NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Mythic-Maiden

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mythic Maiden

Producator

NetEnt

Rating

Mythic Maiden este unul dintre cele mai atractive jocuri ca la pacanele noi de pe site. Acest joc este format din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Jocul face parte din cele cu tematică horror și este cu adevărat înfricoșător. Câștigurile generoase se află într-o mansardă bântuită. Ai curaj să urci acolo și să le prinzi?

Mythic Maiden se numără printre acele jocuri ca la păcănele care au simboluri Wild, Multiplicatori și Free Spins. Simbolurile Wild înlocuiesc toate simbolurile cu excepția simbolurilor Scatter și pot de asemenea să tripleze câștigurile de pe o linie de plată care conține simboluri Wild. Simbolul wild este reprezentat de un craniu, în ce simbolul scatter este reprezentat de o aură colorată. Printre simboluri se mai numără păianjeni înfricoșători, cutii prăfuite, cărți misterioase, lumânări arse și multe altele. Pe fundal putem zări un sarcofag de mumie și aceeași atmosferă horror.

Multiplicatori și rotiri gratuite

3 sau mai multe simboluri Scatter activează funcția Free Spins. În timpul acesteia putem beneficia de până la 30 de rotiri gratuite. 3 simboluri scatter aduc 10 rotiri gratuite, 4 aduc 15, iar 5 aduc 30. În timpul rotirilor gratuite putem câștiga multiplicatori de până la 10x și premii surpriză oferite aleatoriu. Să tot joci așa jocuri ca la pacanele! Câștigurile sunt mai mult decât atractive și adaugă jocului o miză cu totul specială.

Pariurile sunt foarte maleabile în Mythic Maiden. Meniul permite reglarea pariurilor pe până la 30 de linii de plată. Există de asemenea 10 niveluri de pariere și valori de monede între 0.01 și 0.50. Avem parte astfel de jocuri ca la pacanele potrivite atât pentru cei cu bugete mari, cât și pentru cei cu bugete mai mici la dispoziție.

Operă de artă NetEnt

Mythic Maiden este un joc creat de cei de la NetEnt, așa că ne putem aștepta din start la o grafică foarte realistă, plină de detalii. NetEnt este producătorul cu jocurile cele mai captivante și totodată cele mai profitabile. Se știe că jocurile NetEnt au o rată de profit ce ajunge până la 98%, ceea ce le face extrem de atractive.

Mythic Maiden este doar un exemplu de măiestrie a suedezilor de la NetEnt. Cu o poveste captivantă, simboluri wild, scatter și multiplicatori și efecte speciale, jocul este cu totul și cu totul special. Joacă-l și tu gratis la noi pe site, ori pe bani reali în cazinourile partenere!

Alte sloturi


Pandamania
Dark Queen
Holmes and the Stolen Stones
Shooting Stars
Moon Princess
Football Star