Rubyplay producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Egyptian Sun online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Egyptian Sun

Producator

Rubyplay

Rating

3.4/5 - 14 voturi

De-a lungul timpului, mitologia și elementele fantastice au fost mereu folosite ca tematică în multe păcănele. Din punct de vedere vizual, aceste aspecte au adus mereu un spectacol pentru jucători. Astfel, nu-i de mirare că păcănele precum Zeus Rush Fever gratis, sunt destul de populare în acest moment. Ei bine, astăzi îți vom povesti despre jocul ca la aparate Egyptian Sun gratis. Este una dintre producțiile furnizorului Ruby Play.

Îți recomandăm să fii pe fază și să nu ratezi niciun detaliu. Tot ceea ce îți vom prezenta o să te ajute la înțelegerea jocului și la cum să abordezi situația. Vei afla informații foarte valoroase, precum capacitatea de plată sau unde poți juca pe bani reali. La final suntem siguri că Egyptian Sun demo va fi o păcănea pe placul tău și că te va atrage de la primul spin.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,44%5×3243WildRotiri gratuite

Egyptian Sun gratis – informații generale

Poate că ai mai jucat păcănele cu Egipt. Este probabil una dintre cele mai comune teme dintre toate, dar azi avem ceva mai diferit. Egyptian Sun gratis excelează prin oferirea unui joc cu grafică fină, muzică atmosferică și un sentiment real de calitate. Un soare orbitor strălucește în partea de sus a ecranului, iar simbolurile sunt deosebit de bine concepute. Am fost impresionați în special de simbolurile ce oferă plăți mai mari, inclusiv sfinxul și faraonul. Acestea oferă un aer foarte luxos și opulent, specific Egiptului Antic.

Structura este una foarte des întâlnită, Egyptian Sun slot având 5 role și 3 rânduri. Acestor elemente li se adaugă 243 de modalități de plată, care te pot face câștigător. RTP-ul măsoară 96,44%, ceea ce înseamnă că valoarea este peste medie pentru un joc ca la aparate. Volatilitatea este medie, ceea ce favorizează apariția plăților de tot felul, destul de frecvent.

Cum joci Egyptian Sun demo?

Dacă ești un jucător experimentat, îți recomandăm să treci peste acest pasaj al articolului. Însp, dacă ești un jucător mai nou în ale păcănelelor, ar trebui să fii atent. Urmează să îți arătăm pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să joci Egyptian Sun gratis. Hai să vedem care sunt aceștia.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și ai un pic de răbdare ca păcăneaua să se încarce. 
 2. Stabilește valoarea mizei pe care dorești să joci mâna. Aceasta este cuprinsă între 1 și 1000 de credite. 
 3. Apasă pe butonul de spin. Poți folosi și funcțiile de Turbo și Autoplay pentru o experiență mai completă de joc.

Nu-i deloc complicat, vezi? Așa de ușor se pornec absolut toate păcănelele de la noi de pe site. Și mai sunt și gratis!

Egyptian Sun slot – simboluri și plăți

Simbolurile Egyptian Sun gratis reflectă foarte bine tematica abordată. Grafica este și ea la un nivel înalt, ceea ce contribuie la crearea unui cadru de joc foarte plăcut. În cele ce urmează îți vom prezenta cât va plăti fiecare simbol pe o miză de 10 credite. Hai să vedem!

 • Q, K, A – 3x(1,00), 4x(2,00), 5x(4,00); 
 • Brățara, Simbolul lui Ankh – 3x(1,50), 4x(3,00), 5x(6,00); 
 • Scarabeu – 3x(2,00), 4x(5,00), 5x(10,00); 
 • Ochiul lui Horus – 3x(3,00), 4x(7,50), 5x(15,00); 
 • Sfinx – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(20,00); 
 • Regina – 3x(5,00), 4x(15,00), 5x(30,00).

Egyptian Sun gratis – speciale

După cum știi, specialele sunt pe placul tuturor jucătorilor. Specialele sunt cele care contribuie la câștigurile consistente și la o experiența completă de joc. Haideți să vedem care sunt simbolurile speciale ale Egyptian Sun gratis și care sunt proprietățile acestora.

 • Simbolul Wild – este reprezentat de celebrul faraon Tutankhamon. Acesta înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu scopul de a forma combinații câștigătoare. Excepție fac simbolurile Soare Galben, Soare Portocaliu, Soare Roșu, Soare Mov și +1
 • Soare Galben – în timpul jocului de bază, 6 sau mai multe astfel de simboluri activează runda de rotiri Repeat Riches. Fiecare Soare Galben apare cu un premiu pe el, care variază între 0,2x și 50x din miza totală; 
 • Simbolul +1 – oferă o rotire adițională în timpul modului de joc Repeat Riches.
 • Modul Repeat Riches – îți vor fi acordate inițial 5 rotiri gratuite. Simbolurile Soare Galben care au activat această funcție își vor păstra poziția, iar pozițiile rămase vor deveni role individuale. În timpul acestui mod, vor fi prezente și alte simboluri importante, precum Soarele Mov, Soarele Portocaliu și Soarele Roșu.
 • Soarele Mov – conține premii mai mari decât cel galben; 
 • Soarele Portocaliu – conține suma tuturor premiilor Soarelui Galben; 
 • Soarele Roșu – conține suma premiilor Soare Galben, orice premii Soare Portocaliu și Soare Mov, plus orice alte premii Soare Roșu.

Runda bonus se va termina atunci când nu mai rămân rotiri sau când toate pozițiile conțin câte un simbol Soare. Atunci când toate pozițiile vor fi ocupate de aceste simboluri, vei câștiga Jackpotul Faraonului, care valorează 500x pariul total.

Unde joci Egyptian Sun online pe bani reali?

Joc Păcănele îți oferă posibilitatea de a juca Egyptian Sun gratis, oricând dorești și oricât dorești. Așa vei avea suficient timp să te obișnuiești cu tot ce poate oferi acest joc ca la aparate superb. Vei vedea care sunt mecanismele de plată și vei avea posibilitatea să dezvolți strategii eficiente.

Toate aceste lucruri te pot ajuta la jocul pe bani reali. Te poți bucura de Egyptian Sun online cu o miză reală, la Netbet Casino. Este unul dintre cele mai importante cazinouri din România, având la dispoziție o ofertă de păcănele foarte bogată. De asemenea, poți obține câștiguri frumoase și în secțiunile de pariuri sportive Netbet, live cazino sau loto.

Concluzii

În încheiere, sperăm că te vei distra și că vei pune mâna pe câștiguri importante cu Egyptian Sun gratis. Ai o mulțime de speciale, un RTP grozav și multe posibilități de plată. Până la urmă era de așteptat având în vedere că vorbim de un joc marca Ruby Play. Totodată, este foarte important să nu te lași dus de val și să joci responsabil. Îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


Excalibur
4.1/5 - 7 voturi
Feng Li Dragon
4/5 - 7 voturi
Aztec Glory
3.9/5 - 11 voturi
Black Diamond
4.5/5 - 2 voturi
Xmas Magic
4.3/5 - 9 voturi
Sevens High
4.7/5 - 6 voturi