Rubyplay producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Christmas Fortune online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Christmas Fortune

Producator

Rubyplay

Rating

3.8/5 - 9 voturi

Iată-ne ajunși în luna cadourilor! Lumea întreagă se îmbracă într-o nouă haină, iar totul se învârte în jurul Crăciunului. Așadar și lumea jocurilor de noroc se adaptează, iar astfel vei vedea numeroase promoții sau jocuri tematice. În acest articol îți vom prezenta păcăneaua Christmas Fortune gratis.

Încă de la început vei fi întâmpinat de o atmosferă veselă, evidențiată prin muzică. Practic, întreg cadrul va fi unul propice pentru o experiență de joc extraordinară. Dacă dorești să descoperi și alte jocuri ca la aparate inspirate din magia Crăciunului, ai ocazia să încerci și Santa’s Stack gratis pe site-ul nostru.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,49%5×350Simbolul JackpotJackpot Mania

Christmas Fortune gratis – informații generale

Structura Christmas Fortune gratis este una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri. Acestea sunt acompaniate de 50 de linii de plată foarte darnice. RTP-ul este la un nivel peste medie, având valoarea de 96,49%. Acesta este un alt aspect care contribuie la potențialul bun de plată al păcănelei. Volatilitatea este medie, această valoare fiind foarte potrivită pentru un joc cât mai liniștit și lipsit de prea multe fluctuații.

Crăciunul este un moment potrivit pentru o mulțime de lucruri: cadouri sub brad, seri cu familia și o serie de păcănele tematice de la dezvoltatori care profită de sezon. Ruby Play a adus pe piață Christmas Fortune gratis, un joc standard, care are o capacitate de plată foarte bună. Păcăneaua este plasată într-un tărâm al minunilor, unde iarna predomină, întreg cadrul fiind unul perfect.

Păcăneaua online Christmas Fortune demo are un design foarte simplu, cu mecanici de joc ușoare și foarte intuitive. Producătorul nu a depășit cu adevărat limitele din punct de vedere vizual, jocul arătând ca majoritatea celorlalte titluri cu tematică de Crăciun, cum ar fi Xmas Magic gratis. Chiar și așa, nu putem spune că este un lucru neapărat rău. Mai exact, menirea acestor jocuri ca la aparate este să fie jucate în acest sezon festiv.

Cum joci Christmas Fortune demo?

Pentru a juca Christmas Fortune gratis este nevoie să urmezi câțiva pași foarte simpli și ușor de reținut. Îți garantăm că întreg procesul va fi unul foarte rapid. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce este de făcut pentru a ajunge să dai Spin la această păcănea!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca interfața jocului Christmas Fortune slot să se încarce. 
  2. După aceea, este nevoie să selectezi miza pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 1 și 150 de credite. 
  3. După ce ai setat și miza, mai rămâne doar să apeși pe butonul de Spin, iar distracția va începe. De asemenea, poți folosi și funcția de Autoplay, dacă dorești să te relaxezi și să te bucuri de spectacolul rolelor.

Christmas Fortune free – simboluri și plăți

După cum știi, simbolurile au rolul de a scoate în evidență tematica unei păcănele. De asemenea, prin intermediul acestora poți vedea cu exactitate și capacitatea de plată. Așadar, în cele ce urmează îți vom prezenta care sunt simbolurile Christmas Fortune gratis. Totodată, vei vedea și cât vor plăti acestea dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

  • 10, J, Q – 3x(0,50), 4x(1,50), 5x(4,00); 
  • K, A – 3x(0,50), 4x(2,00), 5x(5,00); 
  • Tobă, Trenuleț de jucărie – 3x(1,00), 4x(3,00), 5x(10,00); 
  • Cutii de cadouri, Ren – 3x(1,50), 4x(5,00), 5x(15,00).

Christmas Fortune gratis – speciale

În acest segment al articolului îți vom prezenta principalele funcții speciale are slotului Christmas Fortune gratis. Așadar, există o rundă bonus principală și aceasta este Jackpot Mania. Din păcate, nu există nicio funcție propriu-zisă de rotiri gratuite.

Revenind la caracteristica prezentată, aceasta poate fi declanșată atunci când 6 sau mai multe simboluri Jackpot apar pe role, în orice poziție. Aceste simboluri sunt regăsite sub forma unor globuri de brad. Inițial îți vor fi acordate 3 respinuri. Dacă în timpul acestor respinuri va mai apărea încă un simbol Jackpot pe rolele Christmas Fortune demo, atunci numărul acestora va fi resetat la 3.

Jackpot Mania se încheie atunci când nu mai rămân respinuri sau când toate simbolurile de pe role sunt Jackpot. Toate premiile din această rundă îți vor fi acordate și se vor adăuga balanței contului tău. Dacă toate simbolurile de pe ecranul Christmas Fortune gratis vor fi Jackpot, atunci îți va fi oferit premiul GRAND. La o miză de 10 credite, acesta valorează 50.000.

Unde poți juca Christmas Fortune online pe bani reali?

Christmas Fortune gratis are avantajele sale certe, întrucât te poți familiariza cu tot ce are de oferit în versiunea lui demo. Pe lângă asta, poți dezvolta anumite strategii eficiente, care te pot ajuta să fii câștigător. Următorul nivel este reprezentat de jocul pe bani reali.

La noi în țară această ocazie îți este oferită de Netbet, unul dintre cazinourile de top din România. Vei găsi o ofertă de păcănele extrem de bogată, având posibilitatea să te bucuri de mii de jocuri ca la aparate. Per total, suntem siguri că te vei distra și că vei obține câștiguri.

Concluzii

De final, păcăneaua Christmas Fortune gratis de la Ruby Play este una clasică, ce îți permite să te bucuri de distracție chiar dacă nu ai cine știe ce experiență. Funcția de Jackpot este cea mai atractivă la ea, însă și simbolurile de bază plătesc bine, deci poți lua câștiguri frumoase.

Și că tot se apropie Crăciunul, iată alte trei păcănele gratis pe care le poți testa tot azi!

Echipa Joc Păcănele îți urează Crăciun Fericit! Te așteptăm la noi pe site și în zilele ce urmează, deoarece vom adăuga noi jocuri, toate în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Știm că este super să ai multe opțiuni gratis de distracție!

Alte sloturi


Street Racer
2.6/5 - 8 voturi
Luck Ness The Slot Game
3.7/5 - 6 voturi
La Fiesta
3.8/5 - 10 voturi
Wish Upon a Jackpot
4.5/5 - 6 voturi
Combat Masters
4/5 - 7 voturi
Football Mania Deluxe
3.6/5 - 9 voturi