Book of Lords

Book of Lords gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book of Lords gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Speciale
Producător
Amatic
Simboluri Speciale
Wild, Scatter, Expandabil
Linii de plată
10
RTP
96,71%
Funcții
Rotiri gratuite
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

500 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Book of Lords gratis este o altă păcănică super atractivă pe care cei de la Amatic au lansat-o recent pe piață. Elementul central al jocului este reprezentat de universul Egiptului Antic. Nu este prima dată când Amatic aduce în atenția publicului această tematică. Un exemplu concludent este reprezentat de către păcăneaua Eye of Ra free. Suntem siguri că aceste jocuri ca la aparate vor fi pe placul tău!

Book of Lords gratis – un slot cu Egipt avantajos

Tema este cea așteptată pentru un astfel de joc de păcănele, deoarece majoritatea sloturilor vor avea aceeași prezentare a Egiptului Antic. Vezi în Book of Lords gratis Cartea, trei zei diferiți din acea perioadă, o imagine a unei femei arheolog moderne, o femeie Indiana Jones etc. Culoarea auriu este predominantă, ceea ce scoate în evidență opulența Egiptului. Pe lângă asta, până și simbolurile par a fi placate cu aur.

Structura Book of Lords free este formată din 5 role și 3 rânduri. Acestor elemente li se adaugă și 10 linii de plată, gata să îți ofere plăți foarte generoase. RTP-ul sau rata de returnare a păcănelei este de 96,71%. Acest aspect garantează faptul că respectivul procent din suma pariată se va întoarce garantat la tine.

Volatilitatea este situată la nivelul mediu. Astfel, se crează un mediu propice pentru a obține cât mai multe câștiguri, de valori diferite. Toate aceste detalii pe care ți le-am spus fac ca Book of Lords free să fie printre cele mai bune păcănele cu Egipt.

Cum joci Book of Lords demo?

Având în vedere aspectele prezentate mai sus, este foarte important să stabilim și cum poți ajunge să joci Book of Lords gratis. Trebuie să știi că întreg procesul este unul foarte facil și intuitiv. Practic, totul va fi accesibil pentru toți jucătorii, indiferent de experiență. Așadar, hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

  1. Dă click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce. După aceea, este nevoie să apeși pe Continuare, iar rolele vor fi dezvăluite. 
  2. Din acest punct este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci o mână la Book of Lords slot. Aceasta are valori cuprinse între 10 și 500 de credite. 
  3. Odată setată și miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de Spin. De asemenea, poți folosi și funcția de Autoplay pentru a avea mai multă cursivitate.

Book of Lords slot – simboluri și plăți

Undeva mai sus în acest articol am menționat că tematica principală din jocul de păcănele Book of Lords gratis este lumea Egiptului Antic. Așadar, ne putem da seama care va fi sfera din care vor face parte simbolurile. Să nu mai pierdem timpul și să vedem care sunt acestea și cum vor plăti dacă vei juca pe o miză de 50 de credite!

  • 10, J, Q – 3x(25,00), 4x(125,00), 5x(500,00); 
  • K, A – 3x(25,00), 4x(200,00), 5x(750,00); 
  • Anubis, Bastet – 2x(25,00), 3x(125,00), 4x(500,00), 5x(3750,00); 
  • Khnum – 2x(25,00), 3x(200,00), 4x(2000,00), 5x(10.000,00).

Păcănele Book of Lords gratis – speciale

Iată-ne ajunși la una dintre cele mai importante secțiuni din acest review! În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt principalele speciale ale slotului Book of Lords gratis. Vei descoperi ce beneficii îți vor aduce acestea și cum îți pot îmbunătăți experiența de joc. Să nu mai pierdem vremea și să vedem!

  • Simbol Scatter (Carte) – 3x(100,00), 4x(1000,00), 5x(10.000,00). Pe lângă aceste plăți, 3, 4 sau 5 simboluri Scatter care apar oriunde pe role îți vor aduce 10 rotiri gratuite. 
  • Simbol Wild – De asemenea, simbolul Scatter joacă și rolul de Wild în Book of Lords gratis. Înlocuiește toate simbolurile de pe role, atunci când se pot forma combinații câștigătoare. 
  • Simbol Expandabil – La începutul rundei de rotiri gratuite va fi selectat absolut aleatoriu un simbol expandabil. Acesta va plăti conform tabelului de plăți, pe toate liniile de plată active. Runda bonus se va termina atunci când nu vei mai avea disponibile free spins.

Unde poți juca Book of Lords online pe bani reali?

Book of Lords gratis pe Joc Păcănele prezintă numeroase avantaje. Printre acestea se numără faptul că te poți familiariza cu toate particularitățile jocului. De asemenea, poți dezvolta și anumite strategii eficiente. Ei bine, această păcănea este disponibilă și pentru jocul pe bani reali!

Printre cazinourile din România care îți oferă șansa să joci Book of Lords slot pe o miză reală, se numără Netbet și Baumbet. Ambele sunt cazinouri extrem de populare la noi în țară. De asemenea, ambele sunt licențiate la ONJN. Acest fapt este un garant al serviciilor de foarte bună calitate. Alegerea va fi doar a ta într-un final, dar poți să ai certitudinea că joci în siguranță și că nu ai timp să te plictisești.

Concluzii

În final, putem afirma că Amatic nu a dezamăgit nici cu jocul online de păcănele Book of Lords gratis. Este o creație cu o estetică foarte bună și cu capacitate de plată extraordinară. Dacă vrei să încerci un alt joc casino cu Egipt pe care noi ne-a cucerit, îți recomandăm și Egyptian Sun free de la Rubyplay. Noi îți dorim mult noroc și la cât mai multe premii!

Alte păcănele recomandate

Yggdrasil
Valley of the Gods
3.5/5 – (12 votes)
NetEnt
Vikings
4.5/5 – (14 votes)
Pragmatic Play
Curse of the Werewolf Megaways
4.1/5 – (7 votes)
Stakelogic
Celtic Spirit Deluxe
3.1/5 – (12 votes)