Mystery Drop PopWins

mystery drop popwins slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
mystery drop popwins slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
50 de oameni joacă acum
Categorie
Fructe, Speciale
Producător
Stakelogic
Simboluri
Șeptari, Cireșe, Stele
Structură
5X6
Linii de plată
15.552
RTP
95,59%
Volatilitate
Ridicată
Data lansării
Iulie 2021
logo casino slotv
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratis

4.2/5 – (4 votes)

Mystery Drop PopWins gratis este un aparat spectaculos, unde câștigurile apar de peste tot. Pe Joc Păcănele, poți să joci versiunea demo a acestui joc alert. În caz că vrei să-ți faci o imagine de ansamblu despre acest titlu, citește recenzia noastră! Tema clasică a jocului este combinată cu funcții speciale inedite. Fructele și șeptarii generează câștiguri frumoase pe structura aflată într-o continuă schimbare. Dacă ești fan aparate clasice, avem mai multe păcănele cu lămâi demo, asemănătoare cu acesta. Aruncă o privire în topul nostru!

Păcănele Mystery Drop PopWins gratis – cum funcționează?

Mystery Drop PopWins gratis are un mod foarte interesant de funcționare. Structura de bază este de 5 coloane a câte 3 rânduri fiecare. Totuși, un câștig pe direcțiile de plată duce la creșterea coloanelor. O coloană poate avea până la 6 simboluri. 

Atunci când un simbol face parte dintr-o combinație câștigătoare, acesta dispare. În locul lui, jocul generează încă două poziții pentru noi simboluri. Și acestea, la rândul lor, pot face parte din combinații câștigătoare, iar procesul se reia. Limita fiind de 6, Mystery Drop PopWins free nu are multe diviziuni de acest fel.

Simbolurile sunt mai multe fructe, completate de numere de cărți de joc. De asemenea, jocul are stele și clopoței. Alt joc similar pe care ți-l recomandăm este 5 Juggle Fruits slot. Este o păcănea marca EGT, deci știi că-i vorba de calitate.

Cum te joci Mystery Drop PopWins online?

Ca să te joci Mystery Drop PopWins gratis, nu trebuie decât să setezi miza și să pornești runda. Stabilirea pariului dorit se face cu butoanele – și +. Apoi, apasă butonul mare de spin. Dacă joci de pe laptop sau desktop, ai posibilitatea să folosești și tasta SPACE pentru redarea rundei.

Ca orice alt joc de păcănele Stakelogic, și acesta este optimizat pentru mobil. Butoanele sunt dispuse în alt mod, dar ai toate funcțiile la vedere. Cu butonul mai mic din stânga (cu două săgeți circulare), ai la dispoziție și modul turbo pentru rotiri rapide. Totodată, poți să intri în funcția de joc automat cu butonul reprezentat printr-o săgeată circulară. Îl pornești și doar admiri cum se învârt rolele.

Mystery Drop PopWins slot – simboluri și plăți

Mystery Drop PopWins gratis plătește pe 486 de direcții, atunci când are structura de 5X3. În jocul de bază, pentru structura maximă de 5X6, are 15.552 direcții. Jocul plătește în ambele sensuri, la cel puțin 3 simboluri de același fel pe role alăturate. Simbolurile câștigătoare dispar, iar locul lor este luat de câte 2 simboluri. Acestea. la rândul lor, pot genera alte combinații câștigătoare. Vezi mai jos cât generează fiecare simbol al aparatului! plătește 

 • Șeptarii: plătesc până la 40 de fise;
 • Stelele: plătesc până la 30 de fise;
 • Clopoțeii: plătesc până la 25 de fise;
 • Strugurii și Prunele: plătesc până la 20 de fise;
 • Lămâile și Cireșele: plătesc până la 12,5 fise;
 • A, K și Q: plătesc până la 8 de fise;
 • J, 10 și 9: plătesc până la 6 de fise.

Coeficientul RTP al acestui slot Mystery Drop PopWins demo este de 95,59%. Jocul poate să aducă plăți de până la 50.000 x pariul plasat. Dacă stai să te gândești, este o rată de returnare mai mult decât suficientă. Sunt multe păcănele populare cu RTP mai mic decât acesta. Ceea ce contează cu adevărat este să-ți placă jocul.

Mystery Drop PopWins gratis – caracteristici speciale

La Mystery Drop PopWins gratis te bucuri de câteva speciale specifice producătorului. Nu sunt cele mai spectaculoase, dar sunt bine primite. Până la urmă, e vorba de un slot clasic, așa că nu ar trebui să avem pretenții. Asta e frumusețea unui joc simplu și nu înseamnă că nu avem parte de câteva runde gratuite. Iată ce te așteaptă!

 • Funcția Gamble: păcănelele Stakelogic au un mini-joc de risc în care joci câștigul unei runde la cărți. Ghicește culoarea pentru dublarea plății sau ghicește suita pentru un un multiplicator de câștig 4x.
 • Rotiri gratuite: primești 5 runde gratuite. Funcția se declanșează atunci când toate cele 5 role au câte 6 simboluri. Fiecare nouă plată la rotiri gratuite crește multiplicatorul de câștig cu 1x. Grila jocului este de 6×5 și poate deveni maxim 9×5. În timpul secvenței, poți primi rotiri gratuite suplimentare.
 • Gamble Drop: înainte de începerea secvenței de rotiri gratuite, poți juca un mini-joc Gamble. Alege una dintre cele 3 poziții pentru bilă și vezi unde cade. Acesta îți permite să suplimentezi numărul de runde. Numărul maxim este 16. Totodată, nu uita că acesta este un joc de risc, adică poți pierde rundele bonus.
 • Super Stake: dublează-ți miza pentru șanse mai bune de declanșare a secvenței de rotiri gratuite. Dacă este activ în timpul secvenței de runde gratuite, cu 3 simboluri Scatter primești 5 spinuri suplimentare.

Concluzii

Mystery Drop PopWins gratis este un joc simplu, dar spectaculos care poate plăti în ambele direcții. Aici, câștigurile pot apărea oricând și oricum. Ai parte și de rotiri gratuite cu multiplicatori și cu numeroase direcții de plată. Încearcă-l gratis ca să te familiarizezi cu modul de joc inedit. Testează apoi alte jocuri tari, precum păcănele Hot Chance. Iar dacă te-au convins, vezi că le găsești în colecția de păcănele SlotV. Îți poți face cont, iei bonusul de bun venit și te distrezi cât ai chef. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Los Muertos
4/5 – (13 votes)
Stakelogic
Big 5 Jungle Jackpot
4.5/5 – (13 votes)
Pragmatic Play
Wild Spells
3/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Hercules and Pegasus
4/5 – (9 votes)