...

Cave of Fortune

Autor: Diana

Actualizat: 8 decembrie 2023

Cave of Fortune online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Cave of Fortune online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (10 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
30
RTP
94,15%
Funcții
Rotiri gratuite
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

În acest acest articol îți vom prezenta o păcănea foarte distractivă și interesantă de la BF Games. Este vorba despre Cave of Fortune gratis. Acest slot este impresionant din punct de vedere vizual, dar și din punct de vedere al funcțiilor bonus. Dar aspectele respective nu ne surprind, având în vedere producătorul. Așadar, astfel de elemente sunt prezente și în Dark Carnivale slot. Este un joc ca la aparate tot de la BF Games, cu o tematică horror, pe care n-ar trebui să-l ratezi.

Cave of Fortune gratis – informații generale

Goblinii au fost asociați mult timp cu mineritul după pietre prețioase. Povești cu sprite supranaturale subterane apar în multe culturi germanice. Astfel, în lumea subterană, aceștia au ajuns să fie considerați niște căutători de comori. Rolele se vor găsi într-o peșteră adâncă, iar elemente legate de minerit, inclusiv o cale ferată și felinare, pot fi văzute și ele în fundal. Rolele conțin și o serie de pietre prețioase, un spiriduș și un cufăr de comori.

Structura este una foarte des întâlnită. Avem 5 role și 3 rânduri, cărora li se adaugă 30 de linii de plată fixe. Acestea vor fi gata în orice moment să îți ofere plăți foarte ofertante. RTP-ul este ușor sub medie. Valoarea acestuia este de 94,15%. Chiar și așa, acest aspect este echilibrat de volatilitatea mare a păcănelei Cave of Fortune free. Așadar, vei avea ocazia să obții plăți cât mai ofertante, chiar dacă vor fi și mai multe fluctuații la mijloc.

Cum joci Cave of Fortune gratis?

Să ajungi să joci Cave of Fortune gratis este foarte simplu. Este nevoie doar să urmezi câțiva pași simpli. Aceștia vor fi accesibili pentru toată lumea, indiferent de experiența de joc. Deci, să nu mai pierdem timpul și să vedem ce pași trebuie urmați.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca interfața păcănelei să se încarce complet. 
 2. După ce aceasta va apărea, este nevoie să alegi și valoarea mizei pe care dorești să joci. Miza este cuprinsă între 1,50 și 300 de credite. Practic, va fi accesibilă pentru orice fel de buget. 
 3. După ce ai setat și miza, nu mai trebuie decât să apeși pe butonul de spin, iar mineritul după premii va începe. De asemenea, nu trebuie să uiți de funcția de Autoplay. Va ajuta foarte mult la dinamizarea și fluidizarea jocului.

Cave of Fortune slot – simboluri și plăți

După cum știi, simbolurile unei păcănele au rolul de a reda vizual tematica abordată de către producător. Cave of Fortune gratis nu face excepție, iar în această parte a articolului, vom aprofunda acest subiect. Așadar, hai să vedem care sunt simbolurile acestui joc ca la aparate. Pe lângă acest aspect, vom vedea și cum vor plăti pe o miză de 15 credite.

 • 9, 10 – 3x(0,50), 4x(1,50), 5x(5,00); 
 • J, Q, K, A  – 3x(1,00), 4x(2,50), 5x(7,50); 
 • Ametist, Safir, Emerald, Rubin – 3x(2,50), 4x(5,00), 5x(10,00); 
 • Diamant gri – 2x(1,00), 3x(2,50), 4x(10,00), 5x(25,00); 
 • Goblin – 2x(1,00), 3x(5,00), 4x(12,50), 5x(50,00); 
 • Cufăr – 3x(30,00), 4x(45,00), 5x(75,00).

Cave of Fortune gratis – speciale

Cave of Fortune gratis face parte din categoria de păcănele cu speciale. Acestea sunt extrem de populare în rândul jucătorilor. Nu-i de mirare, deoarece specialele pot oferi câștiguri foarte frumoase. În această porțiune a articolului, îți vom prezenta care sunt funcțiile speciale de care acest joc dispune. Hai să vedem!

 • Simbol Wild (Goblin) – acesta înlocuiește orice simbol de pe role, cu excepția Cufărului și a simbolurilor Bonus (poțiune), cu scopul de a forma combinații câștigătoare; 
 • Simbol Cufăr – 3x(10 rotiri gratuite), 4x(15 rotiri gratuite), 5x(20 rotiri gratuite).

Simbol Bonus (Poțiune)

Atenție la simbolul bonus al poțiunii, care vine ca o sticlă simplă, dublă sau triplă. De fiecare dată când apar, se umple sticla de poțiune deasupra bobinei. Este nevoie de trei sticle individuale pentru a umple o sticlă de poțiune, iar atunci când se întâmplă acest lucru, un Wild stivuit va acoperi întreaga rolă de mai jos și va rămâne pe loc pentru următoarele trei role. În cazul în care o altă sticlă de poțiune se umple în timpul acestor trei rotiri, toate rolele cu Wild stivuit se vor reseta și vor rămâne active pentru încă trei rotiri.

Cave of Fortune online – unde poți juca pe bani reali?

Suntem siguri că păcăneaua Cave of Fortune gratis de pe site-ul nostru are numeroase beneficii. Cu toate acestea, jocul pe bani reali poate fi foarte distractiv. Pe lângă experiența de joc, vei avea șansa să te bucuri de câștiguri foarte consistente. Specialele și plățile jocului de bază îți pot face balanța contului tău să o ia razna. Așadar, va fi o provocare, dar una care îți poate aduce numeroase beneficii.

Dacă te întrebi unde poți juca Cave of Fortune online pe bani reali, noi avem răspunsul. Acestea fiind spuse, hai să vedem cazinourile unde te poți bucura de acest slot, dar și de altele de la BF Games:

 • Mr Bit
 • MaxBet
 • Netbet
 • Fortuna
 • Netbet
 • Winbet
 • Vlad Cazino
 • Unibet
 • Baumbet

După cum vezi, ai numeroase posibilități la dispoziție. Până la urmă, alegerea finală îți va aparține doar ție.

Concluzii

Cave of Fortune gratis este una dintre cele mai ofertante păcănele din ultima vreme. Tocmai de aceea, suntem siguri că vei fi atras de toate particularitățile sale. Așadar, îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Crystal Caverns Megaways
5/5 – (2 votes)
NetEnt
Aloha! Christmas
5/5 – (1 vote)
NetEnt
Wild Bazaar
4/5 – (4 votes)
EGT
Cocktail Rush
4/5 – (2 votes)
Autor