Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
los muertos gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Los Muertos

Producator

Wazdan

Rating

4/5 - 13 voturi

Vrei să încerci aceste păcănele Los Muertos gratis, dar nu știi despre ce e vorba? Ei bine, sunt niște jocuri ca la aparate online create de Wazdan, cu o tematică extra colorată. Aceasta te duce instant cu gândul la sărbătoarea celebrată de mexicani, cu același nume. Vei avea parte de o aventură printre spirite de care, cu siguranță, te vei bucura la fel cum se bucură și mexicanii în cadrul acestei festivități.

Dacă vrei să încerci o altă păcănea care te va duce în lumea latină, atunci îți recomandăm La Fiesta free. Sau poate vrei să joci și Grim Muerto slot de la Play N Go! Vei găsi mai multe păcănele gratis cu această tematică la noi, pe Joc Păcănele. Dar până atunci, hai să vedem care e treaba cu slotul Los Muertos demo!
RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,29% 5×4 40 Wild, Scatter Runde gratuite

Păcănele Los Muertos gratis – cum joci?

Mai toate păcănelele de la Wazdan sunt simplu de jucat. Deci, dacă vrei să te bucuri de aventura din jocul de păcănele Los Muertos gratis, trebuie să ții cont doar de câteva lucruri!

 • Dă click pe ”Joacă gratis” și așteaptă câteva minute să se încarce slotul Los Muertos free. 
 • Poți juca și de pe calculator, și de pe telefon sau tabletă. E optimizat pentru toate device-urile.
 • Majoritatea butoanelor se află în josul paginii. Cele din dreapta sunt butoanele de: Play, Autoplay, Speed și Volatility. 
 • În mijloc vei găsi o casetă cu ”+” și ”-” la capete de unde poți seta pariurile în Los Muertos gratis. Poți pune mize de la 0.20 credite la 100. 
 • În stânga vei avea butoanele de: Informații, Meniu, Sunet și Regulile Jocului, plus o mică casetă cu suma pe care o deții. 

Acum că știi ce reprezintă fiecare, este foarte ușor să joci slotul Los Muertos gratis. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să setezi miza și să dai click pe Play pentru a porni în aventura înfricoșătoare.

Păcănele Los Muertos online – unde joci pe bani reali?

Poți juca aceste păcănele Los Muertos gratis chiar la noi pe site! Iar dacă ai chef de alte păcănele colorate demo, poți arunca un ochi tot pe Joc Păcănele. Vei găsi o gamă variată, de unde poți alege sloturile tale preferate.

Pentru a juca Los Muertos online pe bani trebuie să joci la un cazino. Asta pentru că varianta afișată pe această pagină este demo, deci câștigurile sunt fictive și nu pot fi scoase. Știi unde poți juca multe păcănele Wazdan pe bani adevărați? La Netbet!

Netbet este unul dintre cele mai bune cazinouri din online. Are foarte multă experiență pe piață, iar asta se vede în tot ce oferă. Pe platforma operatorului vei găsi o sumedenie de jocuri, și nu doar păcănele. Apoi, ai parte de servicii de calitate, 100% sigure – cazinoul are licența ONJN, deci este un loc de încredere. Dacă nu ai cont la Netbet, poți lua un bonus bun de bun venit foarte bun. Ai atât o opțiune la depunere, cât și una fără depozit, la verificarea contului!

Despre păcănele Los Muertos gratis

Aceste păcănele Los Muertos gratis sunt în cascadă, fiind bazate pe 5 role, 4 rânduri și  40 de linii de plată. Jocul are un RTP foarte bun, de 96.29%. Producătorul acestui slot, după cum am spus și mai sus, este nimeni altul decât Wazdan. Acesta a reușit să reprezinte perfect sărbătoarea mexicană prin cimitirul înfricoșător unde te vei juca cu diferite simboluri specifice. Pe lângă asta, vei fi acompaniat de două personaje mascate conform tradiției.

Când vine vorba de Los Muertos slot free, toate câștigurile sunt plătite pentru combinații ale aceluiași simbol de pe linia activă, de la stânga la dreapta. De asemenea, pe linia activă se plătește numai câștigul cel mai mare. Iar pentru fiecare joc nou început va trebui să plasezi o nouă miză. Acest slot vine cu funcția de Rotiri Gratuite și simboluri Gigant. Dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu!

Simboluri în jocul Los Muertos demo

Jocul de păcănele Los Muertos gratis vine atât cu simboluri de bază, cât și cu mai multe simboluri speciale. Dar până vom vorbi despre acelea, hai să vedem care sunt principalele și cât plătesc ele!

 • 10, J, Q, K: până la 0.20 credite;
 • A: până la 0.45;
 • Craniul verde: până la 0.65;
 • Craniul mov: până la 1.10;
 • Craniul albastru: până la 2.20;
 • Craniul galben: până la 3.30.

Acestea sunt simbolurile de bază cu care te vei distra în Los Muertos free, la miza minimă de 0.20 credite. Sunt reprezentative tematicii, colorate și ușor de observat. Îți vor aduce câștiguri uimitoare, la care nu te aștepți. Dar să știi că nu te aștepți nici la simbolurile speciale despre care îți vom spune imediat!

Păcănele Los Muertos gratis – speciale

Bineînțeles, jocul de păcănele Los Muertos gratis are câteva simboluri speciale surprinzătoare. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Simbolurile gigant: oricare simbol din Los Muertos demo poate deveni gigant. În jocul principal aceste simboluri gigant pot fi un bloc de simboluri 2×2 sau 3×3, care poate apărea oriunde pe role și poate fi afișat complet sau parțial. În Rotirile Gratuite singurele simboluri gigant sunt Bonus Gigant, Wild Gigant și versiunile 3×3 ale simbolurilor de bază ce plătesc cel mai mult. 
 • Simbolul Wild Gigant: reprezentat de o poză cu personajul masculin din acest joc, este un bloc de simboluri 3×3 care poate apărea numai în Rotirile Gratuite pe cele 3 linii mijlocii. Acesta înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția lui Bonus Gigant. 
 • Bonusul Gigant: reprezentat de personajul feminin din Los Muertos gratis. Apare în jocul principal, dar și în Rotirile Gratuite. Este un bloc de simboluri 3×3 și poate apărea oriunde pe role. Dacă tot simbolul sau o parte din el apare după o rotire, atunci se transformă în Bonus Slot. 
 • Funcția Bonus Slot: partea din simbolul Bonus Gigant care apare pe role după o rotire se transformă în 3, 6 sau 9 simboluri Bonus Slot individuale, care se vor roti tot individual. În jocul principal, această funcție conține Rotiri Gratuite și 2 simboluri Trandafir diferite. Acești trandafiri sunt multiplicatori ai mizei actuale (Trandafir roșu x1, Trandafir roz x3, Trandafir alb x5). În Rotirile Gratuite, funcția Bonus Slot conține doar simbolurile Rotire Gratuită și Trandafir roșu. 
 • Rotirile gratuite: 3 simboluri Rotiri Gratuite vor acorda 6 Rotiri Gratuite. Iar pentru fiecare simbol Rotire Gratuită suplimentar se acordă 1 Rotire Gratuită suplimentară. Rotirile se joacă la aceeași valoare a trandafirului ca runda care a activat funcția. 

Concluzie

În concluzie, aceste păcănele Los Muertos gratis sunt excelente prin grafica, tematica și simbolurile lor și nu merită ratate. Dacă vrei să încerci un slot cu o tematică asemănătoare, cu cranii, poți încerca la noi pe site și Pumpkin Smash demo fără înregistrare, pentru a-ți continua aventura în același stil. Spor la jucat!

Alte sloturi


100 Cats
4/5 - 65 voturi
Lost Relics
4.4/5 - 5 voturi
3 Fruits Win
4.1/5 - 187 voturi
Lucky Dragons
4/5 - 28 voturi
Holmes and the Stolen Stones
3.5/5 - 4 voturi
Combat Masters
4/5 - 7 voturi