...

Leprechaun Carol

Autor: Andra

Actualizat: 30 aprilie 2024

Leprechaun Carol demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Leprechaun Carol demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.1/5 – (13 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
20
RTP
96.53%
Funcții
Simbol Uriaș
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

Jocul de păcănele Leprechaun Carol demo este aici să te introducă în spiritul sărbătorilor. Pragmatic Play a unit două mari teme, cea a Crăciunului și cea irlandeză, pentru a crea cel mai interesant joc de păcănele posibil. Cu acesta vei avea parte de o experiență unică la care vei vrea să te mai întorci.

Așadar, dacă vrei să ai un Crăciun mai frumos, poți juca Leprechaun Carol gratis și te poți bucura de tot ce are să-ți ofere – grafică superbă, RTP mare și plăți pe măsură. Apoi, dacă vrei să continui tot în același stil, poți încerca Sweet Bonanaza Xmas gratis tot la noi pe site!

Detalii despre Leprechaun Carol demo

Leprechaun Carol demo, după cum am zis, combină două tematici foarte interesante pentru orice tip de jucător. Practic, ai parte de o experiență 2 în 1. Pragmatic Play, producătorul acestei păcănele, este cunoscut pentru creativitatea cu care vine de fiecare dată și surprinde jucătorii.

Deci, nu este niciun fel de surpriză că o păcănea ca Leprechaun Carol free există. Vorbind despre structura sa, jocul vine cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată, care te vor ajuta să obții cele mai tari câștiguri. Desigur, asta și cu ajutorul volatilității mari pe care o are. Ce înseamnă asta, mai exact? Ei bine, plățile se vor face mai rar, dar vor fi considerabile. Din acest punct de vedere ajută și RTP-ul de 96,53%.

Ce mai e de știut despre jocul ca la aparate Leprechaun Carol gratis este că se potrivește atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei cu experiență, deoarece mizele sunt diverse. Miza minimă începe de la 0,20 RON, iar miza cea mare ajunge la 100 RON. Plățile pe care le vor face simbolurile vor fi și ele influențate de aceste mize, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu.

Cum joci Leprechaun Carol demo?

Ca oricare alt joc de la Pragmatic Play, Leprechaun Carol demo este super simplu de jucat. Cel mai probabil știi deja ce e de făcut, dar nu ar strica să arunci un ochi și la pașii pe care îi vom prezenta imediat. Așadar, iată care-i treaba!

 • Dă scroll puțin mai sus și apasă pe butonul portocaliu pe care scrie „Joacă acum„. Dă-i puțin timp să se încarce și intră Leprechaun Carol gratis;
 • Apasă pe butonul „i” din partea stânga a ecranului. Vei afla toate informațiile necesare despre jocul de păcănele Leprechaun Carol, care te vor ajuta pe parcurs;
 • Setează miza fie din butoanele plus și minus, fie din butonul cu 3 liniuțe din partea stânga a ecranului;
 • Acum ești gata să dai Spin și să te bucuri de o aventură în spirit de sărbătoare, cum numai irlandezii știu!

Vezi? Nu e greu deloc să joci! Iar jocul de păcănele de Crăciun e și unul super ofertant, așa că e posibil să te intereseze și unde îl vei juca pe bani reali. Dacă te afli în această postură, citește în continuare pentru a afla mai multe despre acest subiect!

Unde joci Leprechaun Carol online pe bani?

Așa cum ți-am zis, Leprechaun Carol demo poate fi jucat și la noi pe site. Dar pentru a trece la nivelul următor și a aplica toate schemele pe care ți le-ai format, ar trebui să te îndrepți către un cazino online. La noi în România sunt multe cazinouri care îți pot oferi promoții bune de fiecare dată, dar totuși trebuie să ai grijă. Cazinoul ar trebui să fie unul de încredere, licențiat și cu un portofoliu mare de păcănele pe care le vei putea încerca în continuare.

Netbet îți poate oferi toate aceste avantaje. Deci, dacă nu ți-ai făcut deja un cont la acest cazino, ar fi cazul. Nu va dura mult să-ți creezi unul și te vei alege și cu un bonus de bun venit generos. Sună bine, nu? Și dacă ești un fan al spiridușilor norocoși irlandezi, te poți bucura și de Lucky Leprechaun gratis. Mult spor!

Simboluri în Leprechaun Carol gratis

Magia Crăciunului se simte din plin! Leprechaun Carol demo are o tematică unică, astfel că și simbolurile sale de bază, dar și cele speciale, te vor surprinde de fiecare dată când le vezi că apar pe role. Totul se potrivește perfect alături de peisaj și animații. Dar să nu uităm și de plăți! Deci, hai să vedem cât vor plăti simbolurile de bază cu cea mai mică miză, de 0,20 RON!

 • 10, J: până la 1,00 RON;
 • Q: până la 1,25 RON;
 • K: până la 1,50 RON;
 • A: până la 1,75 RON;
 • Paharul: până la 2,00 RON;
 • Pipa: până la 2,50 RON;
 • Pălăria: până la 5,00 RON;
 • Elful: până la 10,00 RON.

După cum poți vedea, cu numai 20 de bani poți scoate niște sume destul de bune la Leprechaun Carol demo. E o miză exagerat de mică și suntem siguri că nu vei pune doar atât. Imaginează-ți cât poți primi cu o miză puțin mai mare sau atunci când nimerești speciale. Vorbind de speciale, hai să aflăm mai multe și despre ele!

Leprechaun Carol free – speciale

Leprechaun Carol demo nu dezamăgește când vine vorba de speciale. Ba chiar îți oferă foarte multe opțiuni pentru a avea cât mai multe șanse de câștig. Hai să nu mai pierdem vremea și să vedem cum te vor putea ajuta acestea!

 • Wild: Plătește până la 10,00 RON cu cea mai mică miză și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celui Scatter. De asemenea, acesta va fi prezent pe toate rolele.
 • Scatter: Este reprezentat de un ceaun auriu cu bani și bomboane și apare numai pe rolele 1, 3 și 5. Cu 3 simboluri de acest fel pe rolele prezentate, vei putea declanșa un Joc Bonus la Leprechaun Carol demo.
 • Jocuri bonus aleatoare: Vei putea alege din mai multe jocuri gratuite. Pornești cu 20 de jocuri și un multiplicator de 3x. Ce trebuie să faci înainte este să alegi ciuperci pentru a descoperi mai multe premii până ce primești „Colectează”. După aceea, vei putea primi un alt număr de jocuri gratuite cu un multiplicator diferit sau un simbol ce se transformă în Wild.

Jocuri speciale aleatoare în Leprechaun Carol

 • Raining Wilds: În timpul jocului de bază Leprechaun Carol demo, un număr aleatoriu de simboluri Wild sunt adăugate pe ecran, pe poziții întâmplătoare.
 • Alege o violă: După joc ți se vor prezenta 5 viole din care va trebui să alegi una pentru a descoperi un premiu.
 • Simbol uriaș: În timpul jocului Leprechaun Carol gratis, un simbol uriaș de dimensiune 3×3 poate apărea oriunde pe ecran.
 • Încă o șansă la Scatter: Se întâmplă atunci când simboluri Scatter apar pe rolele 1 și 3 și încă un simbol Scatter apare deasupra sau dedesubtul rolei 5. În acel caz, simbolurile de pe rola 5 se vor muta fie în sus sau în jos, pentru a face loc simbolului Scatter și a acorda o rundă bonus. 

Concluzii

Așadar, jocul de păcănele ca la aparate Leprechaun Carol demo are multe de oferit, după cum poți vedea prin tot ce ți-am prezentat astăzi. Așa că nu ar fi rău să-i oferi și tu o șansă pentru a intra în spiritul Crăciunului, dar și în cel irlandez, și de a câștiga sume frumușele. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Fat Panda
4.5/5 – (2 votes)
IGT
100 Ladies
3.9/5 – (49 votes)
Pragmatic Play
Wild Walker
3.3/5 – (6 votes)
Nolimit City
Fire In The Hole xBomb
3.6/5 – (10 votes)
Autor
Andra

Editor