Great Rhino
3/5 - 2 voturi
Mystic Secrets
4/5 - 6 voturi
Haul of Hades
3.2/5 - 9 voturi