d-none iframe-link NetEnt producator pacanele
Phantom Curse gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Phantom’s Curse

Producator

NetEnt

Rating

Ai văzut filmul Fantoma de la Operă? Sau măcar ai auzit de acest nume? Credem că răspunsul tău e DA la cel puțin una dintre întrebări. Astăzi vorbim de The Phantom’s Curse gratis, un joc de păcănele NetEnt care te duce instant într-o lume uluitoare. Cum n-a făcut-o niciun slot până acum!

The Phantom’s Curse gratis – adrenalină și câștiguri la superlativ

The Phantom’s Curse gratis este un joc de păcănele ce te surprinde încă de când îl deschizi. Bine, nu e la fel de popular ca Book Of Ra sau Shining Crown. Asta pentru că nu poate fi numit clasic deloc. Tematica lui este inspirată dintr-o capodoperă, cea de care-am zis și în introducere. Poate doar structura de 5 role și 20 de linii de plată să aducă puțin a ceva mai tradițional…

În jocul de păcănele The Phantom’s Curse surprizele se țin lanț. Grafica este, așa cum ne-am obișnuit deja de la alte jocuri NetEnt, impunătoare, modernă, ireproșabilă. Muzica de fundal este și ea la fel, poate chiar fi considerată un joc în sine. Rata de returnare a acestui slot? Ei bine, altă veste minunată. The Phantom’s Curse gratis ne încântă cu un RTP gigantic, de 96,57%. Și are și o volatilitate bună, pentru toate tipurile de jucători.

The Phantom’s Curse online: ce trebuie să știi?

Inspirat dintr-o  poveste la fel de atemporală ca romantismul în sine, slotul îl prezintă pe Phantom, îndrăgostit iremediabil de o tânără cântăreaţă. Povestea The Phantom Curse gratis ajunge la efecte speciale care pot culmina cu zona horror. Însă totul în limitele în care distracţia şi relaxarea să nu dispară. Poţi încerca The Phantom Curse demo pe jocpăcănele.ro – şi te poţi convinge dacă este sau nu ceea ce urmează să îţi prezint în continuare.

The Phantom’s Curse online este un slot video format din 5 rânduri şi 40 de linii fixe de plată. Aduce simboluri Wild, Scatter, 3 simboluri bonus care funcționează și ca Wilds, Free Spins, un joc Bonus și Re-rotiri Sticky Wild. Deci, îți va asigura momente pline de adrenalină!

Simboluri The Phantom’s Curse gratis

Iată ce trebuie să știi despre The Phantom’s Curse gratis!

  • Masca este un simbol wild și poate apărea pe role. Totodată, simbolul Wild poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus.
  • Există 3 tipuri de simboluri bonus stivuite: Fantoma – care apare doar pe tamburul 1, Christina – care apare doar pe tamburul 5 și simbolul Mască –  apare și pe ultimul tambur.
  • Atunci când ai Stacked Phantom și Stacked Christine pe tamburul 1 și 5 simultan, vei declanșa imediat bonusul Pick and Click. Această caracteristică are 2 etape. În etapa 1 îţi alegi trandafiri care vor acorda câștiguri de monede, iar atunci când  treci la un X, veți trece la etapa 2. În etapa a doua, vei alege una dintre  cele 3 oglinzi – care îţi va acorda multiplicatorul pentru monede de câștig de la etapa 1.
  • Slotul este fabulos, deci n-ai cum să nu-l încerci. Pur şi simplu te va cuceri, indiferent dacă eşti un jucător începător sau avansat şi deja cunoscător al mersului unui slot.

Caracteristici şi funcţii slot The Phantom’s Curse demo

Dacă ai Phantom pe tamburul 1 și Măștile pe tamburul 5, vei declanșa automat funcția de re-rotire Phantom Masked. Aici, toate simbolurile bonus Wild și Sticky se vor transforma pe toată durata rotirii. Și vor oferi super câștiguri – de aia The Phantom’s Curse gratis este un joc profitabil, nu doar frumos.

Candelabrul este simbolul Scatter și poate apărea pe mulinetele 1, 3 și 5. Dacă obţii trei dintre ele într-o singură rotire, vei declanșa funcția Bonus Spins. Aici, candelabrul este agățat de frânghii şi așezat lângă cele 5 tambururi cu fiecare frânghie conectată la o anumită bobină. O fantomă mascată pe tamburi va tăia o frânghie și va scoate în evidenţă o frânghie conectată la acea secțiune. Când toate frânghiile sunt tăiate și candelabrul va cădea, funcția se va opri. Bine de ştiut! Funcțiile bonus din jocul de păcănele The Phantom Curse gratis nu pot fi declanșate în timpul acestei funcții – și invers.

Concluzii

Joacă acum The Phantom’s Curse gratis pe Joc Păcănele! Slotul e simplu de jucat, are tematică faină, super funcții și super RTP. Tot de la NetEnt îți mai recomandăm și Archangels: Salvation, Blood Suckers, Dead or Alive etc. După ce te-ai distrat suficient fără bani și ți-ai creat propriile strategii, nu ezita să joci într-un online casino. Majoritatea cazinourilor îți oferă bonusuri faine la înregistrare, cu care să te joci mai mult, gratis, dar pentru câștiguri reale. Succes!

Alte sloturi


Jimi Hendrix
Age of Troy
Warlords Crystals of Power