NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Phantom Curse gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Phantom’s Curse

Producator

NetEnt

Rating

Dacă ai văzut Fantoma de la Operă – sau măcar ţi-a trecut numele acesta pe lângă ureche, atunci trebuie să încerci The phantom curse, slotul NetEnt care te conduce într-o lume uluitoare,a să cum nu a mai făcut-o niciun slot până acum.

Surprizele se ţin lanţ, grafica este, ca de obicei, impunătoare şi ireproşabilă, muzica este un joc în sine, iar slotul te aşteaptă cu un RTP de peste 96%.

The Phantom Curse – slotul magic care îţi oferă adrenalina maximă

Inspirat dintr-o  poveste la fel de atemporală ca romantismul în sine, slotul îl prezintă pe Phantom,îndrăgostit iremediabil de o tânără cântăreaţă. Povestea, transpusa în slot, ajunge la efecte  speciale care pot culmina cu zona horror, însă totul în limitele în care distracţia şi relaxarea să nu dispară. Poţi încerca The phantom curse gratis pe jocpăcănele.ro  – şi te poţi convinge dacă este sau nu ceea ce urmează să îţi prezint în continuare.

Caracteristici şi funcţii slot

The phantom curse este un slot video format din 5 rânduri şi 40 de linii fixe de plată – şi aduce simboluri wild, sălbatice,  Scatter, 3 simboluri bonus care funcționează și ca Wilds, Free Spins, un joc Bonus și Re-rotiri Sticky Wild. Liniile de pariuri plătesc ambele modalități crescând șansa de câștiguri mai mari! Dacă vrei un joc păcănele Netent gratis spectaculos, încearcă The phantom curse pe jocpăcănele.ro.

Simboluri The phantom curse gratis

Masca este un simbol wild și poate apărea pe role. Totodată, simbolul Wild poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus.

Există 3 tipuri de simboluri bonus stivuite: Fantoma – care apare doar pe tamburul 1, Christina – care apare doar pe tamburul 5 și simbolul Mască –  apare și pe ultimul tambur.

Atunci când ai Stacked Phantom și Stacked Christine pe tamburul 1 și 5 simultan, vei declanșa imediat  bonusul Pick and Click. Această caracteristică are 2 etape. În etapa 1 îţi alegi trandafiri care vor acorda câștiguri de monede, iar atunci când  treci la un X, veți trece la etapa 2. În etapa a doua, vei alege una dintre  cele 3 oglinzi – care îţi va acorda multiplicatorul pentru monede  de câștig de la etapa 1. Slotul este fabulos,d deci n-ai cum să nu-l încerci. Pur şi simplu te va cuceri, indiferent dacă eşti un jucător începător sau avansat şi deja cunoscător al mersului unui slot. Pe jocpăcănele.ro poţi experimenta The phantom curse gratis.

Dacă ai Phantom pe tamburul 1 și Măștile pe tamburul 5,  declanșa automat funcția de re-rotire Phantom Masked. Aici, toate simbolurile bonus Wild și Sticky se vor transforma pe toată durata rotirii.

Candelabrul este simbolul Scatter și poate apărea pe mulinetele 1, 3 și 5. Dacă obţii trei dintre ele într-o  singură rotire, vei declanșa funcția Bonus spins. Aici, Candelabrul este agățat de frânghii şi așezat lângă cele 5 tambururi cu fiecare frânghie conectată la o anumită bobină. O fantomă mascată pe tamburi va tăia o frânghie și va scoate în evidenţă o frânghie conectată la acea secțiune. Când toate frânghiile sunt tăiate și candelabrul va cădea, funcția se va opri. Bine de ştiut: Funcțiile bonus nu pot fi declanșate în timpul acestei funcții – și invers.

The phantom curse are un RTP de 96, 57%.

Alte sloturi


Foxin Wins Football Fever
4 of a kind
Legend of the White Snake Lady
Captain Venture
Riches of ra
Plenty on twenty