NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Victorious

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Victorious

Producator

NetEnt

Rating

Victorious este un joc foarte atractiv de pacanele ca la aparate, care ne poartă în lumea Romei antice. Există 243 de linii de plată, care alături de elementele speciale pot aduce câștiguri foarte mari.

Victoriouos este disponibil atât pentru PC, cât și pentru dispozitive mobile precum telefoanele sau tabletele.

Lume interactivă la jocuri pacanele ca la aparate

Jocul este creat de cei de la NetEnt și are o temă foarte captivantă. Vei putea descoperi istoria Romei și profita în același timp de oportunități foarte mari de câștig. Sunetul de fundal este antrenant și te va ține în priză.

Simbolurile din acest joc de pacanele ca la aparate includ cărțile de joc 9, 10, J, Q, K și A, precum și o serie de simboluri mai valoroase. Acestea din urmă includ un împărat, un centurion, un gladiator și o armată de soldați romani.

Grafica este foarte atractivă și reprezintă cu siguranță un atu. Simbolul wild este reprezentat de un vultur auriu. Simbolul scatter este reprezentat de coroanele aurii. Atunci când prinzi cel puțin 3 astfel de simboluri pe ecran, începe runda bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator 3x. Cu cât prinzi mai multe simboluri scatter, cu atât prinzi mai multe rotiri gratuite. Poți câștiga până la 25 de rotiri.

Atunci când reglezi pariurile, vei putea alege între mize de la 0.01 și până la 0.50. Pariul minim pentru o rotire este de 0.25, iar cel maxim este de 125. Premiul cel mai mare al jocului este de 7500 de fise.

Calitatea NetEnt

După cum spuneam și mai sus, jocul este creat de NetEnt. Era de așteptat astfel ca acesta să aibă o grafică avansată și să creeze o experiență plăcută de joc. Victorious este chiar renumit pentru acest aspect. Regulile sunt în același timp foarte simple, iar în partea de jos a ecranului găsești la îndemână butoanele de control pentru reglarea pariurilor, tabela de plată și Start.

Victorious este cu siguranță un joc de pacanele ca la aparate ce nu trebuie ratat.

Încearcă-l și tu gratis chiar aici, direct în pagină! În cazul în care vrei să îl încerci pe miză reală, urmează ofertele din partea dreaptă pentru a te duce direct la casino și revendica un bonus cu rotiri gratuite!

Alte sloturi


Blood Suckers 2
Super Fast Hot Hot
Berryburst MAX
House of Doom
Roulette Advanced
Black Widow