Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran mega burning wins gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mega Burning Wins

Producator

Playson

Rating

3.9/5 - 15 voturi

Mega Burning Wins gratis este unul dintre jocurile noastre preferate de la Playson. Acesta a reușit o combinație ingenioasă între simplitate, avantaje și tematică. Deși majoritatea jocurilor din zilele noastre au 5 role, Mega Burning Wins online este la fel de distractiv și cu 3. Poate ți se par puține 3 role, dar ai 27 de linii de plată. Când adaugi și funcțiile speciale, vei afla că acest joc nu este numai distractiv, dar și avantajos.

La noi poți juca fără să faci vreun depozit în bani reali, ceea ce înseamnă că nici nu riști nimic. Dacă ești în căutare de un plus de adrenalină, atunci trebuie să știi că vei găsi acest joc de păcănele 77777 și în cadrul cazinoului online Netbet. Iar pentru că veștile bune nu se termină aici, ei îți oferă și mai multe bonusuri. Poți afla totul despre astfel de oferte și multe altele în recenzia Netbet!

Mega Burning Wins gratis, păcănele cu fructe, șeptari și speciale

După cum am menționat și în introducere, Mega Burning Wins gratis nu este unul din preferatele noastre doar pentru avantaje. Pe lângă numeroasele modalități de câștig și RTP-ul mare de 96,84%, jocul beneficiază și de o grafică surprinzătoare. Deși fructele și șeptarii sunt elemente la fel de vechi ca jocurile de păcănele, Mega Burning Wins online oferă o perspectivă nouă. Pentru început, fiecare simbol este reprezentat de două sau mai multe elemente. Astfel, ecranul nu pare niciodată gol, dar execuția lor nu este nici aglomerată.

Culorile folosite în Mega Burning Wins gratis sunt vibrante, dar fără a obosi. S-ar putea spune că unele dintre simboluri reamintesc de fructele proaspăt culese într-o zi însorită de vară. Grafica din jocul de păcănele Mega Burning Wins nu este doar fidelă realității, ci câteodată reprezintă un ideal. Micile detalii precum stropii de rouă sau reflecțiile razelor de lumină formează o imagine de ansamblu impresionantă. Acest lucru nu este valabil doar pentru fructe, dar și pentru celelalte simboluri. De exemplu, șeptarii arată ca un premiu sclipitor, de parcă ar fi făcut din aur. Playson nu oferă informații legate de componența simbolului, dar știm cu siguranță că este unul dintre cele mai bine plătite.

Păcănele Mega Burning Wins – simboluri și plăți

Simbolurile din Mega Burning Wins gratis sunt foarte frumos reprezentate grafic, după cum am discutat și mai sus. Dar, pe lângă aspectul deosebit, ele au și un număr de credite asociat. Am pregătit mai jos o listă cu fiecare simbol și plata lui:

  • Simbolul Wild: până la 3,000 de credite;
  • Simbolul 777, roșu și auriu: până la 3,000 de credite;
  • Simbolurile BAR și clopoțel: până la 1,000 de credite;
  • Simbolurile pepene și struguri: până la 400 de credite;
  • Simbolurile portocală, prună și cireșe: până la 200 de credite.

Nu uita că plata asociată fiecărui simbol diferă în funcție de mai mulți factori. Miza, numărul de simboluri din combinație și numărul de linii de plată ce conțin o combinație câștigătoare sunt câțiva dintre factori. 

Mega Burning Wins – caracteristici speciale

Odată ce am parcurs grafica și simbolurile din jocul de păcănele 777 Mega Burning Wins gratis, a venit timpul funcțiilor speciale. Acestea sunt reprezentate de două simboluri suplimentare, pe lângă cele tradiționale. În această secțiune vom trece prin fiecare, prezentând toate informațiile necesare. 

Simbolul Wild este unul din itemii cu cea mai mare plată, de 3,000 de credite. Este la fel de avantajos în acest departament ca șeptarii, dar are și o caracteristică specială. Dacă poate forma o combinație câștigătoare, acest simbol va înlocui orice alt simbol, inclusiv Scatter.

Simbolul Scatter beneficiază de plată independent de liniile de plată. Funcția specială a acestui simbol este activarea roții bonus. Acest lucru se poate face printr-o combinație de simboluri Wild și Scatter. Odată activată roata bonus, poți câștiga de la 2,000 la 10,000 de credite. 

Cum joci Mega Burning Wins gratis?

Acum că știi totul despre structura jocului Mega Burning Wins gratis, trebuie să afli cum îl joci și care sunt butoanele de control. În primă fază, jocul este pornit prin apăsarea butonului „Joacă Gratis”, din mijlocul ecranului. 

După încărcare (poate dura câteva secunde), ești aproape gata. În partea de jos a ecranului vei găsi butoanele de control. De la stânga la dreapta, acestea sunt: butonul „Info”, afișajul „Credite”, afișajul „Miză”, butoanele de reglare a pariului, butonul „Max”, și butonul „Spin”. Pentru a da start rotirii, va fi nevoie să apeși „Spin”. Dar, înainte de asta, este necesar să setezi un pariu. Poți face asta din butoanele de reglare sau din butonul „Max”. Pariul curent va fi afișat în secțiunea „Miză”. 

Concluzii

În final, dacă ai citit descrierea jocului Mega Burning Wins gratis, ești pregătit de joc. Acum că știi structura, plata fiecărui simbol, modul de joc și funcțiile speciale, tot ce rămâne de făcut este să te familiarizezi cu jocul. Iar dacă ajungi în punctul în care vrei să încerci astfel de jocuri pariind bani reali, ți-ar fi de folos un bonus de bun venit. Mai multe despre astfel de oferte poți afla din pagina noastră de bonusuri cu depunere casino.

Alte sloturi


Goddess Rising
5/5 - 4 voturi
Emoji Planet
5/5 - 2 voturi
Theseus Rises
3.3/5 - 9 voturi
Eastern Gold Deluxe
4.7/5 - 4 voturi
Stellar Ways
5/5 - 2 voturi
Aldo’s Journey
4.8/5 - 5 voturi