Novomatic producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran katana gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Katana

Producator

Novomatic

Rating

4.3/5 - 10 voturi

Când te plictisești și ți-ar surâde să descoperi lumea samurailor, încearcă jocul de păcănele online Katana gratis! În aceste rânduri, ne propunem să îți spunem mai multe despre el. Vom include informații referitoare la tematică, grafică, plăți, funcții și simboluri speciale caracteristice jocului. Sperăm că, astfel, vei înțelege mai bine jocul. Ba chiar poate vei ajunge să îl joci pe bani reali, dacă îți va plăcea suficient de mult!

În Katana online gratis vei trăi experiența unui războinic samurai. Din punct de vedere grafic, stă foarte bine, fiind un joc de păcănele Novomatic gratis, care știe cum să atragă atenția!

Katana gratis, un joc de păcănele online incitant

Jocul de păcănele online Katana gratis te duce în lumea samurailor, acolo unde vei explora viața lor plină de aventură, lupte, suspans și adrenalină. Chiar numele său are o însemnătate specială. Katana este sabia pe care o folosesc samuraii pentru lupte și protecție.

Novomatic este creatorul jocului de păcănele online Katana gratis. De aceea, vei întâlni o grafică frumoasă și îmbietoare. Povestea sa e simplă: shogunul luptă pentru putere și bogății. Dacă vrei un joc de păcănele în care să fii înconjurat de simbolistică japoneză, noi îți spunem: „Joacă Katana slot gratis!”. Aici găsești tot felul de simboluri, de la gheișe până la castelul Nagoya.

În ce privește structura, acest joc de păcănele online Katana slot urmează o formulă clară. Se împarte pe 5 role și 20 de linii care sunt dispuse pe nu mai puțin de trei rânduri. Are linii de plată fixe. Asta înseamnă că simbolurile identice trebuie să se așeze pe una sau mai multe linii pentru a fi considerate „formație câștigătoare”. 

Cea mai mică miză pe care o poți paria pe o rotire la păcănele online Katana gratis este de 0,20 credite. Poți schimba miza la fiecare rotire. Pentru o rotire, maximul de credite este de 100 de credite. După ce mizezi, nu mai trebuie decât să apeși pe Start și să vezi dacă ai câștigat. Rata de plată a jocului este generoasă, de 94.9%, așa că ai șanse mari.

Katana online gratis: care sunt simbolurile și cum plătesc acestea?

Pe lângă litere, jocul de păcănele online Katana gratis mai include războinici, arcași, gheișe, steaguri și temple japoneze. Iată iconițele câștigătoare și câte credite poți aduna cu ele:

 • Shogunul – 20, 200 sau 2000
 • Templul și pavilionul – 30, 150 sau 500
 • Gheișa, războinicul și armata – 40, 200 sau 600
 • A – 10, 50 sau 200
 • K, Q – 10, 30 sau 50
 • J, 10 – 10, 20 sau 100.

Păcănele Katana demo: funcțiile jocului

Când intri în jocul de păcănele online Katana gratis vei observa câteva simboluri specifice. Le remarcăm pe următoarele:

 • Shogun – este simbolul Wild din păcănele online Katana gratis. Dacă poate forma combinații câștigătoare, acesta va înlocui orice simbol în afară de scatter. 
 • Sabia katana – este simbolul Scatter. Când apar trei simboluri de acest fel pe role la păcănele Katana demo, câștigi 80, 250 sau 800 de credite. Un minimum de trei Scattere activează 10 rotiri gratuite, unde poți câștiga mai multe rotiri gratis!
 • Gamble – funcție care face posibilă dublarea câștigurilor obținute la păcănele online Katana gratis. Se activează după ce câștigi la o rotire. Practic, intri într-un mini-joc, în care trebuie să alegi culoarea cărților de joc între roșu și negru. Dacă ghicești corect, câștigul se dublează. Dacă nu, atunci vei pierde suma de credite.

În caz că vrei să încerci și alte sloturi cu speciale, iată câteva dintre cele mai noi de pe Joc Păcănele!

 • Aladdin and the Sorcerer online: are o structură clasică, 20 paylines și RTP de 94,51%. Specialele sunt wild, multiplicatori și respins.
 • Cave of Fortune demo: are structură 5×3, 30 paylines ș iun RTP de 94,15%. Specialele jocului sunt: Goblin Wild și Cufărul cu rotiri gratuite.

Păcănele online Katana gratis: cum joci chiar acum?

E simplu să începi să joci la păcănele online Katana gratis! Din interfața jocului alegi miza totală și numărul de linii care pot duce la combinații câștigătoare. Din meniu te poți familiariza cu câștigurile aduse de fiecare simbol.

Când ești gata să te joci păcănele Katana demo, tot ce trebuie să faci e să apeși butonul „Start” în modul manual. Ai și un buton „Auto” pentru rotiri automate. Pentru a câștiga, ai nevoie de 3-5 simboluri identice pe o linie câștigătoare. Dacă le-ai obținut, poți să faci un gamble la jocul de risc cu cărți.

Concluzii

Suntem siguri că te vei distra de minune jucând păcănele online Katana gratis! Novomatic are un standard de calitate foarte înalt, așa că nu te va dezamăgi. Joacă păcănele Katana demo gratis pentru a te delecta în timpul liber. Sau pe bani reali, pentru a-ți încerca norocul într-unul din cele mai populare cazinouri online de la noi! Îți putem recomanda Winner Casino, o platformă care găzduiește un format Katana cu mize pe bani reali. Dacă te tentează acest aspect, desigur!

Alte sloturi


Columbus Deluxe
3.9/5 - 39 voturi
Calavera Bingo
5/5 - 1 voturi
Mystic Secrets
4/5 - 6 voturi
La Fiesta
3.8/5 - 10 voturi
Versailles Gold
4.2/5 - 86 voturi
Mystical Santa Megaways
4.4/5 - 14 voturi