Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Egyptian Fortunes gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Egipt
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
20
RTP
94%
Funcții
Jocuri Extra
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

500 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Dacă dorești să te distrezi în stil egiptean, jocul de păcănele Egyptian Fortunes demo este mijlocul perfect prin care poți face asta. Acest articol îți va expune tot ce este nevoie să știi despre acest joc. Vei afla care sunt plățile, care sunt simbolurile, atât ale jocului de bază, dar și cele speciale. Cel mai important aspect va fi acela unde îți vom spune unde ai posibilitatea de a juca pe bani reali.

În mod cert, după cum o evidențiază și numele păcănelei, principala sursă de inspirație este reprezentată de bogățiile Egiptului Antic și de lumea plină de mister a faraonilor de acum mii de ani. Dacă ești pasionat de acest aspect, poți încerca gratis pe site-ul nostru Book of Anubis demo, o altă păcănea foarte dinamică, unde universul egiptean este din nou în centrul atenției.

Egyptian Fortunes demo – informații generale

Egyptian Fortunes demo este o păcănea cu o tematică inspirată din Egiptul Antic, care te îndeamnă să te aventurezi în căutarea unei mari comori prin Piramidele din Giza. În acest cadru, măreția și bogăția sunt combinate într-un mod perfect cu misterul. Dacă stăm să ne gândim, nu este de mirare de ce anumite simboluri ale culturii egiptene au devenit extrem de populare în industria jocurilor de noroc.

Flancate de stâlpi decorați cu hieroglife și torțe în flăcări, rolele se învârt acompaniate de o muzică foarte ritmată cu rezonanță arabă, specifică păcănelelor cu tematică egipteană. Pe role vei găsi simboluri de la A la 10, specifice cărților de joc, precum și o mulțime de zeități egiptene, precum Anubis, Horus, Bastet și Hathor.

Structura Egyptian Fortunes demo este una care nu se abate cu nimic de la normal. Avem 5 role și 3 rânduri, la care se adaugă și 20 de linii de plată. Volatilitatea păcănelei are o valoare medie, iar acest lucru este echivalent cu plăți constante ale căror valori pot varia. RTP-ul este la nivelul de 94%, ceea ce înseamnă că la 100 de lei investiți, 94 se vor întoarce la tine, în mod garantat.

Egyptian Fortunes demo – cum joci?

Egyptian Fortunes demo este o păcănea care este foarte ușor de jucat. Toată interfața este foarte ușor de înțeles, indiferent de experiența ta ca jucător. Totuși, dacă ești începător, mai jos vei găsi pașii de pornire ai slotului. Ești veteran în lumea păcănelelor? Treci direct la secțiunea următoare unde vei vedea cum plătește! Să nu mai pierdem timpul și să aflăm care sunt pașii de urmat pentru a juca acest slot.

 1. Dă click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul să se încarce. 
 2. Setează valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta variază între 0,20 și 100 de credite. 
 3. Dă click pe butonul de spin sau apăsând tasta Space în funcție de cum preferi.

Egyptian Fortunes slot – simboluri și plăți

Dacă ai aflat cum poți juca Egyptian Fortunes demo, este nevoie să știi și care sunt simbolurile păcănelei și care sunt plățile acesteia, atunci când vei juca pe o miză de 10 credite. Iată plățile fiecărui simbol în lista de mai jos!

 • 10 – 3x(2,00), 4x(20,00), 5x(25,00) și 5 Jocuri Extra; 
 • J – 3x(2,50). 4x(25,00), 5x(30,00) și 5 Jocuri Extra; 
 • Q – 3x(4,00), 4x(30,00), 5x(50,00), și 5 Jocuri Extra;
 • K – 3x(5,00), 4x(35,00) și 4 Jocuri Extra, 5x(75,00); 
 • A – 3x(6,00), 4x(40,00) și 4 Jocuri Extra, 5x(100,00); 
 • Anubis – 3x(7,50), 4x(45,00) și 4 Jocuri Extra, 5x(150,00); 
 • Horus – 3x(7,50), 4x(50,00) și 4 Jocuri Extra, 5x(200,00); 
 • Bastet – 3x(10,00) și 3 Jocuri Extra, 5x(250,00); 
 • Hathor – 3x(12,50) și 3 Jocuri Extra, 4x(200,00), 5x(400,00); 
 • Tutankhamun – 3x(25,00) și 3 Jocuri Extra, 4x(300,00), 5x(500,00).

Egyptian Fortunes demo – speciale

Văzând care sunt simboluri jocului de bază, este timpul să intrăm în detaliu și în privința simbolurilor speciale. Acestea au puterea de a schimba complet jocul de bază. Haide să vedem care este impactul lor la Egyptian Fortunes demo!

 • Simbolul Wild – 2x(12,50), 3x(50,00), 4x(500,00), 5x(2500,00) + 2 Jocuri Extra. Acesta înlocuiește toate simbolurile cu excepția celui Bonus. Este prezent pe toate rolele în jocul de bază și pe rolele 2 și 4 în timpul jocurilor gratuite;
 • Simbolul Bonus – este prezent pe rolele 1, 3 și 5. Trei simboluri bonus vor plăti 1x miza totală și vor activa modul de rotiri gratuite, unde vei beneficia de 6 jocuri.

Toate câștigurile din Jocuri Extra se acumulează într-un singur câștig total pe care îl vei primi la terminarea acestora. Acestea plătesc normal, conform tabelului de plăți. De asemenea, în timpul Jocurilor Extra vei putea declanșa și funcția de rotiri gratuite, de care vei putea beneficia după terminarea celei dintâi.

Dacă ești un mare fan al specialelor, avem pentru tine o păcănea foarte generoasă din acest punct de vedere, anume Tales of Darkness: Midnight Heat gratis.

Unde poți juca Egyptian Fortunes online pe bani reali?

După ce vei juca Egyptian Fortunes gratis pe site-ul nostru, suntem siguri că vei fi captivat și că vei dori să joci pe bani reali pentru a te putea bucura pe deplin de tot ce are de oferit această păcănea. În România, Netbet îți oferă această oportunitate, fiind de asemenea și unul dintre cazinourile online de top, care îți poate oferi și numeroase promoții atractive. Că tot veni vorba de acest aspect, poți verifica pe blogul nostru articolul promoții Superbet, de unde poți alege orice ți se pare convenabil.

Concluzii

În încheiere, suntem siguri că Egyptian Fortunes demo ți-a atras atenția și că îți vei dori să îl joci cât mai repede. Lumea Egiptului Antic a reprezentat mereu un punct de atracție așa că nu te lăsa absorbit de aceasta și fii cât mai responsabil în joc. Nu este un clasic ca Book of Ra, dar și Pragmatic Play a depus efort pentru a lansa o păcănea foarte calitativă. Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Wild O Tron 3000
3.7/5 – (3 votes)
EGT
Frog Story
4.1/5 – (44 votes)
NetEnt
Excalibur
4.1/5 – (7 votes)
EGT
Lucky Buzz
3.9/5 – (14 votes)