...

New Year Happiness

Autor: Andra

Actualizat: 16 iulie 2024

New Year Happiness gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
New Year Happiness gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
19 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.3/5 – (3 votes)
Structură
5×4
Linii de plată
50
RTP
96,46%
Volatilitate
Medie-Mare
Data lansării
Martie 2020
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

New Year Happiness demo este un joc asiatic, frumos colorat, de la Ruby Play. Aici sărbătorești Noul An Chinezesc în mare fel, cu multe simboluri Wild și jackpoturi atractive. Ca grafică, stil și temă ne amintește de Lucky New Year demo, alt joc asiatic pe care ți-l recomandăm.

Pe Joc Păcănele, îți oferim posibilitatea să-l joci gratis. Există și cazinouri care îl au în portofoliu pe bani reali. Este disponibil pe Netbet, una dintre cele mai populare platforme de jocuri de noroc online. Dacă te înscrii, profiți și de bonusuri de bun venit avantajoase.

New Year Happiness demo – aspecte generale

New Year Happiness demo are o structură de 5 role a câte 4 rânduri. Este un joc asiatic, deci are multe elemente grafice specifice. Reușește să ilustreze o frumoasă atmosferă de sărbătoare. Pe fundal, vezi multe lampioane și monede din aur, deci e o capodoperă pe role. 

Ecranul de joc este ca un templu chinezesc, cu acel acoperiș ondulat, atât de cunoscut în toată lumea. Simbolurile sunt și ele din același film: dragoni, medalioane, pești din aur și șobolani din aur. Dar aici, intrăm, se pare, în anul șobolanului, pentru că acesta are cea mai mare plată. Nu e ca în Dragon Reels slot, unde dragonul este vedeta jocului.

New Year Happiness slot – plățile jocului

New Year Happiness demo plătește pe 50 de linii, cu simboluri pe role vecine, de la stânga spre dreapta. Simbolurile cu plată mare sunt șobolanul, dragonul, peștele, lampionul și portofelul. Plăți mai mici sunt aduse de portocale, A, K, Q, J și 10. 

New Year Happiness Ruby Play are o volatilitate medie spre mare, ceea ce face ca plățile să fie puțin imprevizibile. Coeficientul RTP este însă unul excelent, de 96,46%. Asta e de bine! Înseamnă că plățile care se vor arăta vor fi satisfăcătoare, deci e numai bun de jucat și pe bani.

New Year Happiness online – descoperă specialele!

Precum în cazul jocului The Emperor’s Tomb demo, specialele de la New Year Happiness demo îți aduc cele mai bune plăți. Medalioanele din aur fac spectacol, dar mai bine vezi în lista de mai jos. Ți le-am explicat pe toate, ca să nu ai dificultăți în a înțelege cea mai grozavă parte din acest slot.

  • Simbolul Wild: este ilustrat prin medalion și apare oriunde pe ecran. Substituie orice alt simbol standard. După mai multe simboluri Wild acumulate, jocul poate declanșa funcția Super Spin.
  • Super Spin: funcția pune toate aceste simboluri Wild oriunde pe grilă. Poate să suprapună medalioanele, ceea ce face să acorde premii instant. Prima suprapunere înseamnă un premiu de 0,5x miza. A doua este de 1x miza, iar a treia suprapunere este de 5x miza. Ultima, a patra, acordă Wheel Bonus.
  • Wheel Bonus: învârte roata norocului pentru câștigarea unui jackpot. Sunt 4 jackpoturi disponibile. Mini oferă 25x pariul total, Minor este de 50x miza, iar Major este de 200x pariu. Cel mai mare, Grand, oferă 5.000x pariul total.

Cum joci New Year Happiness demo?

Funcțiile de joc ale New Year Happiness demo sunt simple, iar interfața este foarte prietenoasă. Pui pariul dorit cu butoanele – și +. E la fel de ușor să-ți dai seama că butonul de redare rundă este cel cu două săgeți circulare. Dacă ești pe desktop/laptop, folosește și SPACE de pe tastatură, e mai ușor!

Modul rapid se activează din butonul TURBO de pe calculator. Pe smartphone, ai la dispoziție butonul cu o rachetă. Tot pe mobil, accesezi jocul automat dacă ții apăsat pe butonul de spin.

Oricum, cu toate schimbările, jocul de păcănele New Year Happiness este optimizat pentru orice dispozitiv. Ruby Play are numai produse de calitate care oferă o experiență de joc ireproșabilă, indiferent de unde le accesezi.

Concluzii

În New Year Happiness demo dai peste multe simboluri Wild și un joc bonus care oferă jackpoturi frumoase. Tema este și ea interesantă. În ultima vreme, astfel de jocuri de păcănele gratis online, cu design asiatic, sunt extrem de căutate și populare. Iar piața de jocuri de noroc nu duce lipsă de aparate de acest gen. Așadar, joacă New Year Happiness demo și nu ezita să dai câteva săinuri și cu bani! Medalioanele sale plătesc excelent și nu sunt deloc scumpe la vedere. Baftă!

Alte păcănele recomandate

EGT
Knight’s Heart
4.8/5 – (9 votes)
Pragmatic Play
Fury of Odin Megaways
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Ding Dong Christmas Bells
5/5 – (1 vote)
Gamevy
Retro Solitaire
3.4/5 – (61 votes)
Autor
Andra

Editor