Novomatic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran hot chance gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hot Chance

Producator

Novomatic

Rating

3.8/5 - 15 voturi

Acum poți încerca jocul de păcănele cu fructe Hot Chance gratis! Așadar, fanii jocurilor clasice mai au un motiv de bucurie la Joc Păcănele! Bucură-te de experiența vintage oferită de acest joc palpitant și avantajos, apoi revino pentru mai multă distracție! Aici te așteaptă o colecție bogată de păcănele clasice gratis pe care merită să le explorezi! Dar, până atunci, citește textul nostru care îți prezintă tot ce trebuie să știi despre Hot Chance slot! Vom discuta despre simboluri, plăți și funcții speciale.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,17% 3×3 5 777, BAR Gamble, Multiplicator

Păcănele cu fructe Hot Chance gratis, un joc simplu cu plată excelentă

Dacă dorești să retrăiești experiența aparatelor de pe vremuri, atunci apelează la jocul de păcănele cu fructe Hot Chance gratis! Cu o grafică simplă, dar demnă de un aparat vintage, Hot Chance online ta va captiva.

Are structura tradițională de 3 role a câte 3 simboluri fiecare. Simbolurile Hot Chance demo sunt cele pe care le cunoști. Poți câștiga de la foarte bine-n sus cu seria de fructe: lămâi, cireșe, prune și portocale. De asemenea, vei mai întâlni și alte simboluri celebre din lumea păcănelelor: șeptari, steluțe, X și BAR.

Creatorul jocului este Novomatic, o companie cunoscută tocmai pentru imprevizibilitatea sa. Știe să-și surprindă jucătorii cu cele mai diverse jocuri și nu se teme să vină și cu aparate clasice. Totuși, după cum vei vedea, Hot Chance slot are o funcție specială care îl face să iasă în evidență. Rata de câștig teoretic este bună, de 95,17%. Este un aparat pe care merită să-l joci și pe bani reali.

Hot Chance Novomatic: simboluri și plăți

Simbolurile la jocul de păcănele cu fructe Hot Chance gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 5 linii de plată, dar poți modifica numărul până la o singură linie. Simbolurile aduc următoarele valori:

  • Șeptari: până la 7,500 de credite;
  • Stele: până la 2,000;
  • BAR: până la 600;
  • Prune, Portocale, Lămâi și Cireșe: până la 400.

Acestea sunt valorile maxime, pentru pariul total maxim, de 50 de credite. Totuși, poți vedea că multiplicatorii de câștig la Hot Chance online sunt excelenți. Sunt de la 8x în cazul fructelor la 150x pentru șeptari.

Hot Chance demo: funcții speciale

În afară de plățile excelente pe linii, jocul de păcănele cu fructe Hot Chance gratis are și funcții speciale. Acestea sunt:

  • Funcția Gamble: după fiecare câștig, se activează funcția Gamble (de dublaje). Este opțională. Dacă alegi să o joci, trebuie să ghicești culoarea cărții care va fi aleasă la întâmplare dintr-un pachet. Dacă reușești, câștigul rundei va fi dublat. Dacă nu, vei pierde tot câștigul rundei.
  • Funcția Hot Chance: se activează atunci când toate pozițiile sunt ocupate de aceleași fructe. Ți se poate multiplica câștigul de 8 ori.

Hot Chance slot nu are simboluri speciale, precum Wild și Scatter. Așadar, se bazează foarte mult pe plățile liniilor și pe cele două funcții speciale de mai sus.

Păcănele cu fructe Hot Chance gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele cu fructe Hot Chance gratis este ideal pentru jucătorii noi. Toate butoanele necesare se află în partea de jos. În stânga găsești butonul de meniu, care conține câteva setări generale și secțiunea de plăți și informații. 

Mai în dreapta găsești butoanele de setare pariu. Acestea devin butonul funcției Gamble în runda câștigătoare. La mijloc vei găsi creditul și câștigul din ultima rundă. În partea din dreapta, se află butonul de pariu maxim, iar ultimele două butoane sunt pentru start joc. Poți juca automat sau manual.

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Hot Chance gratis este ceea ce trebuie pentru o experiență de top la aparate. Funcționează în cel mai simplu mod posibil, iar ritmul alert al câștigurilor te va convinge să-l încerci cu miză adevărată. Dacă păcănelele cu fructe precum Hot Chance Novomatic sunt preferatele tale, avem o surpriză pentru tine! Pe Joc Păcănele te poți bucura de o colecție foarte mare de astfel de jocuri. Unul dintre cele mai îndrăgite din acest gen este Jolly Fruits gratis.

Alte sloturi


Book of Secrets
4.2/5 - 8 voturi
Flowers
4.3/5 - 7 voturi
Rich World 
4.1/5 - 12 voturi
Merlin and the Ice Queen Morgana
3.9/5 - 9 voturi
Relic Hunters and the Book of Faith
3.9/5 - 8 voturi
Goddess Rising
5/5 - 4 voturi