NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Archangels Salvationslot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Archangels: Salvation

Producator

NetEnt

Rating

Netent nu încetează să îşi surprindă jucătorii fideli cu păcănele noi tot mai atrăgătoare. Iar celebrul joc Archangels Salvation nu face excepţie din topul sloturilor cele mai îndrăgite.

Archangels Salvation este un slot cu 6 tambururi şi 100 de linii de plată – disponibil atât pe calculator, dar şi pe tableta şi mobil.

În marea aventură fantastică – în care lupta dintre bine şi rău este una extrem de intensă, protagonistul eşti chiar tu, câştigurile sunt pe măsură încrederii în tine, a mâinii tale norocoase şi a perseverentei. Dacă nu ai experienţa şi eşti la început de drum, dar nu prea ştii cu ce să începi, ai oportunitatea să experimentezi joc Archangels Salvation gratis – pe jocpăcănele.ro.

Joc Archangels Salvation gratis – funcţii, simboluri, caracteristici

Archangels Salvation îşi întâmpină jucătorii cu adrenalina, acţiune, fantezie şi o mulţime de posibilităţi de câştig, toate într-o atmosferă de poveste. Cu un RTP  de 96.08 %, volalitate medie şi rotiri gratuite din plin, slotul te captivează încă de la primul spin.

Dacă e ceva la care NetEnt excelează, atunci acesta e talentul de a transforma poveștile în jocuri  de tip slot.

Primul lucru care îţi va atrage atenţia atunci când începi aş joci Archangels Salvation gratis este grafica spectaculoasă. Portretele impecabil realizate ale demonilor şi îngerilor care îţi vor apărea pe tambururi te anunţa că eşti la doar un spin distanţă de începerea jocului şi obţinerea câştigurilor pe care ţi le doreşti.

Acest slot este primul din istorie care vine cu 100 de linii de pariere. Hai să vedem şi ce funcţii aduce acest joc.

Simbolul 2 × 2 Wild este un bloc simbol al simbolurilor de tip 2 × 2. Simbolurile wild  şi Wildlet singleton sunt generate numai în timpul funcţiilor  Rai și  Iad. Simbolurile Wild au capacitatea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter.

Există şi  2 zone separate de hot spot în , una superioară și una inferioară, acestea activând funcţiile caracteristicile Rai şi Iad. Caracteristicile pot fi activate numai dacă un simbol 2 × 2 wild aterizează în oricare dintre zonele de hot spot. În timpul rotirilor gratuite, zonele de hot spot sunt crescute la 3 rânduri.

Funcția Raiului este activată atunci când un simbol 2×2 sălbatic aterizează total sau parțial în zona de hot spot superioară. Dacă 2 × 2 Wild Land ajunge parțial în zona hot spot, sunt generate 2 stive de simboluri Wild. Dacă simbolul 2 × 2 Wild aterizează complet, sunt generate 4 stive de simboluri Wild.

Funcția iadului este activată atunci când un simbol 2 × 2 sălbatic aterizează complet sau parțial în zona de hot spot inferioară. Numărul simbolurilor Wild singleton generate este fie de 8, fie de 16, în funcție de cum apare  simbolul 2 × 2 Wild:  parțial său complet în zona de hot spot.

În acest joc Archangels Salvation gratis, funcțiile vor fi reactivate dacă un bloc de simboluri de  Wild sau un singur simbol Wild ajunge  din nou în zona hot spot. 3 sau mai multe simboluri Scatter activează Rotiri gratuite. Simbolurile Scatter apar pe rolele 3,4,5 iar  6 simboluri Scatter îţi aduc 10,16,20, respectiv 25 de rotiri gratuite.

Distrează-te și tu la jocuri de păcănele noi pe JocPacanele!

Alte sloturi


Blood Suckers 2
Jungle Spirit
Pearls of India
Razortooth
Moon Princess
Giant’s Gold