...

Lovely Lady

Autor: Diana

Actualizat: 6 decembrie 2023

Lovely Lady online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lovely Lady online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (8 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
10
RTP
96%
Funcții
Rotiri gratuite
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

Dacă îți plac păcănelele clasice, ai venit în locul potrivit. Astăzi îți vom prezenta un produs al celor de la Amatic, care vine cu numeroase elemente retro. Acestea variază de la vizual la auditiv, așa că totul va fi la superlativ. Suntem siguri că vei fi atras de toate aceste elemente simple, deoarece vor avea un impact considerabil. Însă, cel mai important va fi să testezi pe propria piele. Cu siguranță n-ai să regreți.

În acest articol îți vom prezenta păcăneaua Lovely Lady gratis. Elementul central este reprezentat de o domnișoară superbă, care îți va purta noroc pe tot parcursul jocului. Noi te sfătuim să nu te stresezi prea tare. Cel mai important este să te distrezi și să te simți bine învârtind rolele unui produs foarte atractiv. De asemenea, îți recomandăm să fii cât mai atent pe parcursul articolului. O să afli detalii extrem de importante legate de plăți și funcții speciale, dar și multe altele.

Lovely Lady gratis – informații generale

Dintr-un anumit punct de vedere Lovely Lady gratis este ca orice altă păcănea. Ne referim la faptul că la fel ca la alte jocuri este nevoie de combinații de 3, 4 sau 5 simboluri pentru a obține premii în bani. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că anumite simboluri pot plăti și atunci când formează combinații de două. Plățile în acest caz, nu vor fi impresionante, dar cu toate acestea reprezintă un avantaj ce trebuie luat în considerare.

Un alt aspect demn de menționat, este că există și o variantă de Crăciun a acestei păcănele. Este tot un produs marca Amatic, și anume Lovely Lady X-Mas gratis. Te sfătuim să îi oferi o șansă pentru că suntem siguri că nu vei regreta!

Structura Lovely Lady demo este și aceasta una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri. Acestea sunt însoțite de 10 linii de plată foarte generoase, gata să îți ofere premii considerabile. RTP-ul sau rata de returnare a păcănelei, măsoară 96%. Putem spune că este o valoare peste medie, ce poate aduce un plus. Volatilitatea este la un nivel mediu, acest aspect favorizând atât plățile mici și medii, dar și pe cele mari.

Cum joci Lovely Lady free?

Lovely Lady gratis este o păcănea care merită jucată în mod cert. Sunt numeroase elemente care te pot atrage, așa că n-ar trebui să te simți vinovat în vreun fel. Acestea fiind spuse, hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a juca această păcănea.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă câteva secunde până ce jocul se încarcă. 
 2. Alege valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 10 și 500 de credite. 
 3. Dă click pe butonul de Start și distracția va începe. Poți folosi funcțiile de Gamble și Autoplay pentru o experiență și mai completă.

Lovely Lady slot – simboluri și plăți

După cum bine știi, simbolurile au un rol foarte important atunci când ne referim la păcănele. Lovely Lady gratis nu face excepție, așadar ne vom axa în această parte a articolului pe capacitatea lor de plată. În cele ce urmează, vei afla cât plătește fiecare simbol, pe o miză de 100 de credite.

 • 9 – 2x(20,00), 3x(50,00), 4x(250,00), 5x(1000,00); 
 • 10, J, Q – 3x(50,00), 4x(250,00), 5x(1000,00); 
 • K, A – 3x(100,00), 4x(500,00), 5x(1250,00); 
 • Potcoavă, Trifoi cu 4 foi – 3x(150,00), 4x(750,00), 5x(2500,00);
 • Pușculiță – 3x(200,00), 4x(1000,00), 5x(4000,00); 
 • Gărgărița, Ciupercă – 2x(20,00), 3x(250,00), 4x(1250,00), 5x(7500,00); 
 • Lovely Lady – 2x(100,00), 3x(2500,00); 4x(25.000,00), 5x(90.000,00).

Lovely Lady gratis – speciale

După numele păcănelei, ne putem da seama că există ceva funcții speciale care îți pot rotunji serios balanța contului. Dacă te atrag rotirile gratuite, suntem siguri că Lovely Lady gratis va fi pe placul tău. Așadar, fii pe fază, deoarece îți vom prezenta cele două simboluri speciale ale acestui joc.

 • Lovely Lady – ceva mai sus ai văzut capacitatea de plată a acestui simbol. Trebuie să știi totuși că simbolul Lovely Lady are și rolul de Wild, înlocuind toate celelalte simboluri de pe role, cu excepția Scatter-ului, în vederea creării de combinații câștigătoare. 
 • Simbolul Scatter – 2x(200,00), 3x(500,00), 4x(2000,00), 5x(50.000,00). Pe lângă acest potențial de plată, Scatter-ul îți poate oferi și 15 rotiri gratuite, dacă va apărea pe role în număr de 3, 4 sau 5.

Unde poți juca Lovely Lady online pe bani reali?

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a juca păcănelele tale preferate oricând dorești și oricât dorești. Cel mai important aspect este că o poți face gratis, fără nicio presiune. Așadar, vei avea Lovely Lady gratis la discreție. Ai suficient timp să te obișnuiești cu toate particularitățile, iar astfel nu vei mai avea nicio necunoscută legată joc.

Evident, din acest punct jocul pe bani reali poate suna ca o variantă bună pentru tine. Tocmai de aceea, poți face acest lucru la Netbet, unul dintre cele mai populare cazinouri din România. Te poți bucura de păcănele de toate felurile. Ai la dispoziție păcănele clasice, păcănele cu speciale, păcănele cu șeptari, dar și multe altele. Cel mai important este doar să ai timp de această distracție!

Concluzii

În încheierea acestui articol, sperăm că vei obține cele mai tari câștiguri la slot Lovely Lady online. Este o păcănea care are toate atuurile pentru a te cuceri, așa că n-ar trebui să dai greș. Avem în credere că o să-ți placă, mai ales pentru că e un joc de la Amatic, iar asta înseamnă calitate. Noi îți dorim mult noroc și la cât mai multe premii!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Reel Rush
4/5 – (3 votes)
Rubyplay
Macau Beauties
3.7/5 – (9 votes)
Playson
Book of Gold: Classic
3.8/5 – (13 votes)
iSoftBet
Raging Reindeer
3.7/5 – (16 votes)
Autor