Play'n Go producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc grim muerto gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Grim Muerto

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 7 voturi

Grim Muerto este unul dintre cele mai distractive jocuri cu păcănele pe care le vei găsi la Play n Go. Chiar dacă are la bază așa numita ”zi a morților”, în cadrul slotului este o adevărată sărbătoare, iar cei 4 instrumentiști deja au început distracția și te așteaptă și pe tine să te alături. Grim Muerto este un joc de păcănele cu o tematică unică, ce abordează celebra sărbătoare mexicană, ce este renumit nu doar pentru distracția pe care ți-o oferă, ci și pentru câștigurile pe care le oferă. Dacă vrei și tu să încerci Grim Muerto gratis, o poți face pe Jocpăcănele! Să înceapă distracția!

Grim Muerto gratis, unul dintre cele mai distractive și inovatice jocuri cu păcănele

Grim Muerto gratis este un joc pe care trebuie neapărat să îl încerci, mai ales dacă îți plac jocurile cu tematică, cu o poveste intensă, cu sunete și animații care să te transpună pe tărâmuri magice. Grafica jocului este una spectaculoasă și te duce cu gândul la atmosfera din Mexic și la trupele de Mariachi.

Decorațiunile viu colorate din cadrul jocului, ecranul de joc construit cu mare atenție la detalii și muzica tradițională plasează Grim Muerto în topul celor mai animate și inovative jocuri cu păcănele de la Play n Go. Ecranul de joc este unul încărcat și viu colorat, însă acest lucru nu ar trebui să te descurajeze pentru că interfața este una intuitivă, fiind potrivit atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei începători.

Joc Grim Muerto demo – RTP de 96.51% și 20 linii de plată

În momentul în care alegi să testezi un joc de păcănele nou, ar fi bine să arunci un ochi asupra payout-ului și a liniilor de plată. Cu cât rata de plată este mai mare, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari din start pentru că avantajul casei este mai mic. Cu cât joci cu mai multe linii de plată, cu atât șansele de câștig vor fi mai mari pentru că vei avea mai multe combinații câștigătoare.

Grim Muerto slot este un joc de păcănele cu o rată de plată ce se situează peste media pieței, de 96.51%, și are 20 linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că întotdeauna vei juca cu toate liniile de plată. Dacă vrei să vezi cum ar arăta câștigurile tale, poți juca Grim Muerto gratis, cu bani virtuali.

Grim Muerto gratis – cum se joacă?

Pregătit de distracție? Pentru că Grim Muerto este unul dintre acele jocuri cu păcănele ce te vor face să cânți și să dansezi pe măsură ce rolele se învârt. Nu ai nevoie de prea multă experiență pentru a juca Grim Muerto pentru că toate butoanele sunt evidențiate foarte clar și tot ce trebuie tu să faci este să setezi pariul dorit și să apeși pe butonul ”Rotire” din partea de jos, dreapta, a ecranului.

Dacă vrei să nu faci acest lucru manual, poți oricând să activezi funcția de ”Joc automat” și rolele să se învârtă automat până când le oprești tu sau ți se termină bugetul. Play n Go s-a gândit și la cei care iubesc pariurile mai riscante și a amplasat în partea de joc un buton de ”Pariu maxim” pe care îl poți apăsa dacă vrei să joci cu miza maximă, însă noi încurajăm mereu jucătorii să joace responsabil și să se bucure de experiența pe care acest Grim Muerto demo o oferă.

Dacă vrei să vezi exact ce simboluri sunt în joc și cum se plătesc, poți să consulți tabelul de câștiguri, situat în partea dreapta a ecranului de joc. Acestea sunt singurele lucruri pe care trebuie să le știi în momentul în care te apuci să rotești rolele la acest joc de păcănele, restul le vei deprinde pe parcurs.

Păcănele Grim Muerto online – simboluri și plăți

Grim Muerto gratis are simboluri speciale, tematice, cum ar fi cei 4 instrumentaliști, o chitară, o carte sau o lumânare, care se plătesc foarte bine sau care îți aduc alte beneficii. Există și alte simboluri, cum ar fi cărțile de joc, care însă plătesc mai puțin. Iată câteva exemple de simboluri și plăți:

  • Mariachi cu chitară: 5 simboluri îți aduc 700 monede
  • Mariachi cu trompetă: 5 simboluri îți aduc 500 monede
  • Mariachi cu vioară: 5 simboluri îți aduc 400 monede
  • Mariachi cu acordeon: 5 simboluri îți aduc 350 monede

Simbolul Joker, reprezentat în joc de chitară, se plătește cel mai bine, 5 simboluri identice îți aduc 1.000 monede. Simbolurile cu cărți de joc se plătesc mai puțin, însă tot îți pot aduce câștiguri mari. Spre exemplu: la 5 simboluri identice de ”A”, ”K” sau ”Q”, vei primi 100 monede, în timp ce 5 simboluri identice de ”J” sau ”10” îți aduc 75 monede. Poți analiza și tu informațiile despre simboluri și plăți în tabelul de câștiguri.

Distractiv, nu? Uite încă 3 păcănele destul de asemănătoare cu acesta:

Grim Muerto gratis – caracteristici speciale

Spuneam mai devreme că Grim Muerto gratis se numără printre acele jocuri cu păcănele ce plătesc bine, iar acest lucru se datorează în mare parte caracteristicilor speciale. Chitara joacă rolul simbolului wild și înlocuiește restul simbolurilor în momentul în care este necesar, pentru a forma alte combinații câștigătoare.

Atunci când simbolul wild apare pe o anumită rolă, acesta se extinde și acoperă restul simbolurilor, în afară de cel scatter, aducându-ți mai multe câștiguri. Simbolul scatter este ilustrat în joc de carte și îți oferă acces la runda bonus sau speciala cu rotiri gratuite atunci când apare de minim 3 ori pe role.

Indiferent de poziția pe role, primești instant 10 rotiri gratuite, iar unul dintre cei 4 membri ai trupei de Mariachi se transformă în simbol extra wild pentru a forma alte combinații câștigătoare. Această rundă bonus îți poate aduce câștiguri de până la 2.500x miza pariului plasat. O altă caracteristică interesantă și inovativă, pe care nu o întâlnim la restul jocurilor de păcănele este Second Chance.

Atunci când aduni un anumit număr de simboluri scatter pe role (de obicei între 20 și 40 simboluri), vei avea pe ecran 2 simboluri scatter care îți vor aduce fie premii în bani, fie rotiri gratuite. Nu există o funcție de dublaje sau gamble, așa cum ne-am obișnuit la jocuri cu păcănele Gaminator, și nici vreun jackpot, însă Grim Muerto gratis îți poate aduce premii spectaculoase dacă nimerești o zi norocoasă!

Concluzii

Grim Muerto este unul dintre cele mai distractive jocuri de păcănele cu speciale pe care le poți încerca de la Play n Go. În plus, pe lângă distracție, te poți mișca în pași de dans către câștiguri mari. Încearcă Grim Muerto gratis pe Jocpăcănele, bucură-te de atmosferă, iar când vezi că ești stăpân pe joc, poți trece la varianta cu bani reali pentru a pune mâna pe cât mai multe premii!

Alte sloturi


Lucky Angler
4.3/5 - 3 voturi
Highway to Hell
4.1/5 - 8 voturi
Orca
5/5 - 1 voturi
Book of Vikings
4/5 - 12 voturi
The Big Journey
3.7/5 - 8 voturi
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 17 voturi