Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Katana

Producator

Novomatic

Rating

Îndrăgești popoarele asiatice și vrei să afli mai multe detalii picante despre istoria lor? Încearcă și tu unul dintre cele mai bune păcănele clasice chiar pe pagina noastră: jocpacanele.ro și bucură-te de o experiență pe care nu o vei uita niciodată! Trăiește adrenalina, suspansul și aventurile unui samurai, în unul dintre cele mai bune jocuri de noroc: Katana gratis.

Cum mă joc?

Katana gratis este un joc împărțit pe 5 role și 20 de linii dispuse pe trei rânduri. Liniile de plată sunt fixe, iar minimul pe care un jucător îl poate paria per rotire este de 0,20 de monezi. În funcție de bugetul pe care vrei să îl folosești în acest joc, îți poți crește sau scădea miza. Suma maximă de credite, alocată pentru o rotire este de 100. După ce vei trece de acest pas, tot ce trebuie să faci este să apeși tasta spin și să aștepți premiile mult dorite. Experimentează jocul în versiune fără plată dacă vrei să te distrezi sau pe bani reali la unul dintre cele mai bune cazinouri online din țara noastră.

Jocul este produs de cei de la Novomatic, motiv pentru care grafica sa este foarte bine pusă la punct și reușește să îți atragă atenția încă din primele secunde de joc. Călătorește în estul îndepărtat și cunoaște personaje și culturi noi chiar acum!

Cu o rată de plată care este de 94.9% și cu o volatilitate crescută, Katana gratis este jocul care te poate surprinde.

Simboluri și caracteristici speciale în Katana gratis

Printre simbolurile acestui joc vei putea să te întâlnești cu arcași, războinici, steaguri, doamne și chiar și un templu japonez. Totuși, cel mai important simbol este Shogun. El joacă rolul de Wild și poate să înlocuiască toate simbolurile normale, cu excepția celui scatter (care este reprezentat de o sabie katana). Wild-ul este expansiv și poate să creeze combinații câștigătoare la care nu te-ai fi așteptat.

Norocoșii care vor prinde 3 simboluri scatter oriunde pe role vor putea să activeze caracteristica specială free spins. Aici se va acorda un număr de rotiri gratuite prestabilit de joc. Dacă în timpul lor vei prinde din nou trei simboluri scatter, vei mai primi încă 10 rotiri gratuite și vei avea mai multe șanse de câștig.

Caracteristica specială Gamble este arhicunoscută în lumea jocurilor de noroc. Aceasta este prezentă și în Katana, motiv pentru care vei avea șansa de a îți dubla câștigurile cu puțin noroc. Jucătorul trebuie să aleagă dacă culoarea cărții de joc este roșie sau neagră pentru a putea să își mărească premiul. Dacă se va ghici greșit, câștigul va fi anulat și utilizatorul va fi redirecționat către pagina principală a slotului. Această caracteristică poate fi găsită în josul paginii jocului.

Verdict

Toate jocurile produse de cei de la novomatic, în special cele mai bune păcănele clasice, te vor antrena și introduce în lumea jocurilor de noroc. Fie că ești fan Asia sau a istoriei acesteia, jocul Katana va fi îndrăgit de tine în doar câteva secunde. Joacă-te, distrează-te chiar de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Asigură-te că ai o conexiune bună la internet pentru a te putea juca fără întreruperi.

Alte sloturi


Classic Blackjack
Jack Hammer
Respin Rhino
Olympus Strikes
Legend of Cleopatra
Ariana