Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran nitro circus gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Nitro Circus

Producator

Yggdrasil

Rating

5/5 - 3 voturi

Pasionații de adrenalină și senzații tari se vor distra de minune cu Nitro Circus gratis! În acest joc salturile mari ale motocicletelor îți vor aduce recompense pe măsura riscului. Este un joc spectaculos, cu multe funcții speciale interesante și cu plăți excepționale! Încearcă și tu Nitro Circus slot machine și revino pentru alte jocuri fascinante precum Legend of the White Snake Lady pe Joc Păcănele!

Nitro Circus gratis, un joc plin de adrenalină

Nitro Circus gratis este un slot cu totul și cu totul special datorită tematicii sale și a funcțiilor care sunt strâns legate de săriturile cu motocicleta și alte vehicule. Deși este o activitate care prinde mai mult la americani, nimeni nu poate nega senzațiile tari pe care le creează.

De aceea, Yggdrasil a decis să vină cu Nitro Circus slot machine, un joc la fel de spectaculos precum salturile spectaculoase. Cu grafica sa superbă și cu cele 5 role a câte 4 simboluri fiecare, jocul de păcănele Nitro Circus este ideal pentru jucătorii care doresc mai mult de la sloturi. Simbolurile sunt de mai multe feluri. Cele mai bine plătite sunt piloții, urmați de căști. Mai sunt și alte simboluri, dar despre acestea vom discuta într-o secțiune specială.

Având în vedere funcțiile sale speciale, poate părea un joc nepotrivit pentru începători. Totuși, aceștia se pot acomoda cu păcănelele online în varianta gratis a jocului. Acesta are o rată de plată foarte ridicată, de 97%, fiind unul dintre cei mai mari coeficienți RTP pe care îi poți întâlni la sloturi. Așadar, sunt șanse bune să câștigi bani atunci când vei decide să-l joci cu miză reală.

Nitro Circus slot machine: simboluri și plăți

Simbolurile Nitro Circus gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 25 de linii de plată ale jocului. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare, iar acestea se plătesc după cum urmează:

 • Pilotul pe fundal roșu: până la 500 de credite;
 • Pilotul pe fundal verde: până la 140;
 • Pilotul pe fundal mov: până la 120;
 • Pilotul pe fundal albastru: până la 100;
 • Casca maro: până la 60;
 • Casca verde: până la 50;
 • Casca albastră: până la 40.

Păcănele Nitro Circus: funcții speciale

După cum poți vedea la Nitro Circus gratis, există mai multe funcții și simboluri speciale care cu siguranță îți vor atrage atenția.

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile obișnuite pentru a forma combinații câștigătoare.
 • Simbolul Nitro Bomb: declanșează runde gratuite sau mini-jocul Nitro Blast.
 • Runde gratuite: minim 3 simboluri Nitro Bomb declanșează cel puțin 10 runde gratuite la Nitro Circus slot machine.
 • Nitro Blast: 2 simboluri Nitro Bomb declanșează funcția care îți oferă mai multe recompense.
 • Nitro Jump: atunci când cele 5 role formează cuvântul NITRO, se declanșează Nitro Jump. Îți alegi vehiculul și colectezi diferite recompense: fise, multiplicatori și altele.
 • Colecționarea vehiculelor: le găsești în stânga și adunarea a 5 vehicule de colecție vor declanșa o cursă Nitro Jump.

Nitro Circus gratis: cum joci?

În jocul regulat Nitro Circus gratis, butoanele se găsesc ușor, în partea de jos a ecranului. Poți juca manual sau automat, iar miza se stabilește prin setarea valorii fiselor. În timpul Nitro Jump, trebuie să selectezi vehiculul în funcție de 3 parametri: trucuri, viteză și dimensiune. Toți sunt importanți și decid atât cât de sus ajunge vehiculul, dar și cât de bine aterizează. 

După rundele de încălzire în care poți aduna fise, multiplicatori, combustibil pentru viteză și vehicule de colecție, urmează runda specială. Aici alegi viteza și vei câștiga un multiplicator de o valoare proporțională cu riscul. Pentru a înțelege mai bine, este foarte important să joci Nitro Circus demo, unde poți vedea practic ce trebuie să faci în timpul acestei funcții.

Concluzii

Nitro Circus gratis este un joc unde adrenalina se îmbină cu câștigurile. Există multe metode de plată, astfel că acesta este un joc de care nu ai cum să te plictisești. Jocul de păcănele online Nitro Circus este puțin mai dificil de jucat, dar plățile vor fi pe măsură. De asemenea, pe Joc Păcănele poți învăța mai multe despre păcănele pentru a te descurca excelent la sloturi precum acesta.

Alte sloturi


Dragoness
3.9/5 - 11 voturi
Golden Sevens
4.3/5 - 78 voturi
Rainbow Ryan
5/5 - 3 voturi
Genie Wild
3.4/5 - 16 voturi
Hungry Shark
5/5 - 3 voturi
Rise of Ra
4.1/5 - 28 voturi