NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mythic Maiden

Producator

NetEnt

Rating

4.7/5 - 3 voturi

Fanii poveștilor horror vor fi încântați de jocul de păcănele Mythic Maiden gratis! Acest joc cu vrăjitorie și magie neagră îți aduce distracție și câștiguri nesperate! Citește Mythic Maiden slot review pe Joc Păcănele și încearcă și tu varianta demo a jocului! Experiența oferită de Mythic Maiden slot este una de top din toate punctele de vedere! Află mai multe și despre strategii la jocuri de păcănele pentru a te juca precum un veteran!

De asemenea, vorbim despre un joc foarte bine optimizat pentru dispozitivele mobile, iar astfel ai posibilitatea de a juca oriunde și oricând îți dorești.

Păcănele Mythic Maiden gratis, un joc cu riscuri și câștiguri pe măsură

Atmosfera sinistră a jocului de păcănele Mythic Maiden gratis este greu de egalat. Acțiunea se desfășoară într-o mansardă bântuită, plină cu diferite obiecte pe care nu prea ai vrea să le atingi. Muzica din Mythic Maiden face parte din același registru, oferind o experiență înfricoșătoare în totalitate. Pentru o altă experiență înfricoșătoare vei mai putea încerca și Black Hawk Deluxe demo tot la noi pe site.

Simbolurile la Mythic Maiden slot sunt care mai de care mai sinistre. Vei găsi o mască înfricoșătoare, un craniu care pare de cimpanzeu, o carte și un cufăr. Putem doar să ghicim ce se află în acel cufăr! Mai poți găsi păianjeni și simboluri clasice de cărți de joc. Dar chiar și acestea sunt stilizate, ilustrând lumânări.

Mythic Maiden demo are o structură clasică de 3 rânduri și 5 role. Este creat de NetEnt, un furnizor de jocuri de noroc de talie mondială. Cu această păcănea compania s-a autodepășit, venind cu un joc cu totul și cu totul special. Vei observa că, la jocul de păcănele Mythic Maiden gratis, câștigurile sunt mari. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,6%.

Păcănele online Mythic Maiden: simboluri și plăți

După cum am menționat mai sus, vorbim despre o păcănea cu o tematică horror, fapt ce o face foarte atractivă pentru jucătorii de toate felurile. Tematica în cauză este foarte bine scoasă în evidență de numeroase simboluri care redau foarte bine atmosfera ce trebuie transmisă, printre acestea numărându-se un craniu, un păianjen, dar și o mască voodoo. Un alt joc de păcănele cu o tematică horror bine redată prin intermediul simbolurilor este chiar Dracula gratis.

Întorcându-ne la simbolurile din jocul de păcănele Mythic Maiden gratis, acestea plătesc de la stânga la dreapta. Jocul are 30 de linii de plată și simbolurile aduc următoarele câștiguri:

 • Masca Voodoo: până la 20.000 de fise. Se plătește și când apare de 2 ori;
 • Craniul: până la 10.000;
 • Cartea: până la 5.000;
 • Păianjenul: până la 2.000;
 • Cufărul: până la 1.500;
 • A: până la 1.250;
 • K: până la 1.000;
 • Q: până la 900;
 • J: până la 800;
 • 10: până la 700.

Mythic Maiden slot: funcții speciale

Un asemenea joc precum păcănele Mythic Maiden gratis nu avea cum să ducă lipsă de funcții speciale inedite. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: reprezentat de luna plină. Înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Câștigurile de pe linie se plătesc cu multiplicator x3.
 • Simbolul Scatter: poate apărea oriunde pe rolelele Mythic Maiden gratis. Minim 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite. Cu 3 simboluri ai 10 runde, 4 simboluri – 15 runde și 5 simboluri – 30 de runde.
 • Runde gratuite: în timpul acestora, Fecioara de Fier care se află în partea din dreapta se deschide. Fiecare rotire are un multiplicator până la x10 sau până la 2 rotiri gratuite suplimentare. Se adună cu multiplicatorii de la Wild. Funcția se poate redeclanșa în timpul rotirilor gratuite.

Păcănele Mythic Maiden gratis: cum joci?

La fel ca orice alt produs NetEnt din această categorie, jocul de păcănele Mythic Maiden gratis este simplu. Butoanele se află în partea de jos. În centru se găsește butonul de spin, ilustrat prin două săgeți circulare. În stânga lui, se găsește butonul de joc automat. Setează numărul de runde dorite și unele condiții pentru a opri seria de rotiri în caz de pierdere sau câștig.

Miza se poate seta prin stabilirea nivelului de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fisei. Pentru mai multe informații despre jocul de păcănele Mythic Maiden gratis, apasă butonul „i”. Dacă dorești să consulți reguli suplimentare găsești, sub acesta, butonul „?”.

Concluzii

La păcănele Mythic Maiden gratis vei avea parte de senzații tari și de distracție cât cuprinde. Mythic Maiden slot oferă o experiență de top în jocuri de noroc online, una la care vei dori să te întorci. Pe Joc Păcănele poți face oricând asta, dar poți trece și la nivelul următor, încercându-l pe bani reali. Explorează gama de păcănele Fortuna Casino pentru a te bucura din plin de tot ce au aceste jocuri de oferit! Cu toate acestea, noi te sfătuim să joci cât mai responsabil și îți urăm mult noroc!

Alte sloturi


Jewel Box
4.5/5 - 4 voturi
Dice Rush
3.3/5 - 15 voturi
Hot Shots
4.3/5 - 7 voturi
Big Five
4.5/5 - 8 voturi
El Paso Gold
3.5/5 - 21 voturi
Viking Smash
4.5/5 - 11 voturi