NextGen producator pacanele

333 Rotiri Gratuite la 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
ecran merlins money burst gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Merlins Money Burst

Producator

NextGen

Rating

4.6/5 - 5 voturi

Jocul de păcănele Merlin’s Money Burst este produs NextGen Gaming și îl prezintă într-un mod inedit pe popularul personaj Merlin. Este un joc destul de simplu, cu 5 role și 60 de linii de plată, are o temă magică cu simboluri speciale și mai multe caracteristici bonus. Pentru a te obișnui cu regulile jocului, poți încerca Merlins Money Burst gratis la noi pe site. Însă, dacă îți dorești să joci pe bani reali, poți profita și un bonus la înregistrare casino online. Acest aspect este important pentru a fi sigur că ai pornit din start cu un număr mare de avantaje.

Merlins Money Burst gratis, un joc de păcănele cu o structură aparte

Merlins Money Burst gratis are 3 caracteristici bonus care oferă rotiri gratuite, simboluri Wild și simboluri speciale. Cu o pădure magică pe fundal, jocul are o poziție a rolelor de 2-2-4-4-4. Atunci când simbolurile potrivite aterizează în cele patru poziții de pe rolele unu și doi, se declanșează caracteristica Merlin’s Held Respins.

Coloana sonoră a jocului de păcănele Merlins Money Burst ne oferă și ea o doză de mister, ce trebuie musai rezolvat. Subiectul principal este vrăjitorul care se află într-o pădure fermecată presărată cu flori de cristal. Merlin este simbolul Wild, poate cel mai valoros simbol. Poate aduce câștiguri de 50x valoarea pariului plasat și înlocuiește, pentru extra victorii, toate simbolurile de plată obișnuite.

Simbolul Scatter din păcănelele online Merlins Money Burst este reprezentat de un cristal roșu, ținut în gheara unui dragon. Acesta apare doar pe rolele trei, patru și cinci. O caracteristică importantă la acest joc de păcănele este RTP-ul avantajos, de 95,75%. Acesta pune Merlins Money Burst gratis pe primele locuri atunci când vine vorba de câștiguri.

Păcănele Merlins Money Burst: tot ce trebuie să știi

Jocul de păcănele Merlins Money Burst gratis are o funcție Super Bet cu multiplicator de până la 10x. Poți activa diferite niveluri atunci când apare simbolul Merlin. Sunt disponibili multiplicatori între 2x și 10x, pentru a te ajuta să obții câștiguri impresionante. Funcția Merlin’s Wild Respins este declanșată atunci când apar simboluri potrivite pe primele două role și împrăștie pe ultimele trei. În timpul acestui bonus vei primi 10 rotiri.

În cazul în care primești trei simboluri Scatter, vei declanșa 10 rotiri gratuite. În timpul acestora, Merlin va transforma simbolurile obișnuite în simboluri Wild. Poți, de asemenea, să declanșezi din nou acest bonus pentru încă 10 rotiri gratuite. În plus, poți declanșa și bonusul Merlin’s Wild Respins.

De asemenea, folosind funcția SuperBet la jocul de păcănele Merlins Money Burst vei alege dintr-un set de pariuri suplimentare cu multiplicatori. Acest lucru este folosit atunci când apare simbolul Wild Merlin.

Iată care sunt nivelurile de pariere disponibile!

  • Nivel x2 – multiplicator de 2x;
  • Nivel x4 – multiplicator de 4x;
  • Nivel x6 – multiplicator de 6x;
  • Nivel x8 – multiplicator de 8x;
  • Nivel x10 – multiplicator de 10x.

Există 3 funcții incluse în Merlin’s Money Burst. Prima și cea mai frecvent întâlnită este Merlin’s Held Respins care transformă aleatoriu simboluri obișnuite în simboluri Wild. Cea de-a doua este caracteristica Merlin’s Free Games care oferă 10 rotiri gratuite. Iar ultima este Merlin’s Wild Spins, denumită „dublu bonus”.

Cum joci Merlins Money Burst gratis pe Joc Păcănele?

Cel mai bun mod de a te familiariza cu Merlins Money Burst gratis este să îl joci pe Joc Păcănele. Modul de joc este relativ simplu, însă este important să înțelegi regulile și să afli când apar caracteristicile speciale.

Există 60 de linii de plată în jocul de păcănele Merlins Money Burst, iar jucătorii pot paria între 0,30 și 75 de monede pe rotire. Cu toate acestea, dacă doriți să activați Super Bet, pariurile variază de la 3 monede la 300 de monede. Există, de asemenea, o funcție de redare automată pentru până la 100 de rotiri. Câștigurile sunt acordate pentru trei până la cinci simboluri potrivite pe o linie, de la stânga la dreapta. În Meniu vei găsi toate informațiile referitoare la acest joc de păcănele, vei putea să selectezi miza dorită. Tot din Meniu poți regla volumul și calitatea graficii.

Concluzie

Fie că îți dorești să joci Merlins Money Burst gratis sau pe bani reali, distracția va fi garantată. Pe Joc Păcănele te poți distra cu Merlins Money Burst și multe alte titluri cunoscute, fără a fi necesar să îți creezi un cont nou. Pe de altă parte, dacă te simți pregătit să beneficiezi de câștiguri reale, joacă Merlins Money Burst într-un cazino online. Sunt multe oferte cu rotiri gratuite de care poți profita – cercetează, alege, rotește și câștigă pe bune!

Alte sloturi


Inca Gold II
4.4/5 - 8 voturi
Roulette Fazi
4.1/5 - 16 voturi
Secrets of Atlantis
5/5 - 1 voturi
Chicken Drop
4.1/5 - 10 voturi
La Fiesta
3.8/5 - 10 voturi
Mighty Africa
5/5 - 4 voturi