Pragmatic Play producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere și Fără Rulaj

Prinde Oferta Betano
Madame Destiny gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Madame Destiny

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.9/5 - 7 voturi

Madame Destiny gratis este un joc plin de mister care te va captiva de la primele rotiri! Află-ți soarta și pornește într-o nouă aventură pe Joc Păcănele! Aici îl poți testa gratis și poți citi câte ceva despre joc! Distracția cu păcănele care au această tematică nu se oprește la Madame Destiny online! Îți recomandăm și Curse of the Werewolf demo pentru o experiență incitantă!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,5% 5×3 10 Wild, Scatter Wild, Runde Gratuite, Multiplicatori

Păcănele Madame Destiny gratis – cum joci?

La Madame Destiny gratis te vei distra cu siguranță, fără a întâmpina probleme când vine vorba de control. Modul de joc este construit să fie simplu, iar de aceea are o interfață foarte intuitivă. Este ideal pentru orice nivel de experiență datorită funcțiilor sale intuitive. 

În josul ecranului se află toate butoanele de care ai nevoie. În partea din dreapta, se găsesc grupate butoanele pentru pornirea rundelor, rotiri automate și setare a mizei. Cu butonul de spin, reprezentat prin două săgeți circulare, poți porni rundele în mod manual. Dacă dorești să joci automat slotul Madame Destiny online, este nevoie să setezi câte runde vrei să joci și câteva condiții. Acestea se referă la oprirea seriei de runde la pierderi și câștiguri.

Te vei folosi de butoanele „-” și „+” pentru a alege numărul de credite sau fise pe care vrei să-l pui la bătaie. Acesta se poate face în mai multe moduri. Poți seta atât monedele per linie, cât și valoarea fiselor. Iar dacă preferi lucrurile mai simple, poți seta direct pariul total. Miza în jocul de păcănele Madame Destiny free poate varia de la 10 fise, cea mai mică valoare, la 100 de fise.

În partea din stânga, poți găsi câteva informații despre joc, precum tabelul cu simboluri și plăți. Sunt afișate și creditul și pariul tău. Poți schimba din valuta folosită în fise sau invers. Simplitatea jocului de păcănele mistice Madame Destiny demo se vede și la structură. Dispune de 5 role pe verticală și 3 rânduri pe orizontală. Vei întâlni astfel de structuri la mai toate jocurile de succes din lumea păcănelelor.

Iar, la capitolul câștiguri, jocul stă excelent. Madam Destiny RTP, adică procentul teoretic de fonduri care se întorc la jucător, este de 96,5%, una peste media jocurilor din categorie.

Despre Madame Destiny online de la Pragmatic Play

Jocul de păcănele online Madame Destiny gratis te va fascina de la prima vedere. Grafica este spectaculoasă și te teleportează în lumea misterioasă a Doamnei Destinului. Ca simboluri, vei găsi animale mitice și alte elemente reprezentative.

Dezvoltatorul jocului este Pragmatic Play. Acest furnizor de talie mondială este cunoscut pentru temele inedite abordate. Mai este cunoscut și pentru funcții speciale extrem de profitabile, precum runde bonus și multiplicatori.

Simbolurile din slotul Madame Destiny online free îți pot aduce câștiguri așa cum nu ai sperat. Acestea se plătesc din stânga în dreapta, pe cele 10 linii de plată. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a considera runda una câștigătoare, deci, pentru ca jucătorul să primească recompense. Valorile acestora sunt următoarele:

  • Bufnița și Pisica: până la 7.500 de fise. Vor plăti și când apar doar 2 simboluri;
  • Vasul cu poțiune în formă de inimă: până la 4.000;
  • Lumânările și Cărțile de tarot: până la 2.500;
  • A și K: până la 1.250;
  • Q, J, 10 și 9: până la 1.000. 9 se plătește și când apare de 2 ori.

Plățile de mai sus sunt pentru mizele maxime și pentru 5 simboluri pe linia de plată. 

Slot Madame Destiny gratis – speciale

Madame Destiny gratis îți pune în față și câteva speciale. Acum, dacă ele sunt în calea destinului tău sau nu, doar tu poți afla. Ce știm cu siguranță este că ele îți vor aduce câștiguri imense atunci când apar. Află cum, mai exact, de mai jos:

  • Simbolul Wild: este ilustrat chiar prin Doamna Destinului. Înlocuiește toate simbolurile, dar fără Scatter. Toate combinațiile câștigătoare care au un simbol Wild în componență au multiplicator 2x. Se poate plăti până la 90.000 de fise.
  • Simbolul Scatter: este un glob de cristal, în care Doamna citește destinele. 3 sau mai multe simboluri de acest tip dau 15 runde gratuite. Se plătește oriunde, iar suma maximă pe care o poate genera este de 50.000 de fise.
  • Runde gratuite: în timpul rundelor bonus, funcția se poate redeclanșa. Nu există limită a numărului de reactivări. Toate câștigurile au un multiplicator 3x. Un simbol Wild într-o combinație câștigătoare aduce în continuare un multiplicator 2x, la fel ca în timpul rundelor standard.

Joacă Madame Destiny online pe mobil!

Jocul pe mobil al Madame Destiny gratis este cu siguranță cea mai bună experiență. Nu ești legat de un dispozitiv mare precum laptopul. Ecranul jocului se poate încadra fără probleme într-un display mai mic și păstrează toate funcționalitățile jocului.

Jocul de păcănele mistice Destiny Madame demo poate fi jucat din orice browser, experiența fiind aceeași – una perfectă! Îți recomandăm să începi călătoria chiar acum și să vezi ce surprize îți rezervă destinul. E cert că în acest joc de aparate online plățile sunt foarte bune, ai văzut și anterior. 

Concluzii

Slotul Madame Destiny gratis este genul de păcănea ce îți aduce multă satisfacție. Are tot ce trebuie: temă inedită, mod de joc simplu și rată de plată excelentă. Dacă acestea nu te-au convins să-l joci pe bani reali, rundele gratuite și multiplicatorii o vor face! Pe Joc Păcănele, mai poți încerca și alte jocuri, precum Baron Samedi gratis. Este un al slot captivant, la fel de distractiv, dar și mai misterios!

Alte sloturi


Lucha Maniacs
4/5 - 4 voturi
Wild West Gold
3.7/5 - 7 voturi
Lady of fortune
4.4/5 - 5 voturi
100 Cats
4/5 - 65 voturi
Frozen Gems
4/5 - 4 voturi
Phoenix Fortune
3.2/5 - 13 voturi