Pyramid: Quest for Immortality

ecran Pyramid: Quest for Immortality gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Pyramid: Quest for Immortality gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.4/5 – (7 votes)

Dacă ești fan mitologia egipteană, atunci trebuie neapărat să încerci Pyramid: Quest for Immortality gratis! Găsește nemurirea cu ajutorul faraonilor și zeilor egipteni și descoperă comorile piramidei! În acest text îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre acest joc de păcănele cu faraoni demo: grafică, simboluri, plată, funcții și ce mai ai nevoie pentru a te bucura din plin de experiența oferită de acest joc de păcănele. Mai mult decât atât, pe Joc Păcănele, mai poți încerca și alte NetEnt slots gratis, deci ai de unde alege!

Pyramid: Quest for Immortality gratis, aventura ta în lumea faraonilor și zeilor egipteni

Dacă nu ești la primul joc de păcănele pe care l-ai jucat, atunci vei observa că structura Pyramid: Quest for Immortality gratis este, să spunem, neobișnuită. Seamănă cu o piramidă, unde coloana din mijloc are 5 simboluri, cele adiacente au 4, iar cele de la margine au 3.

Nu sunt propriu-zis niște role, ci locuri, iar simbolurile „cad” precum la Candy Crush. Atunci când o linie este câștigătoare, simbolurile de pe acea linie și cele similare adiacente dispar. Ele sunt înlocuite de altele, care la rândul lor se pot combina în linii câștigătoare. „Linii” impropriu spus, pentru că se referă la simboluri similare pe coloane adiacente. Astfel, vei putea avea câștiguri în cascadă, acompaniate de animații spectaculoase, pe măsura câștigului.

Sunt prezente simboluri de scarabeu, faraoni și altele specifice Egiptului. Piramida are în fundal două statui de zei: Horus (stânga) și Anubis (dreapta). Un alt joc de păcănele interesant și cu o tematică asemănătoare este Egyptian Fortunes demo

De asemenea, comorile ascunse în piramidă sunt de proporții considerabile. Rata de plată (coeficientul RTP) la jocul de păcănele Pyramid: Quest for Immortality online este de 96,4%, una dintre cele mai mari pe care le poți întâlni.

Joc de păcănele Pyramid: Quest for immortality: simboluri și plăți

Din câteva runde cu Pyramid: Quest for Immortality gratis, vei vedea că acest joc este unul atipic. Totuși, acest gen de simboluri pot fi găsite și într-un slot normal:

  • Faraonul: până la 50 de fise;
  • Concubina faraonului: până la 25;
  • Scarabeul: până la 10;
  • Vulturul: până la 10;
  • Cobra: până la 8;
  • A: până la 7;
  • K: până la 6;
  • 10, J, Q: până la 5.

Simbolurile care aduc plată dispar, făcând loc altora care se pot combina în alte combinații câștigătoare, ducând la câștiguri în avalanșă. Jocul de păcănele Pyramid: Quest for Immortality are și unele funcții speciale despre care vom discuta în cele ce urmează.

Păcănele Pyramid: Quest for Immortality online: funcții speciale

La jocul de păcănele cu Egypt Pyramid: Quest for Immortality gratis, vei observa că funcțiile speciale joacă un rol extrem de important. 

  • Multiplicatori Avalanche: acești multiplicatori cresc cu 1 după fiecare 3 câștiguri în avalanșă. Multiplicatorul maxim este 10x.
  • Simbolul Wild: reprezentat prin Ankh, acesta înlocuiește orice alt simbol. Dacă un simbol obișnuit ajunge în partea de sus a coloanelor 2,3 și 4 și este parte dintr-o linie câștigătoare, atunci acesta va deveni un simbol Wild.

Jocul nu dispune de runde bonus, dar câștigurile în avalanșă sunt de fapt un fel de runde gratuite, oferind posibilitatea de câștig după fiecare combinație de simboluri reușită.

Pyramid: Quest for Immortality gratis: cum joci?

Deși e un gen de joc cu care nu ești obișnuit, la Pyramid: Quest for Immortality gratis te vei descurca foarte ușor. Are aceleași butoane ca orice slot, deci trebuie doar să setezi miza și să pornești runda din butoanele puse la dispoziție în partea de jos a ecranului. Ai și opțiunea să joci automat și de asemenea, poți consulta secțiunea de informații din butonul aflat în stânga jos. 

Vei observa că nu poți începe o altă rundă înainte ca plata în avalanșă să se termine, astfel că butonul de spin, reprezentat prin două săgeți circulare este blocat. Câștigul total este afișat într-o mică fereastră deasupra butonului de spin.

Concluzii

Pyramid: Quest for Immortality gratis este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de păcănele cu Egypt free pe care le poți întâlni. Cu stilul său alert, te va ține în suspans în fiecare rundă, iar câștigurile în avalanșă îți vor crește nivelul de adrenalină! Dacă dorești să joci pe bani reali, există multe bonusuri la cazinourile online care te vor încuraja să faci acest pas! Pe Joc Păcănele te poți delecta și cu alte păcănele noi pe care cu siguranță le vei îndrăgi doar după câteva runde.

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Book of Oz Lock ‘N Spin
4.3/5 – (10 votes)
WMS
Cool Jewels
5/5 – (3 votes)
Yggdrasil
Holmes and the Stolen Stones
3.5/5 – (4 votes)
Barcrest
Rainbow Riches
4/5 – (4 votes)